Přejít na výpis diskuzí
Jak jsem se naučil nemít rád speciálky Assassin's Creed III
18.7.2012 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Připomělo mi to pořad Indian, kde jsou na tuhle serii vysazení, ale úplně šíleně a to si říkají "redaktoři", ti z toho budou mít docela zmatek :D
-
-
vysazení jako že maj AC rádi nebo že ho nesnášej
-
-
ani jedno, oni ho zbožnují a jsou jím posedlí
-
-
-
Plnou cenu jsem zaplatil jen za prvni dil. S prichodem Ubisoft DRM kupuji jen ve vypodeji za obligatnich 599,- takze "trable" s edicemi mi jsou sumak.
*6* -
Třeba Borderlands 2 to má taky ještě udělaný správně :) Takže aspoň že ten :)
-
naprostej souhlas... miluj AC, koupím si freedom, ale jsem nasranje, že nebudu mít všechno.....
-
Aškoliv jsem dřív nevydržel bez krabicové verze hry, dneska jsem už v podstatě přešel na digitál, a to co jsem měl v krabici jsem rozdal nebo prostě vyhodil. Jediná věc, která mě donutila koupit v poslední době krabici, bylo GTA4, kde u steam verze jsou problémy s úpravou na mody.
-
Mně se teda nejvíc líbí stahovatelná, deluxe edition. Ve které je všechen in game content a nějaký serepetičky v podobě sošek, přívěsků apod. mě stejně nevytrhnou. Až teda na tu encyklopedii ta by mi asi nevadila. Ale ještě se budu hodně rozmejšlet o koupi..
EDIT: tím stahovatelná, jsem myslel, digitál, normál z ubishopu.. né torrentů *1* -
Tady je to takřka samá zlodějská socka, co si myslí, že hraní her je snad součást ústavního práva. Je mi z vás blivno. Kdybyste aspoň slušně drželi ústa, když už kradete. Když na to nemáte, tak nehrajte. Zbývá jen doufat, že většina z Vás z toho po dosažení plnoletosti vyroste.
-
-
Proč v to doufáš? To přece vůbec není tvoje věc. :) Ty je kupuj, nikdo ti to nezakazuje. ;)
-
-
Na reakci ad hominem nemám co říct :) Nauč se diskutovat k věci.
-
-
z tebe jde az starch :D
-
-
Jo tohle je docela škoda, že člověk v nejdražší edici nedostane vše, na druhou stranu, pokud by tam mělo všechno být, nestála by dvojku, ale tři a půl... *13*
-
Úplný súhlas. Ešte by som spomenul DLC typu zbraň/armor alebo iná fičúrka, ktorý úplne poserie gameplay tým, že človek hneď na začiatku dostane vec, ktorá mu uľahčí hranie, v extrémnych prípadoch za celú hru tie veci ani nevymení. Nechápem zmysel tohoto. To pomaly môžu predávať, cheaty ako DLC. V podstane ich nechceme ale niekto ich "bude musieť mať".
-
Ta soška je beztak hnusná