Přejít na výpis diskuzí
Jak konzole a odvaha vývojářů pomohly vylepšit Diablo III
6.3.2015 | Martin Bach
141 příspěvků
-
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/hero/19128505
Kdyby se někdo chtěl občas připojit. Moje jsou postavy na V/W+Smrtilien. Zbytek brácha:) -
-
S rodinou internetového trolla nehraji...
Brácha,sestra,otec,matka...to je pak jasné, proč zde kecáš do všeho když tu hru hraje celá rodina někde v ghettu. Matka ve hře chcípne, tak se naštve a nedá otci, ten se naštve a jde chlastat a brat mas*urbuje nad ženskou postavou ve hře...Tak, nějak to bude *15* -
-
zajímavé, ja kolikrát napsal mnohem slušnejší prispevek a dostal ban
-
Tak jsem se zasmáli, jaká jsi retardovaná troska a jede se dál:)
-
-
-
HC diablo forever! Neni nad to rozjet si novej HC charakter v nove sezone *14*
-
-
A zhebnout na disconnect :-D
HC diablo 3 je holý nesmysl. Můžete hrát měsíc s prstem v nose, pak narazit na hodně špatný mix affixů u elitky a neuděláte vůbec nic ani když máte nejlepší equip ve hře a všemožný pasivky. Prostě umřete. Jeden healt potion vás prostě nezachrání. Jailer, Valler, arcane, plague, extra fast a pápá.
Ne děkuji. Já chci hrát RPG, kde si vymaxuju postavu a hraju jako "walking God", než se s nejlepším gearem stresovat, jestli náhodou na podobný svinstvo nenarazím. -
-
POdle vkusu kazdeho soudruha. Ja sem treba na disconnect za 3 roky neumrel ani jednou. A jesi nejses neumetel, tak si poradis s jakymkoliv mixem affixu. HC postava musi neco vydrzet! Takze zadny papa, musis mit hodne trumfu v rukavu, jak se s takovejma situacema vyporadat.
-
-
Za 3 roky HC jsi nikdy neumrel na Disconnect. Padá ti 5 furnanců denně a vypořádáš se s každou elitkou. Pak si se probudil celý spocený do té kruté reality. Stejně jako Slávek si pročti Diablo 3 fóra a udělej si představu kolik lidí denně zemře na ten Disconnect, který podle tvého názoru neexistuje.
-
-
A kolik lidí na fóru napsalo že neumřelo na DC? Ty vo... IQ tykve.
-
Cti pozorne. Nerikam, ze neexistuje. RIkam, ze ja sem na disconnect nikdy neumrel. Dycky sem umrel jen na vlastni blbost. A pokud mi prijde naka situace prilis nebezpecna, nejlepsi je utect, skillů mam na to dost *5* Za cca 1000 HC sem umrel 3x... Staci u toho hrani myslet, tohle neni sc.
-
-
Hmm..zajímalo by me kolik tech smrti zpusobil Blizzard a kolik jich zpusobil provozovatel internetu a spatne pripojeni, pripadne rozmrdany pocitac.
-
1000 hodin HC*
-
-
-
-
-
-
Na D3 mam asi 700 hodin.. s pulrocni pauzou hraju furt a hra ma porad co nabidnout.. Ja jsem za utraceny prachy konecne spokojenej...
-
-
Pěkně Jarek 700hodin!!! *5* Poslouchas u pareni diabla neco? Tv, hudbu nebo tak?
-
-
Padaj vam ancient legendarky? Mne skoro vubec. Coz neberu jako minus ovsem!
-
-
Nepadají, zatím jsem jich ale hodně vycraftil :) třeba takový Sunder s 4K je maso
-
Padají, ale moc nepouzitelny kolikrát :) alespoň je proč hrát :)
-
-
toto su strasne keci, uz od vydania D3 na PC to bolo pripravene na konzolu, najviac kazil hru action house, kolko im trvalo ho odstavit ?
skoro dva roky??? po mesiaci kazdy vedel ake je to zlo, ale prachy z kazdej transakcie nesmrdia ze blizzard $$$ :-)
*11* -
-
stejně jako diablo 1 bylo připraveno od vydání na psx co? tam ti to nevadilo hhahaha, pockat tys jeste tehdy nezil tak to nic, nemas ani poneti o historii firmy a jejich produktu a soudis na neověřených faktech ty lamo s mlíkem na bradě
-
-
od blizzardu som hraval na 286tke lost vikings, este v casoch ked sa o ziadnom diable 1 ani nerozpravalo, takze si trafil vedla trolko
-
-
-
Zkoušel jsem konzolovou verzi a ta mi přišla zábavná, změnila se PC verze tímto směrem nebo je to stále jiná (imho horší) verze?
-
-
PC verze je lepsi uz jen kvuli battle netu.
-
PC verzia aspon neobsahuje kopu ludi s "professional russian sword" :)
-
-
když uz používáš tyhle idiotske zkratky (imho) tak aspoň tak aby davali smysl...ptas se jestli je PC verze horsi, a zaroven tou zkratkou rikas ze to je podle tvého nazoru, jako bys ji hral... *7*
vazne nemas zapotřebí používat tyhle zkratky když nevis co znamenaji jen proto ze kupa dalších pitomcu to pise taky.. -
-
Nauč chápat psaný text ty chytráku abys poznal na co se vlastně ptám.
-
-
-
-
Škoda že pro mě nejzajímavější featury z konzolový verze zůstaly u konzolí :-( Jmenovitě Splitscreen a offline režim a i "gamepad" mód by byl zajímavej , protože s gamepadem se to hraje o dost jinak a docela by to osvěžilo hratelnost pro někoho kdo to prošel už xkrát.
Ale i přesto je pro mě i po mnoha úpravách "Diablo" 3 velký zklamání , byť jen o trochu menší než "Sacred" 3 nebo DAI -
Co se týče lootu, tak zásadní problém je, že zamezili jakýkoliv způsob obchodování(kromě výměny věcí v rámci party, ve které se momentálně nacházíte).
Výsledkem je, že i přesto, že do hry vkládáte veškerý volný čas a máte paragon 50 000, je tu veliká šance, že vám nikdy nepadne to, co jste si pro svoji postavu vysnili. Zatímco váš kamarád, kterému padly už 3 vámi vytoužené kousky je může akorát tak rozložit na craft materiál, jelikož není způsob, jak by vám je mohl předat.
Jen tato drobnost je tak zásadní rozdíl(k horšímu) oproti Diablu 2, kdy vám po týdnu farmení bosů sice nepadl tolik chtěný item, ale zato vám padly itemy jiné, za které jste si svůj vysněný kousek mohli vyměnit. To je to, co hnalo hráče kupředu i přesto, že na vysněný loot neměly štěstí. Holt něco padlo a to něco se dalo směnit za něco jiného a to něco jiného za vytoužený štít/brnění/helmu/atd. -
-
Tak to mi ukaž někoho, kdo má paragon 500+ a nemá na hlavní postavě to, co by potřeboval. Mimochodem v DII mi trvalo půl roku než jsem našel to, co jsem potřeboval a chtěl.
-
-
Stačí se podívat na Diablo 3 fóra. Tuna lidí s paragonem přes 750 a neviděli takový Furnance ani z vlaku. Zkus se podívat i na jiná fóra než jen na games.tiscali Slávku :-)
-
Přesně a nejen to. Lidi si bohužel neuvědomují, že kdyby šlo volně obchodovat při současném systému lootu, tak by hra mohla klidně vypadat tak, že: jsem v clanu o 20+ lidech, což je zcela běžné, začla sezona, já začnu o týden později, přijdu a za 1 den jsem nejen na lvl 70 (což není nic proti ničemu), ale kamarádi pro mě budou mít schovaný top gear včetně jedné zálohy a já budu hrát potom proč, když nemám progress?! Proč tady na games.cz diskusi kdekdo opisuje rok starou kritiku na D3? Hrajou to ti lidi vůbec? *3*
-
-
Teď jsi uhodil hřebík na hlavičku. Diablo 3 není o kvalitě věcí, které padají, ale o kvantitě. Za jeden den vám spadne taková hromada legendárek, že po týdnu už je ani netavíte na materiály a buď prodáváte nebo prostě vyhazujete, jelikož v bedně ani na ostantích postavách už prostě nemáte místo.
To je jako dobře? Jako vážně?
Diablo 2 byl o kvalitě legendárek. To je druhý zásadní rozdíl oproti Wowablu 3.
-
-
-
-
Diablo 3 stojí za h*vno teď, stejně jako před 3 lety - mnou nejhůře investované peníze.
-
-
To co jsi řekl, je totální pičovina..... asi nemáš datadisk, tak se nediv *1*
-
-
hlavne nikdy nedodelali slibovane finishe bossu
-
-
To je to nejmenší.
-
-
jo to je to je jen kosmeticka uprava