Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim proc se u diabla resi tolik grafika. diablo II vypadalo "stare" uz v dobe sveho vydani a dodnes ho hraje spousta hracu.
    pridat k temto obrazkum nejaky bloom efekt ci neco podobne, tak budou vypadat skoro stejne jako ty nove. to ze to bude vypadat jako torchlight je uz uplny nesmysl. staci se podivat na posledni obrazky v plne velikosti a kdo nevidi rozdil musi byt slepej. at uz prvni nebo druhy dil diabla nikdy nemel nejakou realnou grafiku. to co cemu nekteri rikaji omalovanky je podle me prinejmensim to jak by vypadalo diablo II ve vysokem rozlisenim s daleko detailnejsi grafikou. srovnani s wowkem je uz mozna podobnejsi, ale kdo ma tu moznost a komp tak si zkuste pustit wow ve full HD s vyhlazovanim a ultra nastavenim a to ma k omalovankam taky pekne daleko :)
  • Core
    Miluji Diablo i Diablo II, mám poctivě odehráno, ale podle mého názoru by tento "nebeský" koncept, graficky vypulírovaně okleštěný a vyletěný, jednoduše nefungoval... Ty kobky či ze kterých míst pochází první screeny super, ale ta nebeská úroveň je zcela bez atmosféry a nehororová... I ty monstra tam působí jaksi nepatřičně. Toť můj názor.
  • mmrrxx
    mne sa to nepaci a som rad ze to prerobili, farbami by som sa netrapil, tie sa daju nastavit ;)
  • Moderní verze je mnohem lepší. Je zkrátka mnohem veselejší a "komiksovější" a její WoW-like styl přiláká právě současné hráče WoWka, méně zkušené a casual hráče a tudíž přinese Blizzardu víc peněz na další vývoj - a z toho budeme benefitovat my všichni, ne? Dobrá hra zkrátka má být pro každého, ne jen pro úzkou skupinku hráčů, doby hardcore titulů už jsou (naštěstí) dávno za námi. A ještě jedno - "realistickou" grafiku umí stvořit kdejaký blbec, ale udělat ji stylizovaně-uměleckou, to umí málokdo. Těšte se, bude to trhák. Diablo III do každé rodiny *1*
    • Tobě by měl někdo nafackovat. Bez těch hardcore her, které jsou podle tebe naštěstí pryč, by hry pro blbečky ani nevznikly. Tady jde vidět, že vůbec nepřemýšlíš (nebo na to nemáš kapacity:)), protože kdyby použili tvůj model u všech následujících her, tzn. aby byly co nejjednodušší a přilákaly co nejvíc hráčů, tak už se žádné hardcore hry, ze které bychom těžili, nedočkáme. Zmínku o realistické grafice nebudu nijak dlouze komentovat, jsi prostě trotl. Vývojáři Crysis jsou podle tebe blbci, co nic neumí, jo? O co je těžší použít grafiku á la WOW než třeba tu z Crysis, he? Diablo 3 bude dobrá a to hlavně proto, že vývojáři mají více úsudku než ty. Grafika navíc není jen o barvičkách a stylu, ale i detailech objektů, postav, level designu. Ty jsi asi jeden z těch chudáků, co musí hada na nokii hrát s návodem, co?Běž si koupit Wii a nerozčiluj nás těmito názory, které jsou doufám jen velmi špatnou ironií.
    • Core
      Za větu "Dobrá hra zkrátka má být pro každého, ne jen pro úzkou skupinku hráčů, doby hardcore titulů už jsou (naštěstí) dávno za námi." uděluji minus, protože to je nehorázný bullshit *12*
    • neTROLL *1* *1* *1*
    • Kdo hrál Diablo II kvůli grafice nebo výtvarné stylizaci? Nikdo. Co dělalo Diablo Diablem, je gameplay a zvuky. Víc než temná/hororová/depresivní atmosféra. Drtit nepřátele po tisících může fungovat i v takové pohádce, jako je Torchlight. A vida - on bude druhý díl, protože se zjistilo, že vezmet-li základ herní mechaniky, budete úspěšní i s omalovánkami. Takže Diablo III bude možná vypadat jinak, ale koho to zajímá? Hrát a hlavně znít to bude pěkne postaru...
      • "Gameplay a zvuky"??? Co dělalo Diablo Diablem je Diablo. Všechny aspekty hry dohromady. Chceš říct, že grafika nepřispívá k atmosféře??? Já si sérii Diablo vždycky spojoval s evropským středověkem, temně gotickou až hororovou atmosférou a pochmurnou, temnou a poměrně realistickou grafikou. Takže něco jako je na těhle screenech z roku 2005. Teď z toho máme stylizovaný komiks. Klidně si dokážu představit pohádku pro děti v tomhle provedení. Blizzard už pro mě není nic víc než ždímačka peněz.
        • Je vidět, že všichni hráli Diablo a nehráli Torchlight...
      • Rozdíl je v tom, že Torchlight byla nová značka bez minulosti, takže ani mně navadily omalovánky i když je nemusim, ale Diablo je značka s minulostí se svým vlastním stylem, který ale vzal v D3 za své a v tom je jádro pudla.
        • Nesmíš tolik lpět na mrtých věcech Je v tom cosi nekrofilního *3* *5*
          • já vim, pokrok je pokrok, sleduju ten herní pokrok už pěkných pár let, stojí to za prd, budu radši nekrofilem.
    • Podle téhle logiky si tedy všichni přejme zaměření vývojářů na sociální hry na facebooku apod. protože to generuje za malé náklady astronomické zisky, supr.

"doby hardcore titulů už jsou (naštěstí) dávno za námi"

škoda že nejsem taková mrdka, hned bych ti naklikal nejradši miliardu mínusů : )
      • nazdar chybi mi tady vase debaty s delosombresem to byla vzdycky zabava.
        • :D to jsou vzpomínky

radši to nepřivolávej : )
  • Piggsy
    Raději bych bral ten starý styl. Na ty WoW omalovánky moc nejsem. Ale co už teď.. Těším se i tak. *4*
  • Já tady zírám jak lidi brečej nad blbou sytostí barev. Pokud to budou ve finále takový omalovánky, tak dříve či později vznikne fanouškovskej nebo oficiální filtr, kterej vám to udělá syrovější :-)
  • Dalsi bleskovka predelana na novinku? Tohle mi moc nejde do hlavy.
    • To víš, Diablo, Blizzard, všichni se pose*te. *6*
  • Na jednoduchou otazku jednoducha odpoved-ANO. Ale idioti z blizzardu si stejne muzou delat co chteji, protoze na to maji...jak rikal jeden komik o zisku z 'RTS strategie se jmenem starcraft a cislem 2'-myslim ze ty penize budou slouzit na kupovani svaciny. Je to takovy kapesny...
  • Som rad ze nakoniec sli inym smerom. Graficky styl Diabla 3 sa mi velmi paci. Graficky je hra umelecke dielo. Artworky k diablu mi zdobia desktop uz rok ci dva a sudiac podla screenshotov tak presne tento artworkovy feeling bude obsahovat i samotna hra. Toto ja viem ocenit a davam tvorcom palec hore. Kto je somnou? :-)
    • to je zvláštní, nenapadá mě žádná jiná hra u které bych mohl říci, že jsem nikdy neviděl tak obrovský rozdíl mezi artworky a koncepty a skutečným vzhledem hry, tak špatné převedení artworků a konceptů jsem ještě neviděl, buď to měli lépe převést nebo udělat jiné artworky.

Být D3 podle všech těch konceptů tak neřeknu ani ň a hra bude vypadat naprosto luxusně a hlavně jako Diablo.
      • To ja to to v tom vidim naprosto jasne, paleta farieb, nalada, textury malovane naprosto rovnakym stylom ako samotne artworky (nemyslim koncept arty)...
        • tak to se máš, to jsi spokojenej, já tam nevidim ani jedno, ani druhé.
          • Onu to tu náladu, barvu, styl má, jen ty to nevidíš, protože už dluho koukáš jen na tu představu, co máš v hlavě... Mimochodem ty artworky by se daly velmi dobře použít jako ilustrace k nějaké hardcore fantasy. Rozhodně totiž nevypadají dětsky a už vůbec ne jako něco z World of Warcraft...
            • Však to přeci píšu, že artworky vypadají naprosto odlišně od toho jak vypadá hra, i koncept arty vypadají jinak než hra, zkrátka všechny ty materiály, které na papíře určují vzhled a směřování grafickýho stylu jsou jak z jiný hry, syrovější, temnější, realističtější, zkrátka tak jak maji být.

Ano, je pravda, že jsem ovlivněn mou představou o D3, kterou jsem si vytvořil už po dohrání D2, tohle jsem tada opravdu nečekal, ale tu barvu, styl to fakt nemá, to si něco nalháváš zase na základě své představy. stejně jako já : )
  • Co se týče stylu, tak to vypadá o dost líp, takový realistický, syrovější, gotický, hodně podobné jako první dva díly, především ten první, ale po technický stránce i pojetí pohledu to vypadá otřesně, ale kdo ví kam by to dospělo, pokud tohle je nějaká třeba pre alpha či možná jen nějakej nástřel. Je vidět, že to v hlavě měli tehdy ještě v pořádku než se rozhodli vše přizpůsobit úspěchu WoW.
    • nahodou novy graficky engine je omnoho lepsi jak toto ... ja som len rad ze to prepracovali je videt ze maju rozum
      • heh, engine, klidně ať D3 vypadá jak Diablo 1, je mi to jedno, že nebude fyzika, lepší nasvícení apod., bude to ale hlavně vypadat jako Diablo a bude se to tak hrát. Ale pokud jde o engine D3, tak on i ten působí dost zastarale.
        • vsak to vyzera ako diablo a hra sa to ako diablo kde je problem?
          • možná v tom, že já naopak říkám, že to jako diablo nevypadá a podle videa se to tak ani nehraje.
            • Vyzerá to podle mě jako hra z Warcraft světa, ne úplně, ale ty hlavní prvky jako komiksovost - velké zbraně/malé postavy, komiksové proporce- obrovská brnění, malé postavičky, působí to dost směšně, malé postavičky s obrovskými zbraněmi, přehnaně syté barvy, barvy, které i v reálu působí jako pěst na oko - růžová/fialová/žlutá apod. v kombinacích, že mi z toho zůstává rozum stát, malované textury bez jakýchkoli detailů, vše je bez špíny, takové čisté a malované a textury se neustále opakují, místo reálných 3d objektů jen malované viz např. kameny a skály, místo skutečných kamenů a skal jen malované, malované cesty atd. Trhané pohyby v animaci bez přechodů, neuvěřitelné množství efektů, které převyšují už tak velké ohňostroje v některých bitvách v D2, každý pohyb doprovází záblesky, výbuchy, neni tam téměř nic co by nemělo nějaký barevný či světelný efekt, vše to působí hrozně kýčovitě a nepřehledně, trapně přehnané krvavé efekty, výbuchy krve, která jako krev ani nevypadá, vše tak nějak dětsky efektní podle hesla "čím víc to bouchá a bliká a čim víc krve tim líp" atd. atd. je toho hodně. Tohle jen malý výčet toho proč to už jen podle vzhledu podle mého nevypadá jako Diablo.
            • a ako to teda vyzera podla teba? v com je rozdiel?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit