Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to jako Diablo 2,5. D3 zas takový omalovánky nejsou, kam se hrabe na WoW. Hlavně ať už je to tady. To je vidět, kam to vede. Prachy se jim sypou, tak si klidně celou hru znovu přepracujou, nikam nespěchaj, lážo plážo. Zcela vážně, pryč s WoW, jinak se další hry dočkáme za 10 let.
  • Ethy
    Tak nakonec můžeme bejt rádi, že jsme si počkali :), tohle vypadá dost divně..
    Teďka snad jen aby už to bylo venku :), ale beztak si budeme muset počkat ještě do roku 2012, letos to nemá šanci vyjít ://
  • kotty
    Stylizace je podobna pudovnim dvema dilum, coz urcite neni na skodu, ale po technicky strance to vypada dost zastarale, i na rok 2005.
  • Jeste ze to predelali, tohle vubec nevypada jako World of Warcraft. Spis je to podobne Diablu 2. No Crysis 2 stejne bude graficky nekde uplne jinde, takze je to vlastne jedno.
    • Ja jsem jen odpovidal otazku na konci clanku. Kdyz se me nekdo na neco pta, tak odpovim. Kdyz nechcete riskovat, ze se Vam odpoved nebude libit, tak se, prosim, neptejte.
    • Ataker
      Cože? :DD Toto jestli není ze srandy, tak v tom případě se dej na dobrovolnou cestu léčení .
    • naprosto s tebou souhlasím Crysis 2 běží na enginu Unreal 4, ty rpg prvky mají taky něco do sebe a hra bude obsahovat bonus v podobě beta klíče k Battlefield 3.. a taky to bude lepší než předchudce (Quake), takže nakonec to dává velký smysl..
      • OMG xD Ty už to taky nehul =D Crysis 2 běží na enginu CryEngine3, který vytvořil Crytek =D
        • Jasny trollování a vy jim na to skáčete, prostě je ignorujte, pozornost je to co jim zvedá klacky, tak je nekrmte.
          • ale...nedoprajes im trosku erekcie? *1*
          • jsem si chtěl rýpnout na týpka nahoře, který rýpe a nakonec tu budu ten špatný já :D
    • Vzal sis ráno přášeček? *7*
    • Si zhulenej?
      • trolo
        nic si z toho nerob teraz to tu leti pisat komenty uplne od veci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit