Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stoupeek
    Kulisy super, ale to je asi tak všechno. Vetřelec co se PROCHÁZÍ po chodbách – hrůza. Ani jednou tam neleze po stěně (mimo nascriptované okamžiky a těch scriptů tam bylo hodně, na tak krátký video). Rozostření obrazu při pohledu na detektor pohybu – proč? Doufám že to aspoň půjde i naopak, aby člověk koukal kam jde a detektor byl rozostřenej. Co mi vadí nejvíc, a u tohoto stylu hry dost zásadní prvek, je ukazatel pohybu na detektoru, kterej ukazuje pohyb i mimo detekční výseč. Takže detektor zapípá, i když je někdo za váma. Takže se vůbec nemusíte otáčet a hlídat si záda. Mám pocit, že na "strašidelnou" atmosféru si člověk rychle zvykne a jestli bude ten vetřelec tak tupej, jak na videu, tak si z nej pak bude každej dělat jen srandu. Takže zbývají jen lekačky a i ty se daj často předvídat. Tohle video mě fakt zklamalo.
  • K tomu oči trhajícímu konzolovému pohybu raději nic, ale hra jako taková, pořád to není ono. Jak píše C-beam, nebýt tam věci z filmu a hudba, .... těším se, rád to vyzkouším, ale něco mi říká, že když si pustím film, užiju si mnohem víc, přestože ho znám nazpaměť.
  • Cocra
    Nejakou sanci ti tvurci ale dat musi, jinak je jasne, ze by te pri prvnim setkani rozparal a vyvrhnul jako srnu a vysuvnou celisti ti vyrazil mozek z hlavy:-)
  • Od chvíle co by daly hráči do ruky zbraň, tak by se přestal bát...

Navíc v té hře nebudeš hrát za žádnýho vojáka.
  • C-BEAM
    takže štýlom hry je to vpodstate Outlast s jedným nepriatelom. Navyše tento Alík je už asi na dôchodku, evidentne mu odchádza zrak a s ním všetky zmysly, chudák už sa nevie ani vyškrábať na strop alebo aspoň na stenu,tak si len tak chodí chodbami a hľadá do čoho pichnúť, dokonca pred ním dokážeme utiecť a schovať sa do skrine.

Z tohoto aliena nejde žiaden strach a atmosféru drží nad hladinou iba prekopírovanie filmových kulís a hudby do hry.
  • Měli to udělat tak , aby byla zachována střílecí akce versus thriller , byť třeba ve výrazný prospěch thrilleru , procentuálně . Na jednu stranu se těším , na druhou se obávám , že to bude po čase inklinovat k nudě a probíhání . Střílení ( nějaká likvidace alienů ) tam mělo být , rozmístil bych na vesmírnou loď nikoli hordy vetřelců , ale třeba 3 - 5 , to by stačilo na inteligentní a pečlivou akci .
  • mne se libilo, jak ten tlustoch na konci: "SEGA!" :D
  • MARTASLJ19
    Po pravde je celé to video riadna tragikomédia. To akože seriously, takto predstierať strach? No nech sa nehnevajú.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit