-
From Dust? ORLY?
Title: From Dust
Genre: Simulation, Adventure
Developer: Ubisoft Montpellier
Publisher: Ubisoft
Release Date: 17 Aug 2011
Languages: English, French, German, Italian, Spanish
3rd-party DRM: Ubisoft Online Service -
Steam se cpe i do her, ktere si koupis v krabici. Treba do Deus Ex implementoval Region Lock.
-
To jsou s prominutim pekne zvasty. Samotny Steam je totiz DRM a podle potreby umi realizovat pekne osklivou ochranu. Viz hra From Dust - nutne trale online pripojeni, realizovano pres Steam, nebo region lock v Deus Ex, realizovano opet pres Steam. A daji se bez Stamu hrat nove hry od Valve? Nedaji. Jenze spousta lidi jsou ovce a nechteji to videt, protoze si Valve a Steam zbostuji.
-
Já si koupil krabicovku Zeno Clash a pak doma koukal jak puk, že mi to instaluje Steam. Ale určitě nelituju, dřív nebo pozdějc bych přes něj stejně asi kupoval.
-
Ano. A pak ještě s AVP, Mafia II, FEAR2 a DNF. To je ale tak vše, co mně momentálně napadá. Pořád lepší zkušenost než třeba s tím GWFL, nebo UBI ochranou těsně po vydání hry. Tam se sám divím, že to lidi kupujou, ale např. u Batman AA nic jiného nezbylo (skvělá hra)
Samozřejmě nevýhoda to je. Byť je Steam pro mnohé v současné době parádní službou, nemusí hold sednout každému a věřím, že je spousta lidí, co třeba chtějí mít krabičku, nezávislou na internetovém připojení, s možností ji potom třeba zase prodat (tzn nemít to svázané nadobro s účtem) Případně mají i jiné důvody, proč Steam nechtít. Ale hold nic a nikdo není dokonalý. Všude se muchy najdou. Výjimkou jsou, mně napadá snad jen bájné "švýcarské hodinky" ;o) -
To že o někom někdo napíše že je tlustý/špekoun/prase... ještě neznamená že ho neuznává.
Ten člověk se tlustý nenarodil, ale prostě se *12* "vyžral" *12*
A ano i já ho obdivuji a respektuji. To že je mystná koule ještě neznamená že ho k vůli tomu nemám rád ne? -
Tak třeba hned z fleku mě napadá nutnost vlastnit Steam účet i při koupi krabice. V mém případě se přesně tohle stalo s hrou Half-Life 2. A přesně jak říká Gabe v článku, využil jsem služeb pirátů (i když bych jim v tomto případě měl spíš říkat warezáci).
-
...anytime, anywhere ;o) Teda ne anywhere a ani možná anytime (práce), ale momentálně jsem následující dva dny když tak ready, snad tentokrát neskapat ;o)
-
Nelíbí se mi že ho někteří vidí tak jak vypadá , místo toho aby viděli jeho srdce a myšlenky . Já ho nesmírně obdivuji . Byl tak hodný a poslali mi i jeho podpis .
-
Presne tak! I ja jsem dostal steam s HL2. Od te doby na steam nedam dopustit! Tak co kamo, nedame alien breed 2 coop? Zase ke konci skapem :D
-
Nekdo to tu uz v jinem topicu psal. Dovolim si upravit citaci
VALVe umi, ostatni vyvojari cumi *6* -
Tak počkej, až slevní. Plno lidí na té hře dělalo a ty ji prostě ukradneš. Chápu že když nemáš money, je to špatný ale to tě pořád neomlouvá z toho, že hry kradeš. A když už to musíš dělat, tak se tu tím v diskuzi aspoň nechlub.
-
Nevím, jak ti Steam znesnadňuje hraní, pověz nám jak. A nikdo tě přece nenutí přes něj kupovat hry.
-
Pro tvoji informaci. Nejsem jako většina českejch vesnickejch vidláků, kteří chodí každý večer do hospody a navíc nepiju *3*. Špatně jsi četl můj příspěvek. Psal jsem že mi to za to nestojí kupovat si drahý hry a proto využívám možnost stáhnutí her z internetu od pirátů. Už ti to docvaklo? Když si místo kupování her je můžu radši stáhnout tak to udělám. Kdyby to nešlo tak bych nehrál a našel si jinou zábavu.
-
On neni tlustej, on je svalnatej *12*
-
Hm. A co tak přestat cpát Steam do všeho a tím znesnadňovat hraní?
-
Ano, to by byla bomba. Davy puberťáků na Steamu.
-
Nebyl, ale viděl jsem video. Až budete hlasovat o referendu, které místo si vybrat pro cvičení bombardérů, tak lokalitu máte jasnou.
-
Ty se prober, zásadne se nanavážím do rodin, protože se mi to zdá hodně pod uroven, ale tvoje máma asi dost selhala při tve vychově.
Já bejt tvuj táta a slyset te tohle normálně říct tak ti vlepim. -
A to si nebol na Luniku IX, tam si už založili vlastný štát *1*