Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mod s autama do propadaku BF4 za tisicovku...to si snad muze koupit jenom uplnej zoufalec. Dalsi hra, ktera ma 10x drazsi reklamu nez vyrobu. Na bliti.
  • skoda ze sa battlefield nedal smerom planetside2
  • Cosi
    Jak přežít? Podívejte se na místní gamesplay a zapamutejte si nick, s kterým místní redakce hrála. Pak se k tomuto nicku za žádnou cenu nepřidávejte do týmu a máte výhru jistou.
  • Zkoušel sam betu, a jako neni to špatný. Některý mody sou docela dobrý, ale třeba conquest bych dal pryč, protože se do toho prostředí Policajti/zloději úplně nehodí. Zbraně mi přídou, že se taky ovládaj líp než třeba v BF4, to samý vozidla. Na druhou stranu, ale pokud vlastníte BF3 nebo 4, případně oboje, tak Hardline za ty peníze nestojí, protože tech novinek tam zas tolik neni. Nováčky v sérii by to ale bavit mohlo.
  • Heist a Conqueat su fajn ale Hotwire je ... cisty chaos :D
    Chapem ze chceli spravit novy mod ale pre public hrani je to kravina.
    • cr8gg
      lol prave naopak .. nejlepsi mod v cely bete :D Heist ne chaotickej sh*t a conquest taky.. Hotwire je great , libi s emi
      • Jack1947
        Je to jen o tom že se dá rychlejc expit to samé Conquest ale tam jde o týmovou hru v heist se stačí k někomu připojit a hned tu máme asistenční body. Celé to je na efekt, Heist se do téhle hry snad nehodí... i když se to snaží tvářit řádně drsně.
  • Jak prezit ? Nehrat ..... vyzkousel jsem a po par hodinach smazal ........ je to uplne o nicem a v moment co vyjde GTA V na PC tahle hra tak nejak ztrati smysl.
  • Strašná beta, mám stabilně +- 100 fps, žádné propady, ale i tak mi to přijde strašně trhané a zpomalené. Zbraně vypadají směšně, nové mody o ničem, conquest se tam nehodí snad vůbec. Když už přijít s něčím novým, tak aspoň úplně překopaným, ale ne s tímhle, to je opravdu hrůza.
  • Přesně tak, je to až moc nápadné, že o tom píšete tak často. O ničem jiným jsem v tak krátkým časovým úseku neviděl psát. Co pak za tím je? Kvalita hry to rozhodně nebude, to se tady (asi krom autorů článku) docela všichni shodneme. :-)
  • Me to tak spatny nepride.. ale musim hrat mod conquest coz je klasika battle 4.. ty jejich novy mody sou sracka, proc by meli v fps hre hrat hlavni roli auta a jezdit snima dokola jak debilove.. urcite bych raci aby se drzeli tematu valky a to klidne i navrat k 2 SV.. tohle cely je jen takovej nastrel na jakej motiv delat battlefield 5 a vyplneni mezery nez se udela frostbite 4 a dalsi plnohodnotnej dil
  • Damarus
    Propadák to určitě není. Ale je škoda kam EA nahnala DICE. A je škoda že má ta hra v názvu Battlefield.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit