Přejít na výpis diskuzí
Jak přežít v multiplayer betě Battlefield Hardline
7.2.2015 | Daniel Kremser
54 příspěvků
-
Dlouho jsem nikam napsal, ale tohle musim. Pred pul rokem jsem zkousel betu, nedavno opet. Takhle pitomoui strilecku ve vsech ohledech jsem dlouho nehral. NEstojií za stovku natoz za litr. Mam vsechny dily BF a 4ka uz je opravdu o nicem, Zapnu ji jednou za mesic, zazivnejsi jsou hry na mobilu! Zahledl jsem nazory, ze jste uplaceni EA a me nezbyva nez si myslet to same. Kdybyste odbodrne a nezaujate psali o tomhle paskvilu, nemel by tolik pozornosti. Nehlede na to ze heist si maximalne uziju v Payday 2 ktery me stal v akci 135,- a svoji cenu rozhodne ma. Diky za pozornost a mila redakce, polepsete se. Diky.
-
Mod s autama do propadaku BF4 za tisicovku...to si snad muze koupit jenom uplnej zoufalec. Dalsi hra, ktera ma 10x drazsi reklamu nez vyrobu. Na bliti.
-
skoda ze sa battlefield nedal smerom planetside2
-
Jak přežít? Podívejte se na místní gamesplay a zapamutejte si nick, s kterým místní redakce hrála. Pak se k tomuto nicku za žádnou cenu nepřidávejte do týmu a máte výhru jistou.
-
Zkoušel sam betu, a jako neni to špatný. Některý mody sou docela dobrý, ale třeba conquest bych dal pryč, protože se do toho prostředí Policajti/zloději úplně nehodí. Zbraně mi přídou, že se taky ovládaj líp než třeba v BF4, to samý vozidla. Na druhou stranu, ale pokud vlastníte BF3 nebo 4, případně oboje, tak Hardline za ty peníze nestojí, protože tech novinek tam zas tolik neni. Nováčky v sérii by to ale bavit mohlo.
-
Heist a Conqueat su fajn ale Hotwire je ... cisty chaos :D
Chapem ze chceli spravit novy mod ale pre public hrani je to kravina. -
-
lol prave naopak .. nejlepsi mod v cely bete :D Heist ne chaotickej sh*t a conquest taky.. Hotwire je great , libi s emi
-
-
Je to jen o tom že se dá rychlejc expit to samé Conquest ale tam jde o týmovou hru v heist se stačí k někomu připojit a hned tu máme asistenční body. Celé to je na efekt, Heist se do téhle hry snad nehodí... i když se to snaží tvářit řádně drsně.
-
-
-
Jak prezit ? Nehrat ..... vyzkousel jsem a po par hodinach smazal ........ je to uplne o nicem a v moment co vyjde GTA V na PC tahle hra tak nejak ztrati smysl.
-
Strašná beta, mám stabilně +- 100 fps, žádné propady, ale i tak mi to přijde strašně trhané a zpomalené. Zbraně vypadají směšně, nové mody o ničem, conquest se tam nehodí snad vůbec. Když už přijít s něčím novým, tak aspoň úplně překopaným, ale ne s tímhle, to je opravdu hrůza.
-
Přesně tak, je to až moc nápadné, že o tom píšete tak často. O ničem jiným jsem v tak krátkým časovým úseku neviděl psát. Co pak za tím je? Kvalita hry to rozhodně nebude, to se tady (asi krom autorů článku) docela všichni shodneme. :-)
-
Me to tak spatny nepride.. ale musim hrat mod conquest coz je klasika battle 4.. ty jejich novy mody sou sracka, proc by meli v fps hre hrat hlavni roli auta a jezdit snima dokola jak debilove.. urcite bych raci aby se drzeli tematu valky a to klidne i navrat k 2 SV.. tohle cely je jen takovej nastrel na jakej motiv delat battlefield 5 a vyplneni mezery nez se udela frostbite 4 a dalsi plnohodnotnej dil