Přejít na výpis diskuzí
Jak se americká armáda učí střílet na CryEngine 3
23.12.2011 | levis
76 příspěvků
-
Nemusí je nutit , zaplatí jim vzdělání a pak je příkazem pošlou na druhý konec světa zabíjet
a splatit tak dluh vůči své společnosti .
K tomu jsme se zatím nedobelhali , ale nakročeno se školným už máme :( . -
A pro širší veřejnost tu bude Arma 3:)
-
+ *3*
-
keby do toho dali ten ANT system animacii vojakov co ma battlefield 3 tak by to bolo bezkonkurencne. inak sa ti vojaci hybu jak uplni retardi :D
-
Jak je možný že tenhle komentář tady tolik lidí nepochopí a bere vážně? :-D
-
No jasny,prece BLOOD SCREEN,SOO REAL ne?
-
Mno nevim,kdo tady vypustil vetsi koninu.On si zjevne delal srandu.
Nemluve o tvem vyroku,ze cod nema s realitou nic spolecneho,aby jsi to vzapeti uplne zazdil hlaskou,ze v BF tu realnou bitvu uvidis *1* . -
Jinými slovy, jsi odborník na realitu, protože hraješ BF, ale nedokážeš pochopit ironii, ani když autor použije mrkajícího smajla.... *15*
-
hlavne ze to myslel smrtelne vazne :D...clovek si tu srandu spravi a vy to hned beriete vazne :D :D :D
-
praveze tam behaju ako roboti uplne take divne pohyby maju...viem ake je to behat s 10kg na sebe a viac...a praveze toto vypda dost divne...moc mechanicke
-
neboj na klávesnici to nehrají ;) mrkni na youtube
-
Půlka toho video mi příjde jako trailer na Black Hawk Down- The Game *1*
-
hned bych si zahral *3*
-
Hlavně, že to ví ten jak vypadá reálná bitva, který hraje Bfko...to jsou věci...
-
No co naplat. Když se jim chce válčit a ovládat celej svět, tak musej nějak přimět ty chudáky hloupý americký teaneagery aby jim do tý armády dobrvolně šli.
-
A jako co presne se na tom uci? Taktiku?
Pripada mi to dost divne, pokud nemaji VR komory, ale hrajou to na klavesnici, tak to bude docela fail -
Takovou koninu muže vypustit z huby jen člověk co neví co je reálná bitva jak to mužeš srovnávat s COD zahrej si bfko at víš co to je se trefit z kilometru ty pane chytrej.
-
Já teda nic divnýho na animacích chůze nebo běhu nevidim. Ty neprůstřelní vesty, chrániče a ostatní výbava nebudou zrovna nejlehčí, tak tam nebudou poskakovat jako by nic...
-
evropská munice 5x52 NATO skutečně téměř nekope. Náboje si však lítaj, kam chtějí a mají malou energii, než aby prostřelili silnější matirály (s kterými si 7x62 poradí lehce, avšak nelze střílet automatickou palbou). NATO munice zas voják unese podstatně víc a může pořád střílet.
Obě tyto ráže mají spoustu mínusů. Bohužel fabriky jsou tak rozjetý, že si nikdo nedovolí přejít na jinou (třeba Grendel).
P.S.: já střílel jenom z KOSY a projev NATO munice vim jen z doslechu -
asi tak, dělá jen šul!na