Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kde je ta spojitost? *7*
  • Kdy tvrdili, že CoD má byt simulátor ze života amerického vojáka, že do CoD rejpeš?
  • V autentické Praze s autentickými pražany. *4*
  • Ja jsem teda zadny strileni nevidel...

*edit - tak jsem zjistil ze to ma jeste druhy video kde nejaky strileni taky bylo ale zadna slava...
  • Raziel_cz
    Já jsem teda opravdovou zbraň v ruce nikdy nedržel, takže ze sebe nechci dělat chytráka, ale řekl bych, že tohle mají podchycené. Od automatické brokovnice AA-12 bych taky nečekal, že ji lehce udržíš za střelby v jedné ruce, protože prakticky nekope a přesto je to tak.
  • Vy jste fakt mínusový tróti...
  • CrocoRay
    Co jsem se díval, tak ani ty zbraně pořádně nekopaly a celkově mi přijde, že trénovat taktiku by šlo i bez tohohle. Ale tak nejsem voják a nevidím u toho tolik do hloubky, tak snad jen doufám, že se jim ta investice aspoň zčásti oplatila.
  • a mají tam autoheal? *1*
  • Hairy_Ass
    A britského. *3*
  • Nevíte co to hraje za hudbu ve druhém videu?
  • A hlavně Skyrim běží na úplně jiným a dosti starším enginu troubo.
  • Tak to těch 60 mega vyhodili z okna. Vždyť stačí poslední CoD to je ten pravý simulátor ze života amerického vojáka. *3*
  • Ehm, možná jsi to opomněl ale Skyrim není válečný výcvikový simulátor :). Skyrim je RPG a na realitu si nehraje, a určitě na něm ani nikdo necvičí své armády. Kdežto tohle má být reálné a cvičí na tom armáda USA, tak by tam i ty animace asi měly být reálnější..
  • a ta naše ozbrojená milice cvičí podle příruček z 50. a 60. letch.... "Bij, zabij! Huráááá!

myslim, že se s enginem po grafický stránce nikomu s ničim patlat nechtělo, jim půjde primárně o fyziku. Snad takhle jednou bude vypadat Project reality.
  • člověk by čekal od simulace že tam nebude blur a podobné třpytítka. Asi holt chcou amící tu válku krásnou
  • podivny animace? doporucil bych shlednout animace ve skyrim, tomu rikam podivny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit