Přejít na výpis diskuzí
Jak se americká armáda učí střílet na CryEngine 3
23.12.2011 | levis
76 příspěvků
-
To sory, ale tohle hezčí jak BF3 neni, Crysis 2 byla 2x hezčí teda =))
I ty pohyby jsou dost umělé... opravdu je tohle cryengine 3?? -
-
Ono, těžko předpokládat, že v US army budou mít super nabušené stroje nutné pro hraní BF3 nebo Crysis 2 v plné palbě. Taky lze čekat, že budou víc výkonu věnovat simulaci balistiky, fyziky prostředí a podobným věcem, na které se u her kvůli DX11 efektním loužím a slunečnímu svitu kašle. Takže slabší animace a o něco "slabší grafika" (pořád dojmem asi dva světelné roky před dýchavičným CoD MW3) bude vykoupena jinými kritérii. Aby jim to běželo rychle na všem a utáhlo to desítky vojáků a jejich akcí naráz plus simulace nepřátelské AI a civilního chování.
-
-
"Ono, těžko předpokládat, že v US army budou mít super nabušené stroje nutné pro hraní BF3 nebo Crysis 2 v plné palbě"
- si myslíš, že US army ktorá vyhadí za pár rakiet milióny Kč nemá na hi-end počítače ?
"Taky lze čekat, že budou víc výkonu věnovat simulaci balistiky, fyziky prostředí a podobným věcem, na které se u her kvůli DX11 efektním loužím a slunečnímu svitu kašle."
- ak si to video pozrieš tak uvidíš, že efektov je tam požehnane.
a kvalita jednotlivých animácií nemá na výkon prakticky žiaden dopad...
-
-
dobrý engine je len časť úspechu... záleží od ľudí ktorý tú grafiku vytvárali, takisto je zrejmé že na tom pracovali slabí animátori.
-
kolik prostoru ti vygeneruje ten jejich slavnej engine?
-
-
moznosti, realita tohto enginu ma omnoho blizsie k hram ktore by som chcel hrat ako ku hram ktore musim hrat, pretoze nic lepsie neexistuje (BF3 arkada, nebo MW3 tupota)
-
Nevíte co to hraje za hudbu ve druhém videu?
-
-
Vy jste fakt mínusový tróti...
-
-
Co jsem se díval, tak ani ty zbraně pořádně nekopaly a celkově mi přijde, že trénovat taktiku by šlo i bez tohohle. Ale tak nejsem voják a nevidím u toho tolik do hloubky, tak snad jen doufám, že se jim ta investice aspoň zčásti oplatila.
-
-
evropská munice 5x52 NATO skutečně téměř nekope. Náboje si však lítaj, kam chtějí a mají malou energii, než aby prostřelili silnější matirály (s kterými si 7x62 poradí lehce, avšak nelze střílet automatickou palbou). NATO munice zas voják unese podstatně víc a může pořád střílet.
Obě tyto ráže mají spoustu mínusů. Bohužel fabriky jsou tak rozjetý, že si nikdo nedovolí přejít na jinou (třeba Grendel).
P.S.: já střílel jenom z KOSY a projev NATO munice vim jen z doslechu -
-
O jaké *evropské* munici 5x52 mluvíš ?!
-
-
To by mě taky zajímalo.
-
-
-
Já jsem teda opravdovou zbraň v ruce nikdy nedržel, takže ze sebe nechci dělat chytráka, ale řekl bych, že tohle mají podchycené. Od automatické brokovnice AA-12 bych taky nečekal, že ji lehce udržíš za střelby v jedné ruce, protože prakticky nekope a přesto je to tak.
-
-
Ja jsem teda zadny strileni nevidel...
*edit - tak jsem zjistil ze to ma jeste druhy video kde nejaky strileni taky bylo ale zadna slava... -
Bude mi taky ve válce hrát tahle hudba..?