Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason_dinAlt
    Mínus za příspěvek mimo téma.
  • Gossen
    tak v našem tieru se rovná PvD sebevraždě, většinou se staví tři superior ramy + pár katapultů, protože do pár minut tam přiběhne nepřátelský commander se svoji partou.
    Dobýt Hills za pět minut je super, u nás trvá dobývání i několik hodin - podle toho jak je vylepšený - a to za pomocí trebuchetů.

    Jinak za blueprinty u nás nikdo neutrácí, dají se koupit za badge of honor a dost jich padá v jumping puzzle
  • Vakek
    on nejspíše myslel měsíční poplatky ;) samozřejmě že prvotní investice je jistá. (pokud to není dárek)
  • hmm tak to je fakt smutne, prijdu domu, tak to vyzkousim, ale do odby nez s tim neco neudelaji, tak nema smysl tohle hrat.
  • Tak já ho taky dostal zadarmo od kámoše - omylem si objednal 2
  • Kde si sehnal GW2 zadarmo? Já za to dal 999 Kč. To jsem ale blbec, když ono je to někde zadarmo, co? *7*
  • https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=83902
    http://tera-forums.enmasse.com/forums/general-discussion/topics/Tera-UI-issue-needs-attention-No-Developer-feedback-Links-and-Info-inside
  • schova ti UI neda se to pouzit v boji pokud by ti teda nevadilo ze nevidis hp ale ve meste nebo v lokacich kde ho nepotrebujes to pomuze je to dost smutne ze to nebyli schopni doted opravit
  • A co dela ten prikaz ctrl-z ? Pokud se mohu zeptat ?
  • Já jsem na RoFu, tier někde dole snad 7. PvD je tu docela dost, ale to je kvůli počtu hráčů. Nás teď třeba drtí RoS a je těžký proti nic něco zahrát. Osobně si myslím že třeba dobývání je taky součástí hry, nejen PvP někde na otevřeným poli.
    Jo a třeba s 2ma guildovníma golemama jsme sundali celý Hills za 5 minut. Měli sme 3 mesmery,kteří dávali quickness,pak to šlo jak po másle.
    A sotva sme to dostali,objevili se RoSáci a my se museli bránit. Jenže oni neměli golemy, tak jim to nešlo.
    PvD je pro ty co nechtějí investovat a bavit se. Dyť se jedná jen o goldy, tedy herní měnu. Ty guildovní věci jsou dokonce zadarmo,jen za to že hraješ.
  • tak jak jsem psal dela to UI ktere lidem bere i 20-30fps jestli to jeste mas zmackni ve hre ctrl-z
  • Engine je super (Unreal Engine), jen optimalizaci Bluehole zmrvili neskutečným způsobem.
  • Hele, zvykneš si. Osobně jsem zastáncem WoW systému (čili jako ty), kde je prostě vidět progress postavy (stejná linka daily questů mi na začátku datáče zabrala 2 hodiny, po nějaké době raidování už jen hodinku. Ta síla itemů tam je fakt cítit). Jenže GW tohle nepotřebuje: 1) gró je v PvP a WvWvW, kde máš stejně jiný itemy, když jdeš pomoct kámošovi na nižším, tak se u toho nenudíš (navíc prý údajně i tam je trochu cítit, že jsi lepší a skilly ti zůstávají, takže máš víc možností), a věčný problém WoW, moby okolo kytek a mining spotů atd., jdou prostě ignorovat. Štvalo mě to a tak jsem čistě ze zvědavosti zkusil těžit i navzdory tomu, že jsem naaggroval moby, a hle, žádné přerušení castu = vyfarmíš, hodíš nějakej ten escape a jedeš dál. Čili ani v tomhle případě to není nijak na obtíž. Čím ta hra ztrácí je ten pocit pokroku, navíc podle všeho se endgame itemy liší jen skinem (já vím, já vím, lepší staty, ofc, aaale...) a není je prakticky kde využít.
  • GW2 je hra, kterou jsem zatim nemel moznost hrat, ale jednou se k tomu jiste dostanu.

    Nicmene trochu odbocim od GW, vcera jsem si poprve nainstaloval TERU jelikoz kdys jsem hraval Lineage2 a chvili i nepovedeny Aion. No podobnost zde byla velika, ubylo i nekonecne grindeni, ale tak spromnutim zkur*ene optimalizovany engine hry, jsem jeste nevidel. FPS misty skakalo z 80 na nulu a vylozene protrpet chozeni hlavnim mestem, byl opravdu herni ocistec, nepomohlo nic, ani v nastaveni hry (vse vypnuto) ani reinstal, ovladacu a nastaveni vseho na maximalni vykon karty,stiny, svetelne efekty, AA vse off, zobrazovani min. postav hracu ve hre, zmena DX, proste nepomohlo nic.
    Podotykam, ze ma pc sestava, daleko prevysuje doporucene herni pozadavky. ktere jsou udajne na hru kladeny. proste hra chvili jede plynule a za chvili se sekne spadne i zvuk fps na 0 a porad dokola. Des a hruza. A take bych jeste zduraznil, ze jsem hral na low population serveru, takze nechci videt co s hrou udela f2p model, az se do hry nahrne vse mozne to bude opravdovy mazec s timto skvelym enginem.
  • Presne muj pripad, libi se mi ze u GW 2 nemusim pomalu absolvovat skolu na pochopeni/nauceni vsech gear +- buildu, % zalezitosti atd...je to jednoduse casual hra ktera se da zapnout, odbehat, vypnout temer bezproblem....temer zde neexistuje flustrace nebo pocit nake menecenosti ze zrovna nemam tier xy vybavu kterou sehnat trva tydny chozeni furt stejnych lokaci dokola...proste a jednoduse zere min casu a taky je zadarmo, odpada nutkani hrat "protoze to mam prece zaplacene" a zustava jen zahraju si to jen tak
  • Neignoruj casual MMO. GW2 je casual MMO a nejspíše se mu daří. Tzn., že je takové MMO vhodné pro mnoho hráčů.

    Občas jsou hráči, kteří hrají přesně tak, jak tu bylo popsáno (tedy jsou občasní hráči, co si tu a tam zahrají) a kteří třeba rádi někoho potkají, příležitostně spolupracují atd.

    Je jasné, že mnoho SP her umí nabídnout více propracovaný příběh, lepší fyziku, grafiku atd., ale zase tam není ten sociální prvek, možnost s někým spolupracovat, což někomu může chybět. *3*
  • petr,
    teď píšeš o čem? O GW2, kde se máčká kolik? Max 10 kláves? *2*
  • Jasně píše, že wow nikdy nehrál. V čem máš problém? Nejspíše s logikou, protože z jeho textu nijak nevyplývá, že vychvaluje WoW. Na WoW se mu může nelíbit tuna věcí, která ho odrazuje od hraní WoW (jak je to třeba u mě, hraju LOTRO). *7*

    Samozřejmě nesouhlasím ovšem s tím, že by tu nebyl prostor pro klasická MMO, která vyhovují HC hráčům a pro MMO spíše casual (tj. reakce na hlavní příspěvek vlákna). Obě MMO si najdou své hráče (jak vidno) a některá MMO nabídnou prostor pro obě skupiny hráčů.
  • walltar
    Tak to potom hraju celý život špatně ... Já vždycky používal pár kláves na klávesnici a myši. Jenom se zeptám, ty máš nějaké zařízení na čtení myšlenek, nebo ovládáš PC pomocí gest? Osobně bych si to rád koupil.
  • GW2 ma 8 dungeonu se story mode a exp mod(3 ruzne casti ) + fractal of the mist dungeon co ma 9 casti ) TSW ma furt ty same dungeony akorat v kazde obtiznosti pridaji bossovy nejaky novy skill a v TS jsem si vubec nevsiml ze muzu behat po mape bez delani questu a jenom tak skoumat mapu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit