Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ako hráčovi GW1 mi v GW2 chýbajú vlastné skill-buildy, celkovo počet skillov je trochu hm..., slabsie PVP atď., na druhej strane musim povedat, ze casy, kedy som mohol hrávať celý deň lebo boli prázdniny resp. som chodil len do skoly, sú jednoducho preč. Tu je pre mna výhoda GW2, síce sa napojím len raz za čas, zrobím zopár questov, mám radosť z dákeho toho eventu, kúpim si nový armor ci zbran, nieco popredám, trochu povarím a popečiem, zistím čo je nové. Viem ze hru zapnem najskor o týžden, kazdopádne mi v nedelný uprsaný podvecer troch u odreagovania dobre padlo. Podla mna GW2 proste nie je full-time MMORPG, a mozno práve to chceli autori vytvoriť. Ak nie, nevadí, mne tento systém momentálne vyhovuje.
  • Whisp
    Hra má na F2P prejsť od 5.2.2013, podľa toho čo som vyčítal na stránke to má byť plnohodnotné F2P. Čiže žiadne obmedzenia, ľudia čo si hru zaplatili budú mať nový titul, mesačné poplatky je možné platiť naďalej, za to dostane hráč zľavy v ich e-shope a nejaké veci každý mesiac zadara.

Ja som hral TERU 2 mesiace a bavil som sa, end-game tam bol len v podobe piatich dungov pre max lvl, plus ich HC varianty. Teraz tam majú byť aj batlegrounds, nové dungy a nejaký ten raid.

Podľa mňa, keby TERA nemá akčný bojový systém, tak po nej ani pes neštekne. Ale s ním je bojovanie, u ktorého sa v drvivej väčšine MMORPG hier trávi najviac času, skrátka zábava.
  • muzes me vyjmenovat nejake veci za cim muzes jit protoze krome grindovany gearu a NY raidu jsme v te hre nic jineho nenasel
  • v TSW nezalezi na buildu ale na gearu takze clovek v end-game gearu dava nooby na 1-2 rany
  • Ty si nehrál ani jedno Marty. :D Tenhle komentář je celej nějak naruby :D
  • legendary jako exotic. tam jsem mel preklep. ano crafty vysmech a fractal mam na 22 lvl. jo a hlavne vyssi obtiznost me opravdu neuspokojuje.furt je to stale dokola.kazdej jsem hold jinak narocny.
  • No sice PVP nehraju, ale urcite jsou buildy ktere tam maji vyhodu. Na druhou stranu vzdycky jde postavit jiny build ktery je sunda, musis byt schopny se prizpusobit situaci. Jinak od vydani tam uz vyslo 5 updatu a v unoru bude dalsi, krome zajimavych misi tam pridavaji i endgame - jako byly ty NM dungy a prvni raid. Ale ocividne je to pro uplne jiny typ hracu nez GW2.
  • jo ten tym co dela na Tere je naprosto neschopnej jeste doted nebyli schopni optimalizovat UI ktere nekterim hracum bere klidne i 20- 30 fps jestli to mate nekdo nainstalovane tak zkuste dat crtl-z tohle jsem jeste nikde jinde nevidel xD na foru je o tom nekolik temat
  • Tank tankuje, healer hyli a DPS delaji dmg? K cemu jinemu by asi mohli byt?
  • Veskoslav
    No nevím, co je na něm rozumného, když tam v podstatě nic není. By mě zajímalo jaká mezera v rámci MMO je na trhu.
  • Ja som mal prave uplne opacny pocit, v GW sa da "grindovat" kde co, ale okrem dobreho pocitu z toho nic nemas. V TSW mam furt nieco za cim mozem ist.
  • A za vcelku normální komentář si vysloužil mínusové body. Ach jo.
  • Bohemund
    Jednoznačně skilly. Cca od 20tého lvlu mám v podstatě stejný skill set a budu ho mít už nafurt. Na to, jak se kasali, že tam budou ty kombinace kouzel, tak jich tam je docela málo. Je to takové suché no ...
  • plne s tebou souhlasim
  • Tak to si o moc nepřišel. Oni totiž mobové s pár výjimkami jsou na všech levelech stejní - tedy vypadají úplně stejně. Jen boj s některými bossy (třeba ten drak), je trochu něco jiného a poprvé je to super zážitek. Questy jsou taky stejné. Příběh je povrchní všude. Main linie příběhu se pak sbíhá, takže to má smysl odehrát jednou.. atd.-
  • Mně se naopak tohle přizpůsobení levelů moc líbí a hodil bych to do všech MMO. Příjde mi stupidní jít s high level postavou do low level regionů a dávat tam draky na jednu ránu.

Co se mi ale vůbec nelíbí, je rozvoj postavy v GW2. Ten je fakt strašně slabý. Skilly na zbraních má člověk za pár minut. Traity se dají získat velmi rychle. Člověk se pak těší na elitní skilly a když zjistí, že jsou často na nic, či příliš slabé, je to zklamání. Buildy postav tu sice jsou a liší se vzájemně, přesto mi nepříjdou příliš zajímavé a dostatečně odlišné.
  • Myslíš jako players vs doors, kde se půl hodiny buší do dvěří, pak se naběhne do základny, zabere a jde se bušit do dalších dvěří? Tohle fakt někoho baví? *8*

Kdyby se méně dobývalo a více se bojovalo na otevřeném poli, tak se tam dá jistá zábava najít. Jinak ne.

Ani nemluvě o odměně hráčům, která tam příliš nefunguje. Chybí jakýkoli progress.
  • Nejsem a nikdy nebudu znalec MMO. Přesto mohu napsat toto:

Třeba DaD Neverwinter mi příjde dost podobné GW2. Jen nevím, jestli tam vypadají ty postavy tak stylizovaně (původně jsem chtěl napsat úchylně) jako v GW2. Neverwinter se mi ale zdá být o něco zajímavější než GW2, tak uvidíme. Ale není dost informací...

TESO má dost podobných prvků s GW2 (minimálně pak omezený počet skillů, dost možná podobný způsob boje). Naštěstí se zdá, že tam nebudou úchylné prvky, které jsou k vidění v "asijských MMO", jakým je i GW2.

TERA sice není na obzoru, ale už tu hrůzu spustili, přesto jí zmíním, protože jsou tam některé prvky shodné s GW2 (úchylnost, nebo stylizace - si vyberte; málo skillů, podobný boj (ikdyž v TERA má aktivní aiming, jinak žádný velký rozdíl).

Určitě se těch her ala GW2 vyloupne několik. Budou se podobat svým stylem boje, stylizovanou grafikou, způsobem levelování, questování, pvp atd. Některé prvky z GW2 jsou dobré a uvítám je i jinde, ale doufám, že nebudou vznikat "klony", lépe řečeno hry v podstatě stejné, nebo velmi podobné.
  • ja si secret world koupil a musim rict ze je to celkem nic moc jedine v cem ma hra velke plus je dobre pribehove pve jinak pvp je tam k smichu ( tankove tam 1-2 hituji kazdeho ) jinak v te hre nejde vubec nic delat ( grindovat nightmare dungy kvuli tokenum na toolkity abych mel 10.4 ql gear a pak je tam akorat NY raid . GW2 hraju od headstartu a furt mam co delat
  • No je fakt že to oživování je takový trapnější, ale zas člověk si musí všímat všeho okolo, a ne jen tupě stát bokem a pražit do bosse dps. Nebo stát bokem a healovat tanka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit