Přejít na výpis diskuzí
Jak se hraje Guild Wars 2 po osmdesátce
2.2.2013 | Petr Prošek
115 příspěvků
-
na podzim jsem to docela dost hrál a bavilo mě to. nevsadil jsem na rychlé dolevelování, ale rozhodl jsem se, že projedu všecky lokace na 100% a budu si dělat crafting (víceméně zábavný, i když relativně zbytečný). a takhle mě to dost bavilo, i když pravda, místy to byl stereotyp. z důvodu z reálného života jsem hrát přestal a doteď jsem to nezapnul. problém je, že mi to nechybí. vím, že jsem se bavil, vím, že až to zase někdy zapnu a budu hrát, tak mě to bavit bude, ale prostě nemám důvod to zapínat. v tomto to wowko prostě umí více. sice každý ví, že je to tam bídné, ale pořád je něco nutí to hrát. udělat závisláka z hráče gw2 (potažmo swtor) neumí. o gw2 smýšlím dobře a doufám, že se udrží hráči i aktivita devs
-
mno...je to o tom, že si chceš jít vybít na low lvl mobky....a to ti tu nejde. Jdi hrat WoW, to je pro takové hráče fajné :) Po5 letech jsem z WoW přešel sem, a nikdy bych se nevrátil...GW2 se jim opravdu povedl, stačí jen vydržet než si zvykneš...pak už nechceš z5
-
Když se o články stará jeden člověk, tak si to spočítej :)
-
Ahoj mam v GW 2 postavy na lvl 80. Tank a Wizard. po 80 pro ty co zrovna nezboznuji pvp areny ci wvw toho moc neni. Nektere dungy muzete zkusit mnohem drive, takze to bych do toho nezahrnoval. Prispusobeni lvl dle lokace stejne moc nepomaha, protoze je to stejne i tak moc jednoduche. Loot v nizsich lokacih je tak akorat na prodej. Dungy lidi prochazeji rush systemem coz je hruza. Nekterym hracum achiev. vyhovuji. Pro me je to ztrata casu a neco co me osobne nebere a nedelam to cilene. Za karmu si koupite jenom jeden skin special armoru coz je malo a jinak je vam pak karma k nicemu. Ja se rozhodne uz ve hre na na max levelu nudim. Craft zde je spise vysmech, protoze ho neni vubec zapotrebi a penez je tam dost i bez prodeje ucraftenych veci. Legendary itemi jsou vysmech, ktere maji 1ku1 stejne staty jako legendary akorat aji jiny skin. Pribehova linie je provazena radoby animacemi, ktere nemaji stavu a kazdy je preskakuje. Jo kdyby byli delany tak chytlave jak u Old Republic, ze si clovek kazdy rozhovor vychutnava a dychti a nej atmosfera pribehu tak tady jsem ten pocit nemel. Hra je to jinak vynikajici a urcite je chytlava, ale me uz zde nema co oslovit a milion altu nemam motivaci mit. Fractal je docela easy i na vyssich urovnich a hraci co potrebuji delat nizsi levely fractalu tak maji problemi nait lidi, protoze spousta hracu dela fractal na mnohem vyssi levely a tak jeproblem sehnat lidi. Osobne bych tuto hru ani nenaziva MMORPG protoze ingame obsah je zde mnohem chudci a rozhodne bych za nej nikdy neplatil jako u jinych MMORPG. Vzhledem k tomu, ze se zde neplati nic tak je to ok.
-
Autor článku se zmiňuje o snižování lvlu postavy dle mapy a to je důvod, proč mne GW2 přestalo bavit.. MMORPG mě baví také pro to, že se mi vyvíjí postava. Tím myslím např: můžu si v pozdější fázi hry zajít na moby, kteří zpočátku hry dávají zabrat a pak vydím, o co jsem se zlepšil.. V GW2 je zůstává postava pořád mrzákem i s nej equipem..
-
Jo jak ze se to hraje? Ja rozehral asi 50 postav a vzdy me to bavilo jen do cca 20lvlu :)
-
Noo ja hral naposledy jeste polofunkci hellbound, a od te doby jsem vyzkousel vsechny mozne alternativy mmorpg, ale zadna jaksi nedosahovala kvalit.. nedejboze GW2 :D .. Nedavno jsem od znameho v baru zaslechl ze uz se na ofiku expi nekde kolem lvl 100 a vesmes je to preplacane vselijakyma vylepsovakama, ale popravde ja nikdy ofik nejak aktivne nehral.. ono u tehle hry oficialni server neznamena automaticky lepsi hrani a gm podporu. Co jsem jen tak nakoukl na jeden oficialni server kratce po prechodu na free-to-play, tak jsem zjistil ze polovina populace jsou boti, a podpora adminu ci GM nulova .. navic tzv. donate system (freetop(L)ay) je daleko zvracenejsi nez na vetsine free serverech jedoucich na emulatoru.
-
J8 se do toho neuvěřitelně ze začátku zažral, hrál tři dny a pak mě to přestalo bavit, občas se vrátím, ale nevim nevim - prostě bez kamarádů, které znám ze života to je nuda o sobě.
-
Myslím, že si popsal Star Wars Online
-
Jakých her ala GW2 je obzoru ? Napiš konkrétně jména dik :)
-
GW2 je dobrá hra, o tom není pochyb. Já ale velice doufám, aby takhle nevypadaly všechny další MMO. Když si čtu o některých připravovaných MMO, často si vzpomenu na GW2. Dříve se pořád mluvilo o WoW klonech, tak snad teď nebudou "GW2 klony".
Pořád si říkám, je čas na MMO nikoli asijského stylu, s realističtějším grafickým stylem, s propracovanějšími skilly, propracovanější historií světa (která v tom světě jde vidět, lze si o historii světa někde přečíst, vyzvědět podrobnější informace od NPC atd.), propracovanými frakcemi, které mezi sebou nějak interagují atd.
Her ala GW2 je na obzoru hned několik. Bohužel... -
Akorát, že v nynější podobě je LII jedna velká katastrofa:)
-
Tak se přiznejte, kdo v redakci vymýšlel nadpis? *1*
-
To zas bylo posmanicko :D superlativy typu "zábavné a všudypřítomné eventy" me dokazou akorat rozesmat.. v eventech dokola kropite haldu kentauru a lisi se to akorat v tom z ktere strany na vas nabihavaji :D Top gear si prakticky koupite par hodin po dokonceni lvl80, v dungeonech neni o co stat.. pomysleni ze by se mi zbran o neco lepe leskla me nedonuti se dokola s ponorkovou nemoci tocit v dungeonech pro 5 lidi.. sundat v 50clennem raidu bosse vypada skoro tak dobre jako v jinych mmo, ale kdyz vam z nej vypadne tzv. "bordel" ktery prodate za bezcennou valutu, neni proc se vracet.. neni co farmati = neni co hrat .. nic pro me. od NCsoftu Zlaty Lineage2 , ale GW2 byly pro me vyhozene prachy *10*
-
což o to, ale vůbec vzpomenout si, co jsi to chtěl spustit je leckdy problém :D
-
To je grafický styl GW2... *3*
-
Ach jo, taková škoda téhleté hry. A to to mohlo být tak super.
Ale to hodně her mohlo být. -
Hraji to od headstartu (s menšími přestávkami) a stále to docela baví. Člověk si musí stanovit nějaké cíle, jinak ho to přestane na max levelu celkem rychle bavit. Pvečko je ok - ArenaNet se ho snaží neustále rozšiřovat (ať už úspěšně (FotM), nebo neúspěšně (všechno co souvisí s Karkama)). PvP je bohužel na mrtvém bodě. Spvp má od launche stále 1 mód, který se mi ohrál během jednoho měsíce. WvW je na to o něco lépe, ale trpí nedostatkem odměn za snahu. Když se v něm člověk aktivně angažuje tak ve výsledku prodělá balík a získá tak leda pár tisíců karmy + několik desítek Badges of Honor. PVP Balance je tu na druhou stranu celkem v pohodě - až na thiefy tu není žádná classa co by byla v pvp neporazitelná (thief hide co 3 sekundy je šílenost). Hlavně je vidět že Anet v té hře něco neustále dělá a nefláká to jako NCSoft.
-
se vam roztekly pixely na tech screenshotech? vidim jen nejakou preplacanou barevnou paletu.. jako kdyby uprostred byla kytka s nohama.. to jsou GW2 ? *jdu si nasypat sul do oci snad se me ulevi* *16*
-
http://gw2lfg.com/lfgs - otázka pár minut najít grupu a nemusíš seďet před dungem a spamovat hodiny jak truhlík.