Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fraktál lehký na vysových úrovních? Jakou máš nejvyšší? Já 24 a to je už dost mazec a člověk musí mít poskládanou grupu z lidí co znají taktiky. Určitě to není easy.
    No jo holt pomíjíš 2/3 hry. Tedy PvP a WvW. To je jak kdybych řekl že nová Octavia je špatný auto,protože to dodávají jen na letních gumách. Teď v zimě?
    Legendary mají stejný staty jako legenrady? Nechápu.
    Dungy se prochází rushem z jinýho důvodu. A to protože v dungeonech jsou důležitý boss fighty,ne bitka s nějakým pavoukem po cestě. Takže focus na všechny bosse a jdeme. Proč bych se tam zdržoval a vybíjel všechny pavouky někde v rožku mapy? Když hlavní úkol je zatím bosse?
    Craft? Výsměch? Kup mi u vendorů armor +power,+precision,+crit.dmg. Nekoupíš, to jde jen vykraftit. A co když tohle potřebuju do buildu?
    Karma - víš o tom že v Orru je několik karma vendorů co prodávají věci za karmu?
  • No já si jako endgame našel WvW. Je to dost návykový, zvlášť když máš za sebou guildu která tě podporuje. Eventy kdy se sejdeme v 20 hráčích a zabereme všechno na nepřítelově mapě a ještě je několikrát wipnem, jsou prostě boží.
    No jenže to chce aby hráč přestal "něco" chtít po výrobcích,ale uvědomil si co ho baví a našel si skupinu stejných lidí.
  • podle me je na trhu hodne velka mezera pro nove mmo a je divne ze to nikdo nedokaze využít. gw2 do toho moc nepocitam, to jde svoji vlastni cestou a ten koncept nemusi sednout každemu
  • To mě mrzí. :( Nad Terou jsem uvažoval, ale ze spousty recenzí jsem vyčetl, že naprosto perfektní kombat systém ubíjí nudné questování. Jestli tam navíc nefunguje endgame (kvůli kterému jsem to chěl vyzkoušet), tak holt není o co stát. BTW: Jak je to s tím F2P? To funguje jako SWTOR? Protože v obchodech se pořád prodávají gamekarty.
  • K čemu ti je v secret world healer a tank? Myslíš že ti to při hledání (na googlu) odpovědi na otázku kolik cípů má pěticípá hvězda nějak pomůže?
  • Veskoslav
    To je tak, když si někdo koupí hru, kterou nepochopil. SW je zcela o něčem jiném;)
  • Podle toho co popisujes to spise vypada, ze vubec nepochopili hru.
  • V době kdy v Evropě Tera vyšla tak to nová hra nebyla - v Koreji běžela zhruba rok (a neprosadila se). A já jsem s tím sekl zhruba měsíc potom, co vyšel "datadisk" s Shandra Manaya. Takže věřím, že času na vyžehlení problémů měli až až.
  • Už jsem myslel, že je to reportáž z nějakého moderního domova důchodců. *1*
  • A rozpálen do běla zlostí nad situací nešťastných koťátek jsem napsal růžový místo růžoví Ólala!
  • A jsou tam i růžový jednorožci? Protože žádné skvělé MMO se neobejde bez růžových jednorožců. Britští vědci dokázali, že každý hráč MMO bez růžových jednorožců činí na světě dvě koťátka nešťastná. Ne jedno, ale hned DVĚ! Lidé bděte! *16*
  • No lidi co presli z GW2 do Secret Worldu si nejvic stezuji na to, ze tam neni svata trojice. Chteli chodit dungeony, ale kdyz neni tank a hyler tak se pry porad ozivovali dokola jak ocasi a prestalo je to bavit. Ovsem to sou lidi kteri v TSW ocenuji prave ty dungy. A moznost postavit si libovolny build ktery je zrovna potreba.
  • to je sice fajn ale nemozes hodnotit mmo po launchi teraz uz ma ta hra co to za sebou ide na f2p model a je tam dost contentu aj balancu a vsetkeho ;)
  • Paradoxně na Teru jsem se hodně těšil a hrál ji od launche. Bohužel mě zklamala a asi po 3 měsících jsem s tím seknul. Příšerná optimalizace (Unreal engine - nechápu jak to dokázali tak zprasit), nevyvážený PVP (nevím jestli to tam furt je, ale od určitého bodu dostali Priesti výrazný buff do pvp defky a stali se bohy 1 na 1 a ani s více hráči je často nejde utepat), vyloženě nudný endgame (lagfest Nexus, pár instancí, 1 PVP arena), bugy a nekompetence Gameforge (kteří se o sto šest snažili aby hra bylo co nejdřív P2W ... teda F2P - a nakonec jim to i vyšlo). Teď jsem v GW2 a nevypadá to že bych hru v blízké době měnil.
  • Rozmazlenost WoW možná, nicméně nechápu, proč v 21. století musím takovéhle věci ještě dohledávat po forech. Nemám fora rád a kromě hry ještě z nutnosti sledovat další tři stránky mi nepřijde šťastný. Komunita kolem WoW navíc fungovala, nabídky na guildy byly, byl tam i integrovaný systém vyhledávání který obzvláště fungoval pro guildy začátečníků, o což mi šlo. U vchodu do dungeonu jsem potkal dva lidi, když jsem se zeptal, jestli jdou dovnitř, vylezlo z nich, že jsou osmdesátky a že čekají na kámoše. Zbylý čas tam nikdo ani nepáchnul a na chatu se nic nedělo. Výtečný multiplayerový zážitek. :)
  • te hre proste neco chybi, je to zabava, ale neco tam neni. jestli atmofera nebo co fakt nevim, mozna spatne udelany progress postavy? nevim. co vim,ze sem hral a bylo to fajn, ale ted sem s kamosi zacal hrat teru a do hry se tesim, ikdyz je to v pricnipu naprosto genericke mmo avsak s pokrokovym combat systemem
  • tohle povazuju za nejlepsi valstnost gw2, hrat se tak nestava nudnou, kdyz chci jit nekomu pomoct
  • to je pravda, jen kdybych neměl spoustu jiných her, které by mě táhly více :)... ale stoprocentně souhlasím, je to dvousečné, každopádně pokud nějak vyloženě nedropuje populace (jak tomu bylo u swtor), tak to nelze brát jako problém
  • Na tuhle vec je potreba se divat z obou stran. Ta hra neudrzi po vypnuti velice velkou pozornost, kazdopadne to zas osvobozuje od nutnosti na to myslet a umoznit delat cokoliv jinyho, nevazat cloveka ke hre.
    K WoW vsechny vaze friend list/guilda, a to vazani dohromady spojuji predevsim mesicni poplatky. K GW2 nic, staci zapnout a zahrat si kdy je potreba a hotovo. Po mesici vzdycky ArenaNet prida neco novyho a hra ma v sobe stale novej super content. Takovej GW2 Wintersday porovnavat s WoW Winter Veilem, co snad od roku 2005 (2006?) dostava rocne jen minoritni zmeny, to se srovnavat spolu ani nemuze, eventy jsou proste uplne nekde jinde.
    Jak uz jsem na zacatku zminil, je potreba se na tohle divat vic nez jednim pohledem, je to dobra vec i zaroven spatna. Vzhledem k mym osobnim potrebam ke skole to beru predevsim jako benefit.
  • Tej hre neco zasadniho chybi, ale nevim presne co. Mozna neco co vas bude nutit hrat dal, nic takoveho jsem v gw2 bohuzel nenasel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit