Jak se hraje s adaptivním osvětlením Phillips Hue?
-
Jako primárně konzolista využívám už delší dobu řešení od Govee, měl jsem T1 a nedávno jsem přešel na T3 Lite, dá se objednat na oficiálních stránkách často okolo 70-80e ve velikosti TV 55-65 a nemohu si to vynachválit. Mám i několik led tyčí a jiných světel ve své herně, vše se dá propojit snadno v aplikaci a tak i ony se se mění v zavilosti na dění na obrazovce. Jen někomu může vadit, že na TV je malá webkamera která právě snímá dění na obrazovce, proto ale nemusí člověk řešit zda podporuje HDR, 2.1 HDMI neb VRR.
Jinak osobně doporučuji T3 Lite, oproti dražší T2 s duální kamerou, sice má dvojnásobek led ale mají menší paletu odstínů oproti T3, která má i menší odezvu a lépe vystihuje odstíny.
Zmiňuji to právě jako alternativu pro konzolisty, či pro někoho, kdo nechce utratit tolik.
-
-
Díky za tip, to řešení s kamerou zní dost zajímavě, docela rád bych to vyzkoušel :)
-
-
Detem do pokojicku perfektni.. koupil jsem v Actionu za 200te..
Do obyvaciho pokoje pro cloveka 30+, ukazka nevkusu..
-
-
Ono bohužel je to tak s většinou "herního" HW. Jakmile chce člověk něco co pasuje do obýváku a ne do teen pařanského doupěte, tak to má jen kancelářské parametry a téměř vše herní je černo/červená + barevná světýlka k tomu. Čest výjimkám jako jsou casy od Fractalu. Monitor jsem nakonec sehnal Alienware od Dellu.
-