Přejít na výpis diskuzí
Jak se hraje Splinter Cell Blacklist na stealth způsob
31.8.2012 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Já jsem předchozí hry hrál tak, že jsem se snažil zlikvidovat všechny nepřítele potichu a bez zabití. To proto abych měl případně čisté zadní vrátka - i když to většinou nebylo třeba ale tak probíhalo mé ponoření do hry. Pokud to půjde jako v prvních třech, i ve čtvrté hře, budu spokojen.
-
Co blbnes? To nepoznas dalsi Gears of War?
-
Jakže se menuje ta hra? Robocop štyri?
-
Prijde mi to jaksi cele takove....no....ze az po E3 zacali do hry implementovat stealth. Celkove bez atmosfery, to co jsem miloval na predchozich dilech tady proste neni. V teto hre bude stealth to, co otravi spoustu fanousku vcetne me. Nemluvim o te rimse jak o okamziku....ted mam na mysli 2:32 jak Fisher stoji na otevrenem prostoru za zady vojaka a nikdo si ho nevsimne *1* jasne AI neni dodelana, chybi animace pro omracovani nepratel.....jak by take ne kdyz cela hra byla delana na jeden velky beh a zabijeni....Takhle to na me pusobi a kdyz sem shledl tohle video tak jsem se utvrdil jeste vice, ze dokud tam bude sedet na pr.eli Beland bude serie cim dal vice umirat
-
Přesně jak píšeš. Hry,filmy atd. všechno jde dopředu. Jsou zlepšení co se lidem líbí a potom některé co se nelíbí. Jinak lidi sakra berte to tak,že vás nenutí hra používat ty rentgenové brýle. Stejně jako u Hitmana Absolution nemusíte používat ten instinkt. To,že to ve hře je neznamená,že s tím musíte hrát :D. Už se uklidněte všichni a přestaňte všechno tak odsuzovat. Už je to ohraný docela.
-
ale co ta po stealth, hlavne ze je to cool... *16*
-
Jojo. Toho si všimne každý. Úplně z toho řve, že to tam bylo dodaný z nouze, aby se neřeklo, že celá mapa nejde projít tiše. Takže ji celou obejdeme po krásné římse na skále a budeme spokojení ... whaat? Horší level design jsem neviděl.
-
Testovací verzi jsem při vypnutém zvuku a s nízkým rozlišením nezporoval ( moje chyba).
Alepson je videt co je to za marnost, když musí ukazovat alfa verzi, jsou celý žhavý aby to hned prodali ( nebo to se snad chtějí pochlubit tímto, jaký velký skok udělali). Jako hráč prvních tří dílů, které jsem hrál několikrát, toto nepřekousnu. Conviction jsem nehrál, akční přístup mně k sérii bohužel nepasuje. -
Moc hezkej pravidelnej útes na začátku.....to trošku level designer po*ral. Uplně jak kdyby to řvalo " Same hele poď sem, mám tu přímo pohodovou cestu kudy to můžeš vzít"
-
akcnejsie a sviznejsie je jedna vec, ale lezenie po skalach ako opica, omladenie hlavneho hrdinu minimalne o 15 rokov, ruckovanie ako keby mal 10 kg, to vsetko je v zhladom k starsim dielom naozaj privelka zmena, ktora z tejto hry spravila prechadzku zahradou plnych neandrtalskych postav, ktorych mozes postrielat, alebo ich obyst cez uplny okraj mapy. Hnus
-
Jasně,je to pre-alpha verze hry,ale když to trošku porovnám třeba s Chaos Theory,tak mi to přijde absolutně bez atmosféry,jako by tam ta stealth cesta byla jenom jako alternativa k té akčnější,to lezení po skále je jako by Sam byl šimpanz + ta římsa na tam.Radši zůstanu u toho Chaosu.
-
Diky o dalsi projevy tve inteligence nestojim *3*
-
Thief Pi*o
-
to je jako : Jak se hraje nová fifa na styl fotballu nebo nový NHL s hokejkou prostě blbost *1*
-
Ja take hral COD az do MW3 ktere je absolutni hnus a uz MW2 nebyla nic moc a proto rikam ze uz je to ratata pi*ovina na woaw a nic vic a ani ty jejich woaw skripty uz me nebavi jinak je mi jedno jestly nekdo hraje ale at mi to necpe ja mu to taky neberu *3*
-
Tak ale znacka se vyvyji a nemuzes mit furt to same v te hre krom nove grafiky pro me osobne je nej stealth MGS ale to ostatnim taky prijde treba jako blbost
-
Vem si minulé díly jak hitmana tak splinter cellu ( nepocitam conviction ) , takhle mají vypadat stealth hry , ted se vsechno zjednodusuje a pridavaji se "cool" vecicky jako bryle na videni pres vsechno a podobne kejdy že by hru zvládlo i 5-leté dítě vyhrát ...
-
Koukám, že z COD se stala univerzální nadávka na všechno. Máš jinej názor => hraješ COD, hraješ COD => jseš úplná nula. Já svého času taky hrál COD (1, 2) a nestydím se za to. Mělo to spád a dobrou atmosféru. Příště prosím vás používejte rozumné argumenty a ne bezduché "cool" výkřiky.
-
A proc ? Co je pro tebe TA prava stealth hra ?
-
Už název článku je blbost , tato hra bude zostuzením pojmu STEALTH a brzy se k ní přidá i nový Hitman