Přejít na výpis diskuzí
Jak se hraje Splinter Cell Blacklist na stealth způsob
31.8.2012 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Protoze ty prezentace byli na woaw efekt na mainstream a ted si udobruji fanousky
-
K videu samotnýmu nic nemám (ale je fajn, že se pochlubili se skrytým postupem. Proč takto neprezentovali hru už na E3 a GC, to je mi záhadou.), jen mě dostala ta "přirozená" římsa na útesu. Taková rovná pěšinka přesně ve výšce dospělého muže. *1*
-
Jasne ty jeho tri svetylka na hlave jsou jeho poznavaci znameni ale to nech bejt nema cenu hatery si vzdy neco najdou
-
COD nenavidim a ne ze to ma byt ratata akcni hovadina jen se mi liby ten trochu akcnejsi, svinznejsi styl ... Ja hral vsechny Splintery a mam rad stealth zanr .
-
Jak to myslys ?
-
Nejen,že ve videu říká,že je to testovací verze hry na které se stále pracuje. Ale ani v levém rohu obrazovky velkým písmem ti to nejspíš nestačí. Jinak Fischer má snad pořád na hlavě noční vidění.Jako k Solid Snakovi je Bandaba,James Bond oblek,tak Fischer má noktovizor,infra,termo a novinka ten xray (Jinak to bylo vysvětleno v conviction).
-
Ve videu se zmiňuje o tom, že AI není úplně doladěná. Tak snad nepřátele budou trochu chytřejší ve finální verzi.
-
To je tvůj mulťák?
-
nj, to je mi stealth, obchadaz celu hru po okrajoch mapy, to je naozaj nasilu pridanie "stealth" postupu, nic plnohodnotneho, ale co sa dalo cakat
-
Stealh? Kde je nějaáý výzva? Projít celý tábor po římse (!) na okraji skály, to je fakt ... no, ultra blbost? Kde je nějaké proplétání mezi hlídkama? Ukrývání za bukem? Tohle smrdí.
-
si chod hrat COD, kvoli ludom ako ty sa nicia dobre stalth hry, akcnich ratata hovadin je plna rit *16*
-
.
-
Stealt mod je pro mně taková výzva něco na co musím přijít během hraní a ne tak okatě jak je to prezentováno zde. Ten sráz s tou římsou dělal snad nějaky amatér, působí hrozně. Navíc nepřátelé mají asi špunty v uších, aby si někdo nevšiml či neslyšel nepřítele 1 m, to snad ani není možný. Vrcholemn je noční vidění připnutý na hlavě i ve dne, případně ta kravina s rentgenem je už dost sci-fi. Na takovou koridorovku už nemám chuť. Přál bych si třeba vysadit Sama někde kilometr od nějakýho městečka kam by se musel sám dostat a hráč by musel zapojit fantazii nad splněním úkolu.
-
Na konci věty se píše tečka.
-
No me se treba to jejich akcnejsi pojeti libi a na plizeni se to da hrat furt
-
Tj, takových třech velkých zelených kukadel si v naprosté tmě nikdo nevšimne. *15*
-
to by se dalo rict i u predeslych dilu *6*
-
hodně stealth je antigravitační lezení po skalách *5*
-
Slepí enemy jsou opravdu cool...
-
Tohle již vypadá o něco lépe, než předchozí video.
Komentátor zmiňuje, že v tomto buildu hry, prozatím nejsou implementovány animace pro omráčení nepřátel, takže s nimi zřejmě můžeme počítat.
Dále zmiňuje, že některé AI mechaniky jsou v rané fázi. A tak snad na AI ještě zapracují, protože AI zjevně potřebuje doladit, působí trochu tupě v porovnání s předchozími díly (před conviction), kde si stráže i ve tmě všimli pohybu, zvuku a zpozorněli třeba i u otevřených dveří, které mají být zavřené apod.
Uvidíme jak bude vypadat konečný build. Zatím je dobré vědět, že se snaží alespoň trochu vyjít vstříc milovníkům stealth postupu.