Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cześć towarzyszy,
    Rekrutacja doświadczonych weteranów do klanu polskich kurew.
    nasza chwała dotykaj gwiazd.
    napisz do mnie na maila : kurwapl@gmail.com
  • Taky by mě zajímalo, jak v ESO funguje aggro. Může někdo dát info?
  • Jo jen si to dal namlouvej, treba tomu i uveris. Vetsina MMORPG (vcetne tohoto) ma slaby pribeh, nudne questy a prumernou grafiku. Procitat dvoustrankove knihy, prozkoumavat maly nezajimavy svet, nahazovat udici kazdych 5s do zblbnuti, poslouchat balady, kdyz okolo nekdo neustale pousti nejake spelly a kochat se zapadem slunce na pobrezi kde kolem tebe poskakuje 10 blbecku... Pokud chces opravdu zazit to co jsi napsal, jdi si zahrat nejakou kvalitni SP hru. *1*
  • graficky je teso nadherny (aspon za AD na ultra high)
  • Dobre pro nas
  • Otázka je, na jak dlouho ti tohle vydrží.
    Lore je fajn, ale to nikdy nevydrží a o tom mmorpg není.
    Ti co jedou za den na max lvl si zase užijí dungy bez návodu a třeba dají nějaký first kill.
  • Nevím proč mám takový divný pocit, ale tahle hra mi přijde opravdu směšná, neumím vysvětlit proč tomu tak je, ani proč tento pocit u jiných MMO her nemám, ale celé TESO mi připadá jako hodně špatný vtip, od vizuálního zpracování, přes hnusný systém combat bojů , až po Q ... celá táto hra na mě působí dojmem, dej ruce od tohoto sh**u co nejdále ... asi to bude tím hypem, který mi hru tak znechutil, že ani kdyby to bylo zdarma, tak to nebudu hrát.
  • Popravde se mi tyhle "geary" nelibili ani v TORu a ani v ESO :D
  • Podle mě AI není to že "...natrefis-li na trojici ve slozeni kouzelnik, tank a helaer, tak ai funguje dost logicky - tank Te zacne rubat zblizka, zatimco kouzelnik si drzi odstup, sesila devastacni kouzla a healer klasicky leci opet z dalky tanka, pripadne kouzelnika"
    ten "tank" (btw-říká se vůbec tank u mobu, když zde není aggro?) má zbraň na blízko, tak rube nablízko
    kouzelník má útočný spelly a tak kouzlí a healer léčí toho komu chybí HP
    Já když koukám na ty videa tak mě ty fajty přijdou jako chaos. Je tu nějaký to aggro? Přijde mě že když banda mydlí nějaký tužší monstrum, tak běhá zmateně po bojišti a tu a tam dá hráči ťafku aby se nenudil a hurá na dalšího. Navíc dělá strašně zbytečný pohyby. Odběhne od jednoho hráče tři metry, zastaví se a pak jde na jinýho. Chudáci kydliči akorát furt běhaj.
  • Ono nektery knizky ( nemyslim lore booky ani skill knihovny ) te po precteni zavedou na mista kam by te ani nenapadlo zajit a bejvaj tam i starty questu
  • Co to placas? Lotro byla dlouhou dobu nejhranejsi mmorpg v Evrope. Diky svetu,lore a znacce mela minimalne stejne ambice jako Teso.
  • LOTRO je stará hra s minimálním rozpočtem. Srovnáváš favorita s BMW. Oba sice jezdí a najde se řada lidí, co nedá na favorita dopustit, ale každýmu je jasný, který auto by mělo být lepší.
  • Minimálně v gw2 mi ai přišlo lepší.
  • špatně jsem se vyjádřil . ten akční rádius jsem myslel to, že si je mob schopen všimnout hráče tak na 5 metrů. Jistě, vzdálenosti ve hře zkreslují, takže to může být třeba i 2 krát 3 krát tolik, ale přesto je to velmi slabé. Ovšem v několika videí jsem viděl, že hráč stál přímo u moba a ten nereagoval.

Samozřejmě uznávám, že je něco jiného to hrát a něco jiného to sledovat, jak to někdo hraje, ale spolupráce mobů jsem si vážně nevšiml a to se koukám na stream z ESO dost často (můj oblíbený streamer teď zrovna hraje ESO tak i proto + můj zájem o TES hry).
  • Presne tak. Healer healuje( a pokud ho nezabijes jako prvniho,budes mit zrejme problem),tank tankuje,kouzelnik kouzli a zpoza skaly je vsechny podporuje archer. Nerikam ze vse funguje na 100%,ale na me to po letech pusobi jako nejlepe provedena AI v MMORPG hrach.
  • To dělalo vždy. Stačí se odhlásit. Spíš by mě zajímalo, pro nemá Huhi fotku zde v chatu.
  • Co je smutne? Ze nekdo za 3 played dny a 5 dni real casu dohral hru? Je to jeho zivot. ''Normalni'' hrac je tak na 30-40 lvl. Casual tak na 20. A ti co radi alti maji mozna jeste mene.
    Ve vsech hrach je to stejne. Kdyz jsem zacinal LOTRO,kolegove z guildy za tyden meli max lvl. Ja a spousta dalsich jsme ho dlelali rok. *7*
  • Nahodou ja stale citam najdene knihy, su tam celkom zaujimave pribehy, napr, pekny pribeh v dungeone pri kostre, o utecencovi ktory sa v dungu ukryl pred vlkodlakmi, no zasypala ho skala :D
  • martin.mares.984
    Nejsem proti konstruktivni kritice, ale co pises je nepravda. Koukat neni to same jako to hrat. Nepratele umi spolupracovat - napriklad natrefis-li na trojici ve slozeni kouzelnik, tank a helaer, tak ai funguje dost logicky - tank Te zacne rubat zblizka, zatimco kouzelnik si drzi odstup, sesila devastacni kouzla a healer klasicky leci opet z dalky tanka, pripadne kouzelnika. Mimochodem nepratele jsou docela neodbytni a v pripade uteku Te pronasleduji rozhodne mnohem dal nez "5 metru", spis je to par desitek metru.
  • Já se na streamy díval a příjde mi to stejné jako skoro všechny předešlé MMO a uvažuje o TESO tak bych řekl, že to nemá smysl kupovat.
    Odišností je velice málo, aby to stálo za to.LORE to určitě nezachrání.Janchorů moc není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit