Přejít na výpis diskuzí
Jak se stát vlkodlakem a další informace z fanstránky Elder Scrolls Online
13.4.2014 | Redakce Games.cz
59 příspěvků
-
Ne, bohužel to jen ukazuje obsahovou nedostatečnost hry.
-
Velmi doporučuju se podívat na twitch na live přenosy hraní ESO. Já už zkouknul tak přes 5 hodin určitě, protože jsem stále nalomený a stále si říkám, že to ESO nemusí být tak špatné a jako velký fanoušek TES série pořád uvažuju o koupi. Ale pořád dokola mi to samotný gameplay rozmlouvá - posledně jsem byl svědkem naprostého selhání "umělé inteligence" mobů. Je mi jich až líto a bohužel nemají daleko od nafukovacích panáků. Je to naprostá katastrofa. Dobře si pamatuju, jak slibovali, že mobové budou spolupracovat, doplňovat se atd., ale nic z toho se neděje. Je mi smutno, že mobové mají akční rádius tak 5 metrů a kolikrát mob na hráče nereaguje ani tehdy, když u něj hráč přímo stojí.
Vážně smutné. Však kdo nehraje, může se sám podívat na Twitch. Každý den jsou tam streamy z ESO. -
Ty knihy jsou obcas velmi strucne,pravda. Ale jinak s tebou samozrejme nesouhlasim. Dokonalost tvori malickosti. Velke veci samy o sobe nestaci.
-
Už je spousta hráčů na max. levelu s 10. veteran rankem - tzn., že má v podstatě hotovo. Smutné.
-
Líbí se mi, jak když je pod článkem vybrán příspěvěk, tak to ukáže profilovou fotku nehledě na to, zda jsi annonym, nebo né.
-
Tie masky na druhom obrázku http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20120626023954/starwars/images/5/5e/New_dread_masters.jpg
-
Bud si jisty ze prolezani knihovnicek je v Teso jedna z nejcastejsich cinnosti. I v dungeonech. Zvysuji totiz skilly. Se ctenim to uz asi bude horsi
-
Mohli by si v Zenimaxu udělat průzkum, jaké procento těch "knih" někdo během hraní vůbec otevře. Možná by pak ušetřili na platech grafomanům a mohli by si dopřát víc kafe nebo kabelů do firmy.
-
jedna kniha ma tak pul stranky textu... nektere jen par vet, jine jsou delsi ..ale zadne opravdove knihy:)
-
V té infografice píšou, že ve hře můžete najít 2 235 knih, které stihnete přečíst za 32 hodin. Buďto to znamená, že jedna "kniha" nemá ani půl stránky textu, nebo že hráči Elder Scrolls Online jsou nejschopnější rychločtenáři na světě.
-
Ja jsem takhle ted v TESO stal na brehu pri zapadu slunce, ty paprsky nadherne probleskovaly skrz otacejici se vetrny mlyn, odlesky na hladine... tak jsem jen tak nahodil konzoli a zadal: "/lute", ze si k tomu zahraju trochu muziky a po chvili se ke me pridal jenom tak random hrac a zacal na buben a pak dalsi zacal tancovat a v tu chviili me to pripomnelo tak trochu atmosferu prave Star Wars Galaxies. Nebo kdyz jsem prisel do krcmy v Rivenspire v TESO a slysel nadhernou baladu, kterou zpivala mistni bardka - u toho pekne plapolajici ohen v krbu - v rohu flirtuje slicna redguardka s bretoncem, nekdo tancuje na velkem stole uprostred, tak jsem si zase vybavil ty sceny z "Cantiny" v Mos Eisley, kde se potkavali hraci.
-
úplně se mi vybavily ty západy dvou sluncí pozorované z kopců nad Mos Eisley *4*
-
Jen aby ta hra nedopadla jak ostatní MMO RPG, hráč rychle nasbírá všechno, pak se začne nudit, tak tam vydavatel začne napráskávat stále další a další crapy až to ten herní svět úplně zabije.
-
Ja hraji od preorderu a myslim si ze az moc. A jsem lvl 21. Znam lidi co dva dny po vydani meli 50 lvl.
-
Slysel jsi uz treba nekdy o Star Wars Galaxies? MMO neni nutne pro kazdeho o dosazeni max. levelu co nejrychleji. Power-leveling, grinding a dostihy za max. levelem jsou presne veci, ktere nici kazde MMO, respektive hrac si tu hru timhle pristupem sam znici. Kouzlo TESO lezi nekde uplne jinde - Prozkoumavat hezky Tamriel, procitat stare knihy, rybarit, vecer zajit popit do hospody, poslechnout si od barda nejakou baladu, kochat se zapadem slunce na pobrezi - v tom je podle me to pravy kouzlo tehle hry - hrat to uvolnene a nenucene. Hracum kteri hledaji tenhle zazitek, TESO sedne.
-
Jo, bez užívání příběhu, bez kochání se krajinou a bez hraní s lidmi. Bez ničeho, co ta hra nabízí. Hraji v kuse 4 dny, tu hru si fakt vychutnávám, mám 31 level a paráda. To, co předvádí lidi, kteří se hrnou na max. level, je k pláči.
-
Za tyden max level? No dobry...
-
Mohli by jste obcas zmenit obrazky. kazdy screnshot ze hry je peknejsi nez to co tam mate vy.
-
Hra mě zatím baví. Uvidíme, jak to bude probíhat dál.