Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • matty-the-gamer
    Příjde mi to takové bezduché, prázdné a taky hodně "zaprášené" *4* . Už mi ani nějak extra nevadí, že to nevyjde na PC.
  • ja som nevedel ze na PS2 este vchadzaju nove hry...
  • "Původní" Iam alive vypadal hodně zajmavě...todle moc ne...
  • Cosi
    Takže hra kde bude minimální hrací doba 24 hodin? *7*
    • Takže něco jako ten seriál 24 hodin?
  • Velká škoda, tenhle projekt byl dost nadějný, nechápu, že se toho vzdali a udělali z toho jen takovou nedotaženou mini hříčku na stažení. Přežít jeden den? A přežít ho dokonce bez jídla a pití? Hmm tak to je opravdu hardcore něčeho takového docílit :D Jak říkám, velká škoda, mohla to být hodně zajímavá hra. Ale za nějakou dobu vyjde The Last of Us, což by mělo být trochu podobné a to vypadá hodně zajímavě.
    • smejki
      třeba ho kolem oběda frknou do mikrovlnky a vypaří se z něj spousta vody!
  • Alex81
    Tahle hra mě čím dál víc láká.
  • Pete.palis
    Proti čemu se tam bojuje??....únavě a hladu??:)
  • jindra.veliky
    zni to nejak nudne
  • Probůh, to vypadá ale šeredně. Problémy ve vývoji, bla bla bla, ale no fuj *12* Sakra mámě ten rok 2011 a je tu snad nějaká konkurence. Jak s tímhle můžou vyrukovat ven? Navíc moc dobrejch zpráv taky nepřinesli. Už to úplně vidim, co s tim provedou a vůbec se mi to nelíbí. Vypadalo to originálně, teď z toho mám nějakej divnej pocit. Jak často budu asi čučet na cool sekvence a čekat, co za čudlík mám zmáčknout, aby ho nezavalil kámen, aby nespadl z římsy, aby nešlápl do hov... Ale rád se nechám překvapit, jen mi to fakt nějak smrdí.
  • tahle hra na konzolích pohoří.Jestli to bude něco jako Robinsons Requiem tak to konzolisty asi moc zajímat nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit