Přejít na výpis diskuzí
Jak se změnilo I Am Alive, ve kterém budete muset pít a jíst?
16.12.2011 | levis
44 příspěvků
-
Pořád si myslím, že nutnost shánění jídla a pití může být dobrá věc, ale musí to být implementováno dobře. Třeba v New Vegas to byla jen otrava... vlastně jako celý HC mód.
-
-
No myslím, že shánění jídla nebylo špatné, jen ho mohli vývojaři dát méně. 200 let po katastrofě a stejně se všude válí jídla jako by se válčilo včera :)
-
Divne, me ani ten HC mod v F:NV neprisel kdovi jak tezky a schaneni jidla a piti bylo az moc lehke.
-
-
No právě. Jídla a vody byl strašlivý přebytek. Takže prostě stačilo s sebou tahat pár flašek vody a jednu hovězí kýtu. A jakmile to spotřebuji, stejně za minutku najdu další. Ten prvek neměl žádný smysl. Jó, to kdyby bylo všeho nedostatek a jednou či dvakrát za hru by hráč musel podniknout nějakou akci cíleně jen pro získání jídla a vody, aby vůbec přežil... to by bylo jiné kafe.
-
-
-
Nj, starej dobrej ubisoft *1* jejich hry za poslední dobu stojí za prd, kromě assassins creed nevydali snad nic dobrýho, a ani ten revelations nebyl extra pecka...technická stránka ok ale obsah zcela DUTÝ *1*
-
Alespon si PR mohlo dat tu praci a vymyslet nejaky legitimnejsi duvod. Videt zname misto zmenene takrka k nepoznani laka lidi prece vic ...
A taky se mi nelibi ten jediny den. Jidlo ztraci vyznam, jak uz tady zaznelo. -
Jen jeden den? To by mě zajímalo, jak tam chtějí zakomponovat ten spánek, jídlo a pití... jeden den se, bez všech zmíněných, dá přežít hravě.
-
-
Spánek tam prý být nemá (asi sis to blbě přečetl, ale to se stane) a ten jeden den jde bez jídla přežít hravě, i když s tou vodou by to nemusel být špatný nápad. A pokud je člověk podroben nějaké velké námaze a těžkým podmínkám, tak i ten jeden den může být smrtící. Rozhodně bych neřekl, že to jde hravě vydržet. Tak možná v pohodlí domova za pc, to ano *2*
-
-
Ups, přísahal bych, že jsem tam včera viděl zmínku o spánku, no nic, moje chyba :-D ... Dobrá, s tím hravě jsem to, co se pití týče, přehnal. Ale u jídla to platí, pochybuju, že bych se v prvním dni katastrofy staral o to, abych jedl 6krát denně, jak se sluší a patří :-D Když se nahromadí adrenalin, tak jdou tyhle potřeby stranou.
-
-