Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle nejsem já, někdo používá můj nick ... co my připadá dost trapný *7*
  • co sa tyka nejakeho hoaxu (ty dvaja typci a tablet) tak ak nieco vypustim na net a viem ze to je hoax (kedze to robim) tak nutne nemusim na to hned hladat financie. Tym chcem povedat ze ked je to uz na kickstartri tak to je mensia pravdepodobnost ze je to hoax (ale samozrejme stale to byt moze :-)). Co sa tyka HW a jeho designu tak s redaktorom nesuhlasim. Cela konzola je postavena oklo Tegra 3 chipsetu (v podstate je to soc + pamet) a tam naozaj neni moc co vytvarat. Dokonca by ma ani moc neprekvapilo keby to bola mozno nejaka dev doska pre Tegru 3 alebo nejaky cinsky board vyrabany/vykuchany pre ine zariadenia s Tegrou3. V takom pripade vidim skor problem v objednani dostatocneho poctu kusov. Narocnejsie bude skor vytvorenie sw a ovladacov. Ale celkovo Ouye tiez moc neverim aj ked kto vie.
  • ty už prosím tě nic neopravuj....vidíme všichni nahoře, že ti to moc nejde...
  • GlaDOS
    Zase tak skeptický bych nebyl. To, že v autorském týmu není žádná ultra známá hvězda z Mrkvosoftu neznamená, že tam není nějaký šikovný elektronik, co dokáže navrhnout funkční elektroniku. Ten jejich tým už má v podstatě vyšlapanou cestičku. Funkční systém mají, stejně tak jako potenciální zásobu her. Když to bude mít ještě připojení k netu a možnost přehrávat multimédia, za rozumnou cenu bych si to koupil i já, a to jinak žádné "velké" konzole nemám a ani nechci.
  • mirekdusinojc
    Jo mě ty domněnky přijdou celkem logicky vyvozené. Tohle je názor který se netváří jako zaručená pravda, jenom si spojuje věci dohromady. Ani se nesnaží o senzaci.
  • Přesně pááán korektor HAHAHAHA
  • Trol.diskuzni
    Asi se něčeho napil... *4*
  • Trol.diskuzni
    Je pravda, že hardwarová specifikace by mohla mít trochu větší šťávu... Ale stejně jsem rád, že je tady první reálná vlaštovka konzole s otevřeným konceptem.
  • Trol.diskuzni
    Já tě nestírám... Jen opravuj, je to dobrá věc.
  • dalsší šmejd zvaný konzole.Proboha je rok 2012 podle toho maji hry a HW vypadat..
  • Trol.diskuzni
    Je pravda, že z něj mám vcelku rozporuplné dojmy... Ale pokud odhlédnu od svých sympatií, je ten článek napsaný zajímavě. Především propojuje informace z více zdrojů, je zkrátka obsahově bohatý a nevaří jen z vody, což je zde bohužel případ většiny denních článků (jinde to je ještě horší).

Obecně je pan Bach můj nejoblíbenější autor Games, jeho články pro mě vždy něčím vyčnívají...
  • ale líbí se mi, jak je najednou každej chytrej, klidně si mě stírejte, hlavně když nebudete psát jak prasátka...
  • Trol.diskuzni
    Je fakt, že velké písmeno na začátku je gramatickým základem každé věty... To bys rozhodně neměl zanedbávat. *3*
  • Jako vždycky sme měl redaktory games za rozumný lidi. Ale tenhle článek sem opravdu nečekal .... čekal bych tohle od někoho z blesku ale tady ? .... totalně bez nadledu, spousta doměnek a podobně ... palec dolu
  • Trol.diskuzni
    Celých devět let (u mě to bylo naštěstí jen pět) pro pár konkrétních mezer? Myslím si, že v porovnání s drtivou většinou zdejších přispěvatelů je moje psaná úroveň ještě velmi dobrá... *4* Ale s těmi čárkami určité mezery mám a vím o tom.
  • jde mi jen hrubky, šťouravá zrzko, styl je věc jiná... nemusí to tu být jak v románu, ale například každý by měl vědět, že "nezávyslé" je na zabití.
  • třeba základku :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  • GlaDOS
    Ale je začátek věty. Kde máš velké A?
  • Trol.diskuzni
    To je fakt, s čárkami mám též občas problém... Na to bych potřeboval nějaký rychlokurz. *4*
  • nedopadne to dobře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit