Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To říkalo pár bláznů i o PC. Vždy se tomu zasměju.
  • Dovolím si nesouhlasit. Já zrovna patřím k lidem, kteří milují izometrické rpg *1* Když vemu v úvahu ty neizometrické, tak do mého prvního elder scrols (Oblivion) se pouštím právě teď a to pouze kvůli modifikaci NEHRIM. Tak jsem zvědav jestli to vůbec bude stát za to (až si tam ještě přidám tunu dalších modifikací *1* ). Anebo raději skočím na Wasteland 2.

Pařbě zdar *1*
  • Femto
    Proboha ty tvoje izometrické RPG jsou daleko větší mainstream tvorba než hry o Uedy. To je tak specifická a neuchopitelná tvorba, že nazývat to typickou mainstream tvorbou je pouze tvoje neznalost. Vytvořil tři hry za patnáct let. Isometrických RPG vznikne tři do roka....
  • Mohou být klidně i s velkým R a Y... já je hrát nebudu. *3*
  • kdyby izometrické RPG bylo mrtvé, tak by se tak uspěšně neprodávaly hry jako PoE, Divinity OS, Numenera atd. Uncharted a Last Guardian jsou typické konzolové mainstreamovky ve stylu Lara Croft. Lepší zhlédnout letsplay na youtube, protože jsou to přímočaré koridorovky. Jdi, postřílej pár borců, zhlédni filmovou sekvenci, jdi, postřílej pár borců, zhledni filmovou sekvenci, jdi, postřílej pár borců... Toto není právě vrcholem gamedesignu. Svoboda je v tom žádná. Jediné co je dobré je příběh a grafika.
  • Izometricke rpg je mrtve, ludia chcu Uncharted a Last Guardian, to su hry s velkym H.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit