Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
A dokonce existují lidi, kteří se tomu diví a i tací, kteří to považují za špatné. Netvrdím, že si to ty.
Jinak si nemyslím, že by Diablo 3 mělo špatnou grafiku. Vizuální dojem není jen o texturách a polygonech. Tahle hra je ta poslední na světě, jejíž grafika by se měla měřit podle screenshotů. Tahle hra se musí hrát a vidět v pohybu. Co se týče animací, efektů a různých detailů (které jsou pro hratelnost takové hry nejdůležitější), tak ta hra imho nemá ve svém žánru konkurenci. -
Je spravne kdyz napr. spousta fanousku predchozich dilu vyjadri nespokojenost s tim, kam se tento titul ubira, ne?
-
No jo, tomu dost věřím. Tam je to zase naopak.
-
Ty si sa najskôr s koňom zrazil, o chvilu tu bude članok o tom, kolko to zarobilo, sa tu všetci po*erete...prachyyy *1*
-
Muze to pomoci tem, co vahaji. Protoze je cim dal zrejmejsi, ze se jedna o prehypovany titul se spoustou nedostatku.
-
Protože když se někomu něco nelíbí tak by to měl zkritizovat aby furt nevycházelo něco co se mu nelíbí... Například kdybych já dělal videa který by se hodně lidem nelíbila a ti by mi to nedali najevo furt bych pokračoval v dělání špatných videí... Ale musím souhlasit že to zkritizování by mělo na něčem stát a né být vycucáno z prd***. ^^
-
No já bych řekl, že některé legendy by se na scénu vracet neměli. Beta mě nebavila, bylo to příšerné a o grafice se vyjadřovat nebudu. To je jak s hudbou, starší desky má člověk většinou radši než novější. Diablo mělo radši zůstat pohřbené...
-
Jo, máš pravdu, že tady někdy působí hůže odpůrci Diabla.
Zkus ale jinde po netu... takový Blizzard fóra... tam jen naznačíš, že něco na hře není skvělé a hned jsi Satan. -
jindra :D bod :D
-
A kdy pak vyjde Diablo 3 Revenge of The Pandas? *4*
-
no po grafickej stránke to nie je boh vie čo... ale na druhú stranu bolo jasné že to nebude ani niaké CRYablo... preto s quadkórami tu moc vody nenamútite hardcore gameri :D
-
Jak to čtu tak mě to ani nemrzí. *6*
-
To mě taky ale tady jsem si všimnul jen fanatiků, co si chtějí do hry jen kopnout. A vytahují tu aspekty, co jim u jiných her evidentně nevadí. I když se tomu ani nedivím. Něco podobného bylo i u Skyrimu.
-
Mohl by me nekdo poradit, jak mam na tabletu nejet mysi na obrazek? Zvlaste na mobilni verzi webu je to ponekud paradoxni reseni. Co to takhle prepinat kliknutim?
-
Pokud se hra někomu nelíbí (jako mně) proč ji prostě neobejde obloukem, proč má potřebu se tady vyblít a naprosto nesmyslnejma argumentama? Nemáte děcka mozek?
Já se omlouvám, jen mě zajímaly Vaše první dojmy ze hry a to co tu čtu mě zarazilo. -
Ano hrál, open betu za několik charů.
V žaludku mi leží fanatičtí fanoušci. Jakékoliv hry. A tak nějak jich má Diablo 3 opravdu hodně. -
Bodejt by se ti to nelibilo, kdyz si za to vysolil takovy prachy *1*
-
A čeho tím jako chceš dosáhnout? Těm, co se hra líbí nedají na tvoje neustálé stupidní spamování.
-
Já si tedy všimnul více rozdílů než jen detailů a stínů. Diablo 3 ti asi leží hodně v žaludku. Zajímalo by mě, jestli jsi tu hru taky hrál?
-
a nebo tu hru hodit do drtičky odpadu