Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
Když odejde trol tak musí otravovat a dělat ze sebe hlupáka jiný blbeček *7* ...
-
Jednička i dvojka byly moc dobré hry, ale trojce už se asi vyhnu, zajímavější a zábavnější bude pro mě spíše Torchlight II, soudím podle skvělé jedničky. (Jen názor, né pokyn k startu války mezi fanoušky D a Torchlight *3* )
-
ja ti neviem, hrať videohru ktorá nemá grafiku je docela problém *1*
-
Ale Diablo nikdy pohřbené nebylo.
-
Nemůžu souhlasit s názorem, že pro fanouška to bude za jakýkoliv situace TOP hra bez chyb. Myslím, že u fandy je to přesně naopak. Že on, jakožto "znalec" série, vidí chyby jako první. Je tomu tak u filmů, hudby, her...
-
A koho to zajímá? *11*
Mně je nějaké Diablo na nejvyšší a nejnižší detaily úplně ukradené *12*
A navíc jediný rozdíl jsou stíny *15* -
Presne ako hovoríš... grafika nieje podmienka dobrej hry
-
Pokud sis všiml, tak jsem reagoval přehnaně na Metacritics ( It is so bad FPS game 0/10 např.) a na herní dobu, kdy někdo kritizoval, že to Korejci projeli za necelých 5 hodin. Jinak jsem se v podstatě Diabla nezastával, protože nemůžu říct jaké e, když ho mám "pouze" na poličce a není nainstalované. Osobně to stejně vidím na hodnocení 8/10 u Diabla III více ne. A povětšinou reaguji na Codyho a podobné. Je to spíše moje chyba, to máš pravdu, zbytečně pak zahlcuji diskuzi a zbytečně reaguji na troly.
-
Ne to nemyslim, myslim to jak mate ty a Hmmm touhu "bashovat" kazdyho kdo ma jiny nazor. Ptze mi to prijde stejny ustni prujem, jak lidi typu Cody, ggg atd.
Ona uz ta logika chtit po "haterovi" aby si to odpustil, ale vesele kazdyho hatera flamovat (byt v pripadech ktery jsi zrovna ted myslel v pravu) mi moc nesedi. *15* -
Myslíš třeba toto?
Ta hra je nejen ubohá, nudná a neoriginální ona je i hnusná jak poblitej bezďák no jo blizsrá* se zase předvedl -
Proc kdyz se nekomu nelibi cizi nazor, v tomhle pripade "nelibi se mi D3" tak ma potrebu to tady ventilovat? *8*
-
Jako Cody (v životě nehrál) nebo GGG (v životě nehrál)?
-
U konzolových her je jasné, že se technická zastaralost konzolí musela podepsat na PC verzích.
Ale lidi na to stejně pokaždé a bez výjimky nadávají.
Já jen rád sleduju ten dvojí standard, podle kterého Blizzardu bezproblémů prochází to, za co jsou jiní ostře kritizováni. *3* Hej, ale je to přece Blizzard. *3* -
Pokud hraješ delší dobu, tak by si mohl vědět, že Blizzard vždy táhnul PC scénu, ale nikdy ne přes grafiku. S tím přišel Crytek aspol. a jak to dopadlo. Navíc při takto extrémně dlouhém vývoji je jasné, že se tam technická zastaralost enginu musela podepsat.
-
http://www.youtube.com/watch?v=GsqUZkmO-zk&list=FL3sxSPQGhgOLT1bGDDSvrqQ&index=1&feature=plpp_video
-
A to já zase nesouhlasím..hrál (a dohrál) jsem kdysi Diablo 1 a bavilo mě..Diablo 2 jsem několikrát rozehrál, ale nikdy nedohrál, většinou jsem končil někdy v 2.aktu/kapitole s tím, že mě to nebaví. Betu Diabla 3 jsem nehrál, ale nakonec ze zvědavosti koupil a..jsem celkem spokojený. Momentálně jsem po 9 hodinách asi (odhadem) někde v polovině druhého aktu a baví mě to zhruba stejně jako první díl.
Grafika mi nevadí, naopak se mi líbí (pokud ji člověk nezkoumá pixel po pixelu) a lokace mají velmi dobrou atmosféru..obzvlášť poušť, město a oáza (a vlastně i stoky pod městem) mají téměř dokonalou atmosféru (alespoň dle mého názoru).
Podle bety bych si nikdy nedovolil jakoukoliv hru hodnotit. Zahraj si plnou, alespoň po začátek druhého aktu a pak si můžeš teprve stěžovat na neúspěšné oživování legend. -
Je čím dál více zřejmé podle čeho? Podle trollů typu GGG a whinerů, že to nejde hrát offline? Cool story bro. Jo, podle nich to má tu spoustu nedostatků. To bych fakt rád viděl ten seznam nedostatků. :-)))
-
Tak já neříkám, že celkový dojem je špatný, při betě to vypadalo docela dobře.
Jen to mohlo vypadat ještě líp. Přece jen to dělají na PC a už několik let. U konzolových konverzí vždycky lidi nadávají jak jsou hnusný a jak by vypadaly skvěle jako PC-only. A tady je slavné a očekávané PC-only Diablo a...
Jak jsme psal výše... měli klidně udělat hnusný nastavení pro lidi se slabýma PC, ale s vysokýma si extrémně vyhrát. Je rok 2012 a oni dělají PC-only hru. Podívejte se co dokázal CD Projekt se Zaklínačem 2, kterýho dělali s myšlenkou na konzolovou verzi.
Ale tohle je prostě Blizzard, že ano? -
Spousta = hlasitá menšina.
Stejně tak je správné, když autor nějaké hry má svůj pohled/názor a s tvým nesouhlasí. -
blbost, ti, co váhají, si vyzkouší "demoverzi".