Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
chacha dobry no to asi na RTS nemaš vysoke naroky
30 skirmish map slepenejch dohromady trapny přiběhem navic polovina těch map byla na čas a další byla jak nějakej tutorial jde vidět že z povodnich blizzen nikdo nezustal protože starej dobrej wc3 měl 3 nabouchany kampaně za jednu cenu a FT byl naprosto užasný tohle je jenom prach sprosta zlodějna -
Ruzne prehnane reakce směrem nahoru i dolu jsou mi u zadku, tak jen nazor za me. Pro me je to opet to ono Diablo a po prvnim aktu jsem vice mene nadseny a velmi spokojeny. Opet muzu za sebe rict, ze nemusim rozpitvavat jednotlive herni principy, staci mi, ze me hra bavi a bavi a bavi. Jak to ta hra dela, to je jeji vec :)
-
Kampaň stála za hovno? No asi se rozcházíme v názorech, jelikož kampaň v Sc II považuji za jednu z nejlepších v žánru RTS. A že nic neudělali je špatně? Hráči nechtěli změny, chtěli pokračování. Kdyby to dopadlo jak se sérií AoE, tak by asi nebyla většina hráčů ráda. Tam taky chěl Microsoft změny a všichni bohuel víme, co to s AoE udělalo.
-
tak kromě toho že ta kampan stala za totalní ho no ??? vlastně neudělali vubec nic a to je ta chyba
-
S těma skillama nemáš pravdu, když si zapneš elektive mód tak si je naházíš jak chceš, mě tenhle systém teda baví mnohem víc než mít jenom dva skilly a ty dávat furt dokola, tady je mnohem víc kombinací a možností. Staty si můžeš rozdělovat přes gemy a itemy a máš jich dokonce mnohem víc na rozdělování a narozdíl od D2 si můžeš předmět kdykoliv sundat a nemusíš si při špatně rozdělenejch statech mazat postavu nebo dávat respec...
-
A co udělali s Sc, smím-li se zeptat? Nechali to tak, jak to bylo:)
-
vždycky jsem si u diabla přál aby vyšší obtížnost jim přidávala inteligenci dělali sestavy ... číhali za rohem či byli snajpři přes půl mapy .. :D to jsi chtěl říct tím že je trapny jim přidat hp,dmg..? :D
-
Trol neodešel, jenom teď machruje pod jiným nickem s tím, že se na střední naučil anglicky...
-
esc: Amen.
-
Jen dodám. V D3 je 70% předmětů celé hry až po Normalu.
-
moje prachy už blizzny nikdy nedostanou po tom co udělali z SC 2
nikdy mě nenapadlo že by D2 šlo ještě víc očesat ale blizznám se to povedlo klobou dolu
dám předsnot torchlight 2 nebo grim dawn blizzny ad jdou do ha jzlu poslední dobrá hra byl War 3 FT -
V d1 sa staty daly získať asi od 26 levelu kupovaním elixírov... mali maximá špecifické pre classy, takže o nijakom výraznejšom rozdeľovaní nemohlo byť ani reči (mág vždy skončil na 45,250,80,70, bojovník na 250,50,60,100 atď). Skilly v d1 neexistovali (okrem repair, recharge a podobných blbostí).
V d2 to bolo vždy str/dex na gear, zvyšok vitalita. Ak to bolo inak, tak to bol pokazený char. Celá špecializácia spočívala v tom, že človek nahádzal 20 bodov do "dobrých" skillov (wirlwind, blessed hammer, frozen orb...) a zďaleka sa vyhol useless skillom ako holy bolt, fire arrow (tých bola bohužiaľ väčšina). -
"Cokoli te zabije na jednu ranu a po smrti musis zalozit novou postavu. Stava se s tim z toho "propracovana, komplexni a kvalitni hra"?" - (Teď se bavím čístě obecně, detaily ohledně Diabla 3 neznám). Jestli je ta hra poladěná tak, aby to šlo udělat, pak ano, stává se z toho hra pro lidi, kteří už musí mít nějaký skill. Starcraft má taky velmi jednoduché (v rámci žánru RTS samozřejmě) mechaniky - na normal dohraje kampaň i 10ti letej fakan, mechaniky hry taktéž určitě pochopí. Přesto existuje obrovská propast mezi rekreačním a hardcore hráčem. Herní mechaniky můžou znát oba, ale jen jeden z nich té hře opravdu dokonale rozumí, má ji v krvi a v podstatě už jede jak stroj. I s těmi několika málo "vzorci" je "matematik" schopen "čarovat". O tomhle bylo Diablo 2 a jestli je o tom i Diablo 3, pak je pro fanoušky Blizzardu všechno v suchu. Zrovna tebe respektuji, ale nevěřím, že jsi byl v rámci normal obtížnosti schopen prokouknout potenciál a hlavně vyladěnost celé hry.
Např. teprve když jsem Dragon Age 2 procházel na Nightmare (hlavně datadisky, z nichž Legacy je opravdu bomba) jsem si uvědomil, jak výborné a vyladěné má herní mechaniky (mnohem lépe než DAO mimochodem). V jednoduchosti je často síla a komplexita zase může obsahovat spoustu zbytečností a nedomyšleností. -
To co popisuješ vůbec není pravda. Právě, že obtížnost je udělaná mnohem líp, viz video. Hra na Normal je prostě tutorial jako u Diablo 2. Stejně tak tam byl hardcore. Nevím, čemu se tady divíš. Ty asi Diablu moc nerozumíš viď? Hmmm.
-
Jednicku s datadiskem jsem hral asi 3 roky a prosel jsem vse co se dalo za vsechny povolani.
Dvojku jsem dohral na vsechny obtiznosti jen za prskala, delal jsem asi rok aktivne PvP. Priznavam za ostatni classy jsem dohral normal, za barbara jeste nightmare.
Neprosel jsem ji ale vubec na hardcore mod za nikoho to mi prislo masochisticke delat po smrti novej char. -
No když W3 pořád stojí 499 a Daiblo Edice (všechny díly) taky tak:) A Sc II stojí od 799-999:)Tak si myslím, že tak minimálně 1 až 2.
-
A nechtějí si to někteří přiznat.Pod stolem si drží pindoura u dvojky..
-
Epic Fail Bro!
-
Skilly mely nejvetsi vyznam v D1, D2 je zjednodusila ale stale zachovala aspon castecny vyznam (musel ses specializovat a zejmena u kouzelnika to bylo dost klicovy). A D3 z nich udelala uz jen dekoraci na pozadi.
Ja chapu, ze to lidi bavi, je to klasika od Blizzardu, ale z meho pohledu je to jako u vetsiny dnesni herni zabavy opet odklon od smeru, ktery bavi mne po 25 letech na herni scene. Komplexni propracovane tituly se bud stale zjednodusuji aby byly pristupne uplne vsem, variabilita je cimdal tim nizsi a cokoli narocnejsiho nez tabtab123kliklik aneb potrebujes k hrani i premyslet se dostava na uplny okraj herni sceny.
Ale ja s tim na stary kolena nic neudelam a muzu si hrat EvE a dwarf fortress, pripadne X3 a doufat ze nekoho nenapadne ze by mohl zjednodusit i tohle aby se to lepe prodavalo do "mainstreamu". Jo a remcat na foru, ze se mi to nelibi, to muzu taky *1* . -
ty jsi nehrál ani předchozí Diabla, přiznej se :) maximálně jen na normal...