Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo my jsme prodali poslední kus dneska ráno a to jsem si říkal jestli jsem to s kusama na sklad nepřehnal a nezůstane mi to tam viset. od té doby jsem měl asi 15 dotazů kdy budou další a to mám u výhradní distribuce velkou "protekci", proto jsem je měl skladem (a tři kousky doma) už v pátek 11.5. Kdo krabičku nemá doma tak do konce května smolík.
  • Veskoslav
    Jo jinak Metacritict některé komenty ohledně Diabla III:

Sc is better RTS then Diablo III. 1/10
    Bad FPS! 0/10
    I try play with Chaos. It is boring.... 0/10
  • yuri.sidius
    to přijde, stromy má blizzard sice pěkné, ale nevšiml sem si záchodů *1*
  • Hmm Černá zmije? :-)
  • "a normal dohraje kampaň i 10ti letej fakan" ne desetiletej ale v době vydání šestiletej, můj syn to v tomhle věku dohrál. V multiplayeru se mne občas příjde zeptat proč mu nadávají za to, že někoho porazil :-) (bronze liga, občas prostě nekoho cannon rushne nebo cheesne). Proti Starcraftu II toho zas tolik nenamítám, o dost větší variabilita by se mi tam líbila. Jenže je to vyloženě turnajovka (singl je tam tak trochu navíc) a kdyby měli ladit trojnásobek jednotek z různými zajímavými schopnostmi, tak by nevyšlo nikdy.
    Singla mám na nejtěžší kromě poslední mapy za protoss minikampaň. Mulťáka jsem dotáhl max do spodních pater goldu.
    Netvrdím že hra není vyladěná, krom přetížení připojení a občasných lagů (na normal všechny smrti pouze kvůli 2-5 vteřinovému lagu) to nikde nepadá, postavička se nezasekává atd. Grafika je klasicky mnou nenáviděný "3D wow koncept" a vůbec se u mne nedostavil pocit nějaké atmosféry - jaký byl v D1 a D2 - prostě jen chuť zjistit jak to končí. Prakticky celá hra zcela bez emocí. Jako když se člověk podívá na řemeslně dobrej film, ale nezaujme ho, přijde mu takový jako - no za ty prachy celkem OK, ale podruhý bych už na to nešel.
    Upozorňuju - šel jsem to čistě 100% single.
    Třeba je to věkem. Stejně počítám, že mě mulťák s prckem stejně nemine (až bude mít uzavřené známky :P). Samotného ho to hrát nenechám bo by nesplnil to směšný PEGI 16+. Za ten měsíc už to navíc ani nebude lagovat.
  • Jenom si dovolím krátce zareagovat na něco, co padlo ve vedlejším vlákně a vlastně se to ani netýká D3, ale té poznámky ohledně EA a ME3.

Konec ME3, pokud jsem dobře seskládal informace, se dodělával hodně pozdě a BW prostě a jednoduše nestíhalo. Dostali od EA skoro půl roku navíc (o tom se rozhodlo +- rok před vydáním). Takže EA nezmrvila v tomhle ohledu IMHO vůbec nic.
  • Veskoslav
    A co od her očekáváš. Napiš mi, co má přinést žánr FPS či RTS či RPG aby Tě to bavilo:)
  • Veskoslav
    Datadisk se mi pořád válí na poličce, přiznám se, že jsem ho nikdy nehrál:-X
  • Je to super hra, akorát jsem udělal chybu a před rokem si dokoupil datadisk a za thane je to nehratelny a to mám jedny z nejlepších vybavení, možná by to šlo dohrát na netu ale já jsem sólo hráč
  • Jediné co chybí je hate článek od Danečka :D
  • yuri.sidius
    No tak když příšlo D2 tak už to taky nebyl grafický zázrak, ale jelo to prakticky všem, ale co pro mě bylo to hlavní, že bylo opravdu hodně propracované a bylo propracované na ukor právě té grafiky. A D3 je totéž. Opravdu dost pochybuji, že některá z her co bude mít lepší grafiku než D3 bude zároveň tak dobře propracovaná jako D3. Myslím tím všechny ty různé modely brnění a zbraní pro každou třídu, ale i takový blbosti jako smrti nepřátel a dynamika prostředí, no dost o tom pochybuju. Blizzard vždycky obětuje moderní grafiku ve prospěch hratelnosti a nároků na hardware a vychází mu to. Grafika d3 plně stačí na zobrazení toho co je u izometrické mlátičky potřeba a mě osobně nevadí ani ten styl wow, ještě se drží ve snesitelných mezích narozdíl od torchlight, což je jak D2 na tripu, může to mít sice zajímavější skill system, ale vizualně je mi to už moc protivné. No aco se týče skillů, nedávno sem si zhrál D2 abych si zavzpomínal a upřímně už to nebylo ono a došlo mi, že všechny změny v d3 jsou opravdu k lepšímu. Pokud chtěl člověk hrát D2 i na nightmare a hell tak si musel udělat konkrétní build, což znamenalo bušit body do cca 5 skillů a tím byl odsouzenej hrát furt dokola a dokola. V d3 si to prostě člověk přepne až se mu to odemče o nic nepříjde a kdykoliv si to může zase změnit. Jako dlouholetý hráč D2 říkám tohle je fakt lepší.
  • A sakra! :-D
    http://www.ign.com/wikis/diablo-3/Whimsyshire
    Nejhorší na tom je to, že ty postavy tam pasujou jak vyšitý. Skoro to vypadá jak kdyby to tak fakt mělo bejt.
  • jenže nebýt vas tak nemusim hrat stary hry
  • Veskoslav
    Jednoduchá rada, ignoruj to:)Své staré hry si spustíš, dokud to bude podprovat OS tvého pc, takže se Tě naše problémy netýkají.
  • Veskoslav
    Já jsem si ho právě před týdnem znova nainstaloval, došel jsem sice jenom do Sparty (kvůli škole) ale i teď vypadá grafika úžasně.
  • kecám *4* tohle má lepší (ne ale o moc) ale na svojí dobu měl TQ úžasnou grafiku, přece jenom blizardi mohli trochu přitlačit, není to mmorpg
  • jednoduše to schrnu blizny rejžujou ti co jim cpou prachy jsou nejenom hloupí ale navic podporuji firmy ktery jim pak ještě vic serou na hlavu
    takže ad si to přebere po svém
  • tak to prrr s těma hrama ala grafika.
    Mass Effect 1 měla na svojí dobu neskutečnou grafiku... Snad na tu dobu jednu z nejlepších :)
    Batman Arkham A-C je hra která se snaží vyždímat z Unreal Enginu maximum, takže bych řekl, že to je taktéž velice pěkné.
  • ja bych diskutoval ale na pičmína co nepřida svuj nazor jen mele sra ky reaguji zasadně podražděně
  • Veskoslav
    Aha.....A já si myslel, že chceš normálně diskutovat, ale ty jsi trolí dvojče......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit