Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
2/10
-
jo, stahování z battlenetu byl porod. Ale vzhledem k nepřítomnosti dvd mechaniky v mém pc mi nic jiného nezbylo.
-
Proč se bavíš o D2 omg? Celou dobu je řeč o D3 a tam to neplatí.
70% itemů je až po Normalu.
Většina silných afixů na itemech je až po Normalu.
Potvory mají na každé obtížnosti nové typy afixů, např. jailer nebo waller, skupinová regenerace atd. To nejsou přidané hp/damage, ale totálně to mění způsob boje s tou potvorou. -
Já teda diablo jako single player hru neberu pro mě je to coop hra s možným(v diablu 3 zatím nemožným) PvP. Opravdu nechápu proč lidem to neustálé připojení vadí. I kdyby tam byla možnost to hrát na lokálu, tak ji stejně nevyužiju.
-
Hoj pridavam :) ja uz jsem touhle dobou koukam taky priblizne na konci druheho aktu, skoro lvl 25 myslim, parim co to de :D
-
Poslední hra, co neměla stále připojení k netu byla W3 FT:) Sc II sice lze hrát offline, ale ztrácíš veškeré online fuknce.
-
Sc může i originál jet offline, Diablo III nikoliv. Diablo III nemá "soubory" na tvém vlastním disku jako je to v případě Sc II. Diablo III je spíše singleMMORPG než klasické RPG. Je to to samé jako Darkspore (kooperace a neustále připojení k netu)
-
no ja hral SC 2 upirateny par dni po vydání nevidim v tom zasadni problem
(ano koupil sem i origo sc2 to sem ale pííííč -
Chápu, když po vás chce hra jednorázovou online registraci na začátku... ale bejt non-stop připojenej k netu, když chci hrát singleplayer?! What the f*ck? To už jsou herní společnosti opravdu tak zoufalý, že vymejšlej takovýhle pitomosti? Blizzardi asi moc nevěřej tomu, že udělali tak dobrou hru, aby si ji hráči chtěli koupit...
-
Mnohé lokácie v titan quest vyzerajú lepšie ako d3 ale tiež naopak. Napríklad hades realm v tq je vizuálna katastrofa - fialové huby, ružové stromy atd. Ale tie grécke farmárske oblasti, kde sa divé sv*ne (nemôžem napísať sv*ne...) pretláčali cez obile vyzerali úžasne. Musím povedať, že v "púštnej krajine" si d3 pohoršilo, ale zase ten prvý akt vyzerá o dosť lepšie ako prvý akt v dvojke.
Tiež napríklad modely kostlivcov boli v tq urobené omnoho lepšie. Pamätám si, že po odstrelení grupy kostlivcov distortion vlnou alebo podobným silným kúzlom sa skupinka doslova rozpadla na kostičky ktoré jedna po druhej padali na zem. V d3 ostane kostlivec v celku. *9*
Uprimne, čo sa týka grafiky, moc ďaleko pred tq diablo 3 nie je. -
Skidrow pracoval i na Darkspore a jak to nakonec dopadlo víme všichni:)
-
ty si chuj skidrow už na tom pracuji a pirati se budou smat tobě *1*
-
Nikdy bych netvrdil. Tvorba emulátorových servrů zabere pár měsíců, ale bude to podobné jako v případě WoW.
-
jenže v sc2 je to šileně okaty věčinou je to na čas bud doopravdy nebo z někym zavodiš
jako pravdu zajimave mise tam byly tak 3. větší obtížnost je furt stejna pisnicka akorad comp posila vic jednotek to navic ukazuje na fakt že blizny i za ty roky nedokazali udělat aspon trochu obstojne AI -
59,99 euro. Největší výsměch euro=dollar.
-
To, že i singlw player je online, je vynikající věc, protože si nikdo nezahraje aniž by si hru koupil a tak to má být. Směju se všem pirátům nadrženým na Diablo III, kterého se nikdy nedočkají.
-
Nebo nákup přes Battle.net za velký peníze *3*
-
lvl 25 konec II. aktu! Pridej si me
rami#2461 -
Je vidět, že jsi Sc hrál na nejlehčí úroveň, jelikož taktika auto attack nefunguje na těžší obtížnosti. A Sc vžy byl natěž, postav a pošli. Stejně jako AoE, C & C série (RA či TS či TW). Navíc kapaň Sc je více než různorodá. Vyzvedni, ochraň, znič, vybuduj, pak máš mise jenom s hrdiny, bonusové mise za Prottosy. Klasické Sc se vším všude, navíc s vybalancovanými jendotkami.
P.S: Která strategie není mapa, kde děláš to, co tam navrhli autoři? A jinak by mě třeba zajímalo, jak jsi auto attack dojel třeba misi, kdy dostaneš poprvé battleship a musíš proleťet bariérou, která ničí vš, co nemá štít (Tossové imunní). Hrál jsi to vůbec? Podle toho, jak Tě tak čtu, tak ne. -
mě stačí když z nás nebudou dělat nesvépravny hov da. jako hrat STRATEGII kde mužu maximalně produkovat jednotky ktere pak auto attackem pošlu na nepřítele případně musím přesně dělat to co po mě autoři mapy chtějí (SC2 kampan) tak to ad jdou do haje
chytrá fps je bioshock nebo system shock half life a jeste by se par naslo takže to evidentně taky jde a rpg ? rozhovory dobrej přiběh vyvoj postavy ukoly zajímavej svět jako vzit starou hru, očesat ji o vše zajímavé a pak to z velkou slavou vydat si mužou dovolit jen hodně velky hov da