Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
Myslím, si že tohle bude trend - server-client. S tím, že u sebe budeš mít grafiku, hudbu a něco z AI a zbytek se ti bude streamovat ze serveru. Pokud to uděláte dostatečně dobře, tak je to z skoro neprolomitelné (museli byste se hacknout na jejich servery). A cracky budou hodně náročné a nikdy nebudou dokonalé.
Myslím si, že do budoucna tohle bude mít tak 1/3 AAA her. A až nebudete chtít udržovat servery, tak prostě uděláte offline build.
Lidí co to bude bojkotovat bude méně, než odrazených pirátů - především u hodně hypeovaných hrách. Diablo 3 je sice skvělá hra, ale zase nic převratného to není - bude se zajímavé podívat na prodeje za první 3 měsíce a porovnat to se zbytkem trhu. -
ale to bylo na D2 zplně to nejlepší. Proto to hraju už víc než 10 let. To že když to zapnu je pokaždé vše tak nějak jinak. KLdyby to bylo pořád to samé tak by to bylo o ničem. A ještě když si do Diabla 2 přidáte Median XL nebo jak se to jemnuje tak to je pak teprve parádní nářez, který předčí ve všech směrech diablo 3.
-
Zajimavy ze nejakejm lidem to trva 7 i kdyz tvrdej ze prosli uplne to samy co ty... To uz je proste nesmysl a vzhledem k tomu ze me to trvalo tak 5 a to jsem taky skoro vsechno rozsekal hned, tak ti proste verit nebudu, sorry
-
Já se snažím prolézat klasicky vše co jde a jsem na 5:40, level 12 - a to jsem první akt ještě neprošel.
Když jedete spped-run, tak si pak nestěžujte, že je hra krátká. Morrowind šel taky dohrát doslova za pár minut. -
Dobytkové. *4*
-
Taky tak. Prochazim všechno a po 7 hodinách 14 level a teprve dokončuju 1. akt.
-
Jak to vis kdyz si to jeste nehral? Na zaklade bety se to posoudit moc neda
-
A jak vám šel Belial? Kamarád (s kouzelnicí) se včera u nej strašně vztekal a měl s ním hrozné problémy *15* A co jsem četl fóra, nebyl jediný.
-
No ale dejme tomu, že každá postava na začátku zabíjí zhruba stejně rychle (nemáš ještě tak dobrý equip), questy i obtížnost stejné pro všechny a hraješ to tak že, objevíš celou mapu, kterou samozřejmě vymlátíš, pak na ní projdeš všechny objevené dungeony, pootvíráš truhly, nepřeskakuješ videa atd. a teprve pak jdeš do další oblasti. Tomu říkám prolézt všechno. Samozřejmě během toho portuješ do města rozkládat a prodávat věci, občas něco vyrobíš. To prostě na dvě hodiny není i kdybys vynechal ten craft.
-
Jasně *3*
Ale aspoň ten svět by se nemusel přegenerovávat. -
Kdyz ono D je spis grindhouse nez rpg.
-
Prosimte radeji uz zde nic nepis a nedelej ze sebe jeste vetis **** nez jsi dekuji.
-
Bouchej šampáňo, máš 33 + :D
-
to si toho opravdu moc nepamatujes z D2 a psat ze jsi to dohral dokonce s jednou postavou i na druhou obtiznost ??? delas si tady z nas vsech prd..l nebo co ???. Pocitam ze ses dostal k Leorikovi a povazujes to za konec prvniho aktu.
-
Pis si tady nesmyslnych lolu kolik chces ,ale je to tak, neco malo pres 2 hodky a byl jsem u konce 1 aktu 95% nepratel sejmes na jednu ranu, takze zadne zdrzovacky.
D1 jsem hral jen okrajove ,ale D2 mam prosle se 3 postavama a jednou na druhou obtiznost, nicmene nez jsem se prosekal az na konec 3 aktu, zamerne pisi 3 jelikoz 4 byl uspechany a velice kratky, tak to trvalo opravdu hodne dlouho, pamatuji si kdy prolezt v 2 actu catacomby pod mestem + vycisteni palace trvalo pomalu dele, nez cely prvni akt v D3, takze si prosim nech ty nemistne poznamky, ze jsem to nehral. Delka teto hry je opravdu to co me hodne zklame dle toho jak dlouho jsme na to museli cekat. -
blbe je, ze uz nejde zabijet bossy porad dokola, protoze z nich po prvnim zabiti udelaji obycejnou elitku....vcera jsem takhle kilnu diabla a ze ho zkusim jeste jednou, no a vypadlo z nej jen par modrych kravin :(
-
A já si říkal kdo mi tu chybí..krom trolla.
-
Důvod proč to tak neudělali je naprosto jasný a já to tu už opakoval několikrát, že ani nemám sílu to opakovat dál. :-)
-
Na to snad nejde rict nic jinyho nez LOL. Za 2 hod se clovek dostane tak maximalne ke skeleton kingovi a to jeste musi spechat. A napadat u Diabla jeho hlavni vlastnost - hrani hry porad dokola (nebo dokonce jen jednotlivych casti porad dokola) - to svedci jen o tom, zes predchozi dva dily urcite nehral.
-
Každý má k hraní jiný přístup. Třeba DE:HR má u recenze na jednom nejmenovaném webu uvedeno, že recenzent to dohrál za 18 hodin. U jiných recenzí se to pohybuje mezi 25 - 40 hodin. Mě Steam po prvním zahrání ukazoval 80 hodin. Prostě je to různé člověk od člověka.