Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
@Luke: A ty hraješ pořád se stejnou postavou?
-
je nekdo z cechu uz na infernu ?
-
No tak pravděpodobě to poznáš až v tom BIOSu. Bude tam nějaký on/off pro integrated graphics card nebo tak něco.
Kdyžtak určitě nejsi jedinej na světě, kdo má ten typ noťáku co ty. Na netu najdeš spoustu rad..
Začni tady:
http://forum.notebookreview.com/ -
Akorát jsem se nikde nedočetl co se tam má přesně vypnout :/
-
No pokud myslíš reakci fandů, tak celkem ano.
Oboje jsou dobrý hry, Guild Wars 2 dokonce opravdu hodně, ale fandové to přehánějí. -
podle toho, kdo zalozil hru
-
1. Diablo 3 nevyvíjeli 11 let. Nezačali na něm pracovat hned po vydání Diabla 2, ale až o dost let později - měli mezitím jiné projekty. Na hře jako takové dělali maximálně 4 roky.
2. první akt se rozhodně nedá projet "okolo 2 hod" a prolézt přitom všechna možná zákoutí. Jedině že by sis zapnul režim "flash gordon" a všechno proletěl nadzvukovou rychlostí. Za dvě hodiny se sice dohrát asi dá (celá hra na "speed run" zabere prý cca 6 hodin), ale rozhodně ne s tím, že projdeš všechna zákoutí. Já nikam nespěchal (ale zase ani nikde dlouho nepostával) a první akt jsem dohrál za nějakých 5-6 hodin a dostal se na cca 13.úroveň (možná víc, nehlídám to) a vím, že jiným to trvá i déle. Takže 2 hodiny rozhodně nejsou běžnou dobou pro první dohrání prvního aktu.
3. Na procházení stejného obsahu (i když mapy se pokaždé generují znovu, takže lokace nejsou úplně stejné), akorát na jiné obtížnosti a s jinými postavami je Diablo založen, takže zde nevidím žádné rozčarování..jedině, že bys od Diabla čekal, že to nebude Diablo.
Nepamatuju si, že by vývojáři v tomto směru slibovali něco jiného. -
ano toto je opravdu mozne.
-
Já jsem někde četl, že by to bylo možné vypnout i v Biosu... a jelo by to prostě jen na tu dedikovanou.
-
no jo platis, ale ja tu vatu mel, a tak jsem nevahal. mel jsem hodne notesu a to sasi, je proste uzasny, lenovo c kovovkama se muze jit zahrabat. ale to uz jsme OT.
-
Tss, AW. Tam platíš třetinu ceny a značku a za nablýskanou šaši. Ale to vem čert, když máš vatu, tak proč ne.
Hmm, no jo no, asi se to liší noták od noťáku. Já stejně preferuju obecně ve všem ruční nastavení a kontrolu, tak mi vyhovuje jak to mám já. -
neprovokuj ho :o)
-
Z UK amazonu se to dá koupit za 32 liber plus poštovné.
-
asi zalezi na typu notesu.
-
mam AW notebook, a zadny HW prepinac tam neni. prepina se to naprosto automaticky samo.
-
Hmm, to chce mít updatovaný drivery, aby tam byly přednastavený profily pro hru.
A někdy mi to prostě hru nechytne, zvláště u exotičtějších kousků.
Proto to vždy kontroluju a radši i nastavuju ručně, pak máš klid. -
Říkáš tedy něco podobného jako Guild Wars 2?
-
jak je to kdyz nekdo ma level 40 a nekdo level 12, a zacnou hrat coop ? jaky level maji monstra ? 40 nebo 12 ?
-
Ano, a to taky vyždímala... ale na svou dobu to, žádný zázrak není. Nicméně je to hratelnost, která táhla tu hru. Mass Effect ve své době nebyl graficky špatný, ale to není ani Diablo... copak StarCraft je nějaká grafická bomba?
-
Ujisti se, že to jede na dedikovanou.
Já mám Ideapad Y570. Má to hardwarovej přepínač, kterej musí svítit, aby hra mohla volit mezi grafikami. Pokud ho máš vyplej, tak automaticky volí integrovanou. Tak se ujisti, že ho máš zaplej, pokud ho tvůj notebook taky má.
Pak dej Ovládací panely -> Ovládací panel NVidia -> Spravovat 3D nastavení. Tam se dá ručně nastavit jakou grafiku bude používat které hra. Nahoře budeš mít klikátko Plocha, kde se dají nastavit různé ukazatele a i třeba možnost pravým klikem na exáč vybrat jakou grafiku bude používat.
A když si koupíš drahej notebook, tak předem se ujisti, že víš jak ho ovládat a jak vše funguje. Do budoucna ti to ušetří nervy a starosti.
http://i50.tinypic.com/9ht4lk.jpg