Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že keď ľudia získajú skill, tak nebude problém to stiahnuť aj na menej - to ale nie je normálny gameplay hráča, čo to hrá prvý krát a chce si to vychutnať. A samozrejme s natweakovanými postavami s uber gearmi to pôjde ešte rýchlejšie.
  • Jestli na tomhle někdo dělal víc jak dva roky v kuse, tak se dá pochybovat o jeho schopnostech.
  • protoze to je troll ? ;]
  • ironie? *1* *1*
  • Veskoslav
    Chyba...Proč si proboha nedokážeš zjistit, jaké rozlišení hra podporuje.....
  • Diablo 2 mělo v době vydání rozlišení 640x480, s datadiskem božských 800x600. A to bylo v době, kdy měl každý monitor 1280x1024. Takže počítám, že pokrokové Diablo 3 má nyní v době full hd max. rozlišení úctyhodných 1400x900 nebo tak nějak, proto pořád vypadá hnusně jako pr**l. No aspoň si to zahrají i lidi na starých noťasech.
  • own3d.tv GoodGameRU to prošel s partou za cca 7 hodin celej normal :) jenže ty to jedou 2 dny a něco v kuse :-D .. teď už jsou na hell ale nevím jakej act, pač to nemám :-D
  • Belial bol ok, pripadalo mi to ako nejaká arkádová vsuvka. Inak dohratý druhý akt za asi 13-14h.

Ale tí, čo sa sťažujú na to, aké je to ľahké asi nenarazili na 10 leveli vo fields of misery na unikátne "jailor" savage beasty - som len čumel, charge, imobilizovaný char s 1/2 života a potom ako zvyšné tri sv*ne dali charge na môj imobilizovaný char - šlus. A to bol barbar so štítom. Potom som od tých jailorov utekal jak čert od kríža. *2*
  • Převážně Barbar a Necromancer. Občas Druid. Ostatní postvy jsem jen vyzkoušel.
  • Dohrané za 'monk'a (lvl 31). Grafika je na typ hry úplne postačujúca, skôr som bol sklamaný z príbehu a konca. Ten mi prišiel slabší a nemastný-neslaný, pripravený na datadisk. Na obtiažnosť 'normal' to nebol až taký problém. Zakapať sa mi podarilo asi 4x, najma zásluhou lávovej mláčky (pri veľkých melách), 'bossa' so zmrazením a raz Diabla. Proste, keď sa monk nemôže hýbať, je s ním amen :)
    Herná doba sa môže zdať kratšia oproti predchádzajúcim častiam, ale veľa spravilo aj to, že sa nemusíte vracať cez už vyčistené levely a hra plynulo nadväzuje jednou časťou na druhú. Nechodíte teda zbytočne a naprázdno.
    Opustenie systému priamej distribúcie bodov do 'skill tree' nie je problém. Veľmi dobre to kompenzujú možnosti brneni a zbraní. Spolu so 'socketovanim' predmetov sa dá postava nastaviť ako potrebujete.
  • Inac, co vravite na vtipky :-) som skoro skapal, ked som nasiel v I akte toho cloveka co mal doma v pivnici manzelku v hojdacom kresle a hlaska ze " nemoze mi pomahat pri prai s pozemkom lebo je sama kost a koza " ma skoro rozsekala.. a na to jej odpadla hlavicka :-)

na mmo je tiez pekny Feat of strenght
    http://www.mmo-champion.com/threads/1133715-Hidden-Dungeon-in-Diablo-III
  • Veskoslav
    Netuším, u mě se Diablo hřeje jenom na poličce kvůli školy:)
  • Veskoslav
    Ale tam furt hrozilo nějaké riziko:(
  • To je optimus od nvidie, uisti sa, že máš najnovšie drivery, performance mod (+ kábel v zásuvke, nie že ideš na baterku) a diablo vo whiteliste pre dedikovanú grafu.

Neviem či to pôjde na max na tej grafike, ale med-high by to mohlo dať s dobrým fps. Ak ti to bude klesať pod 30 fps, stiahni tiene alebo aa.
  • Nejlepsi vzdy byl cech zlodeju a vrahu :-)))
  • No,stále nevím k jakému cechu se přidat.. *1*
  • jak je to tedy v diablu3 ? je tam taky nejaky limit mezi levely na coop ?
  • to neni parchant to je pouhopouhej i d i o t !
  • smejki
    V d2 se mapa generovala pro každou započatou postavu jen jednou - na začátku aktu a jen na normal. mapa pak byla pro všechny další obtížnosti stejná.
  • Veskoslav
    Jestli je to jako u Darspore, tak podle toho, kdo založí hru:)

(Ale tam bylo omezení, že rozdíl mezi hráči nesmí být více jak 5 levelů)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit