Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
Ak hraješ s káblom v zásuvke je to ok, ale predsa len čekni, či nemáš v možnostiach napájania nejaký power saving mód, ktorý núti hru spúšťať s integrovanou grafikou.
Ale myslím, že nie, takže jednoducho whitelistuj diablo 3 pre dedikovanú grafiky v nastavení pre optimus (dakde v nvidia control panel - "add diablo3" - "run with" nvidia gt555) , reštartuj. Možno bude stačiť aj kliknúť na diablo3.exe a dať run with gpu a vybrať gt555m. -
OMG to jsou všichni tupí nebo co? Dělat tak mrňavé snímky pro srovnání grafiky je demence. Kdyby na to ještě někdo čuměl na tabletu s 10palci a rozlišením 2500x1600 tak vidí ještě větší h*vno (ale to už je extrém, který ale bude brzy normálním) Jinak co z toho vidím. To je klasika. Takhle vypadají 7 let starý hry s podobným nastavením úrovní detailů. Každopádně pokud Diablo bude zjednodušené kvůli dnešnímu cosi mainstreamu (tedy i pro hráče pod 80 IQ) tak na to z vysoka s*ru.
-
a není tam ještě nějaký tajný dodatek v mikrotečce nad i?
-
Hmm zajímavé. To by mě také zajímalo. Protože hra neběží offline ani po tom co se naloguješ na BN....škoda že licence dnes nikdo nečte, myslím že po prvním a druhém dni by bylo reklamací dost. Na žalobu to asi není, ale na vrácení peněz ano.
-
Pokud někdo také četl licenci, jak na Vás zapůsobila tato pasáž:
"The Game is capable of both offline and online player modes, both of which require that you obtain authorized access to the Service."
http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/d3_eula.html
Na mě jako podvod hodný žaloby Vzhledem k tomu, že offline mod tam není jak známo a bez online připojení se prostě hrát nedá. Nebo může mi to někdo osvětlit tak aby z toho Blizzard vyšel čestně a ne jako podvodník klamající hráče? Nebo je to trik kdy hra toho je schopna ale už nenapsali, že to zprovozní až třeba za 20 let? -
Protoze Darkspore nestojí za tu námahu.
-
zajímá mě jak je to stim připojováním se k sobě, zda se to bude nerfovat, protže ted mi prijde divné že semohu pripojit na kamoše co zabijí diabala, dostanu na 17 lvlu achiv, a i mi padne EQ, včera jsem to udělal, jsem na zacatku 22 aktu ale už mam achiv killu Diabal, mam to v hight progressu, a mam z něho zbran :-D to mi prijde prdlé, mělo by se to omezit lvlem
-
Tohle já prosím věděl i před koupí, že je nutný battlenet, ale kde se v té licenci nebo u koupi hry píše něco v tomto smyslu: "Vyhrazujeme si právo battlenet kdykoliv vypnout nebo omezit a znemožnit Vám tak na libovolnou dobu hraní Diabla 3 dle našeho uvážení bez poskytnutí náhrady" a informovat tak zákazníka o tom co přesně to obnáší? Nemohu to v licenci najít.
Licence je plná jen krytí vlastníhop zadku a vlastních zájmů, ale např. toto je je velmi zajímavé:
"The Game is capable of both offline and online player modes, both of which require that you obtain authorized access to the Service."
http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/d3_eula.html
Vzhledem k tomu, že offline mod tam není a hru zkrátka není možné hrát bez online připojení, jedná se o podvod a klamání hráče nebo jak si mám tuto část z licence vysvětlit? -
to jede parta nerdu, ja jsem ted po 7 hodinách přišel do 2 actu, takže muj played bude dost pres 20 hodin, a to jedu docela furt dopředu, ale i craftim, a lokace jedu full clear, dělám acheavy, prochazim dungy, hrací doba je rozhodně delší než u D2
mile mě překvapila obtížnost, bal jsem se že to bude easy, ale zatim je hra na normál těžší než D2, a na další obtížnosti to je prej masakr.
velké + za furt se měnící prostředí, v jednom aktu projdete několik druhu dungu a act je sam na několik lokaci ktera je každa něčím jiná, a furt se mění podnebí, barvy, světlo, a člověk ná furt pocit že je někde dál a dál, paráda.
měl jsem rad D2, ale ted je tu novej král HASRPG -
Já bych to měl stejně, dokud bych nedojel Diablo III aspoň na hell, tak bych to nevypnul:-D
-
Reakce na tvůj poslední příspěvek. Každopádně přeju, ať ti vůle vydrží. Já byl při rozehrání trochu skeptický, ale včera už se dostavil takový ten pocit "ještě jeden level a půjdu spát" (jak už jsem tu někde psal) no a kdybys s tím začal, tak se asi těžko budeš vracet zpět k učení *1*
Vždyť i já už se dneska těším, až vypadnu z práce a zapnu to *15* -
Na hře dělali nějakých cca 8 let už od roku 2004 a od té doby jí několikrát předělávali, tzn. že celých 8 let nestrávili na této verzi ale předtím nějaký čas prošustrovali na minulých verzích, oznámení přišlo v červnu 2008. Kdyby dle tebe na hře dělali max. 4 roky, znamenalo by to, že na hře začali dělat 2 měsíce před datem oznámení v červnu 2008 a to je pochopitelně nesmysl. Čas který na to padl na tom není vidět.
-
Mám pocit že si tu vela ludí mýli koniec I aktu s koncom openbeta/GuestPass koncu, lebo openBeta/GustPass končí zabitím skeleton kinga a zodpovedajú tomu približne tie 2-3 hodiny hrania.
Koniec prvého aktu končí zabitím Butchera http://www.youtube.com/watch?v=edDJ_kdXG6A -
Čekám na výsledky další zkoušky:)Od 9 d 14 mám volno, ale bohužel nejsem doma:)Ale jinak máš pravdu, že v podstatě bych to i hrát mohl. Ale pořád mi přijde jednodušší sem psát a pak zpátky přepnout na učivo než hrát. To bych nepřepnul vůbec. Jinak ode mě +:)
-
performance mod? drivery mám a hraju s káblem v zásuvce...
-
Člověče ty tu všude píšeš, jak si zaneprázdněný kvůli škole a že D3 musí počkat až po zkouškách či co, ale na diskuzích visíš furt *1*
-
http://www.own3d.tv/live/259259/Malaco ..tady 60 lvl inferno obtížnost livestream :DD ..to by mě ta hra ani nebavila :)
-
Mna tiež pobavili rozhovory Monk-a a pomocníkov (followers).
-
tak to je jasný, ale na začátek hry je to dobrý :) ..už teda hrajou asi jen 3 z 5ti členné party (asi už ty 2 umřeli na vyčerpanost :D)
-
Mně se ta grafika vcelku líbí, ikdyž to není žádný high end, jediné, co mě štve, že nemohu libovolně zoomovat a otáčet kamerou.