Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
No offline mód Steam má, ale bez Steam účtu/klienta si tu hru stejně nepustíš. Jenom nemusíš být online.
-
hmm, lepsi napsat ze hra vyjde ale ne presne kdy, nez jako blizzard, ktery v roce 2007 nahodi spekulaci ze diablo 3 coming soon ...
-
"u D2 a třeba já by jsem se o to nenechal připracvit kvuli politice firmy" A to je chyba. Obrovská chyba. A firmy na to vsází. Tím že na to kašleš se z tebe stává poslušná ovečka jak oni mejknou. Taky potom to tak vypadá. Firmy si dělají co chcou. A aby ne když každý natěšeně roztrhá obal a příbalovou příručku a jde jen potom co je uvnitř. A tohle je úplně všude. Ať už jsou to nějaké služby, jídlo, elektronika, věci na bydlení, prášky, různý přípravky... Je zajímavé že si příbalový leták k práškům přečtete (jaké to má vedlejší účinky apod.) ale u hry ne. Nebo třeba takový salám v pěkným barevným obalu obalu. Když si přečtete popis na obalu zjistíte např.: jaký éčka obsahuje né-li že některá éčka mohou způsobovat poruchy pozornosti. Nevím jestli se mám smát nebo brečet. Lide jsou hloupější a hloupější a firmy mají čím dál větší a větší moc.
-
Nejbližší konkurent, tedy spíše ze širšího spektra RPG, bude v létě a bude to enchanced verze jedné staré pecky ;-) vlastně dvou *14*
-
Ale je to Bioware! Před více než deseti lely jiní lidé pod jejich jménem udělali Baldur's Gate 2 a za to se ty rád necháš od dnešního Bioware znásilnit do zadku, aby jsi si mohl zahrát Mass Effect 3!
A tak to prostě je, co na tom nechápeš. Prostě Mass Effect je jenom jeden a kvůli němu ti žádnej Origin spyware vadit nebude.
Jasně, mohl by jsi si za třikrát menší cenu koupit jiný TPS, ale ta na krabici nebude mít nápis Mass Effect 3!!!!
Tak se sakra probuď a vysol Bioware , co si zaslouží. Tvých 60 euro + 3x tolik za DLC!Hehehe, pořád mě celkem baví roleplay Mass Effect 3 fanboye, ale už to začíná být dost ohraný, co? Hahahahaha, to já jen tak jako joke. Funny jak se tenhle text dá napasovat na všechno, že jo? -
LoL si muzu zahrat kvuli puvodnimu autorovi doty guinsovi, ne kvuli blizzardu ...
a ano, ubisoft jsou s***e na ochrany, od nich nikdy nic nekupuji -
No to, co jsi popsal už dneska funguje, sice si nepamatuju, jak se ty služby jmenujou, ale normálně běží a MOŽNÁ už jsou k dispozici i v ČR.
-
Njebližší konkurent v současné ARPG scéně je TII, ale ten než vyjde, to bude pomalu i to Diablo IV.
-
ty hru na steamu jdou hrat i offlineú oni vyzaduji autorizaci pri 1. spusteni
-
Ale je to Blizzard! Před více než deseti lely jiní lidé pod jejich jménem udělali Diablo 2 a za to se ty rád necháš od dnešního Blizzardu znásilnit do zadku, aby jsi si mohl zahrát Diablo 3!
A tak to prostě je, co na tom nechápeš. Prostě Diablo je jenom jedno a kvůli němu ti žádný online připojení vadit nebude.
Jasně, mohl by jsi si za třikrát menší cenu koupit jinou ARPG, ale ta na krabici nebude mít nápis Diablo!!!!
Tak se sakra probuď a vysol Blizzardu, co si zaslouží. Tvých 60 euro + 3x tolik v RMAH!Hehehe, pořád mě celkem baví roleplay Diablo 3 fanboye, ale už to začíná být dost ohraný, co? *1* -
Piraty nikdy nezastavis a vubec ne silou. Krade se odpocatku a kdo chce bude krast dal. Jedine co by tomu mohlo zamezit je, ze by si nedostal vubec nic do ruky a hral tu hru vzdalene na cizim stroji..ale i tak by to tam odtud nekdo ukradl, pokud by to nevyzadovalo proprietalni HW.
Jediny spravny zpusob boje proti piratstvi je, prinutit piraty, aby to chteli sami koupit, dat jim neco navic, nabidnout slusnou cenu.... a nejednat s platicim zakaznikem jako se zlodejem. Staci ze se u nas plati vypalne na audio a ze u originalniho filmu musim 10 minut koukat na varovani proti kradezi a trailery na filmy, co me vubec nezajimaji, zatimco co, kdyz stahnu z netu, tak hned koukam. -
Napsal jsem to asi blbě, prostě bez Steam účtu si nezahraješ. A do krabicových her je poslední dobou moderní dávat API Steamworks, který umožní tu hru se Steamem propojit (třeba takovej Skyrim to měl).
-
Jasně, pokud tě hra baví nebo zaujme, tak si ji koupíš/vyzkoušíš demo/vyzkoušíš jinak.
Mluvil jsem spíš o fanoušcích, kteří koupí krabici jenom kvůli logu, který na sobě má. Vždycky si vybavím toho člověka, kterej měl v ruce 8 krabic s Windows 95 v den zahájení prodeje a radoval se, jak kdyby vyhrál loterii. -
nevím prostě, to si tu hru nemám koupit kvuli tomu že ji udělalo neoblíbené studio ? at je hra sebelepší ?
prostě hra je dobra, koupim si jí, komu se to nelíbí at si jí nekupuje, nevím co se na tom furt řeší :-) -
Bethesda na tom taky není špatně (pokud zůstanou u Steamu), Obsidian už vůbec ne (i když ti dělají takové bokovky)...už mě nikdo nenapadá
-
Valve nemá na své hry ochrany? A ochrana Steam a Steamwork je co?
Zase nemusíš tolik plivat na Blizzard za každou cenu. A i "díky" Blizzardu můžeš hrát takový LoL (obrazék tvého avatara)
P.S: A mimoto Valve má obrovské zisky díky Steamu a jeho obchodu:)
a mimoto rozhodně nemám vůbec rád Ubisoft se svou politikou MRDa, ale Rayman Origin je natolik skvělá hra, že jsem si ji koupil ( i z důvodů absence MRDa) -
Obě tyhle firmy mají zisk z obchodů, který provozují.
A Valve používá jako ochranu Steam a jeho Steamworks. -
já jsem si hru nepředobědnal, ani jsem neplánoval kupovat v den vydání, i když jsem hral betu, na hru cekam už pekne dlouho, chtěl jsem pockat na první recenze a koupit si hru az později
ale když jsem ji hral chvilku u kamoše co ji měl předobědnanou, musel sem pro ní ještě 15.5. jít, protže ta hra je prostě užasná
tzn. mě třeba byla propagacu ukradena, koupil jsem si ji až na zakladě toho jaka je ta hra. -
S tím se dá souhlasit, i když jak u Starcraftu, tak teď u Diabla bych řekl, že celkem dost dělá známá a populární značka.
Jasně, propaganda dělá hodně. -
Tyto dve firmy jsou naherny pripadem, jak mit veliky zisk bez za**** ochran, to ale blizardu nedochazi, oni maji sve stado fanatickych kupujicich