Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
Neviděl jsem krabici se hrou. Pokud je na ní napsaný, že hra vyžaduje připojení k internetu a jeho typ, tak není důvod si stěžovat, že ho hra opravdu vyžaduje.
-
Teď jsem spustil jenom cvičně X-Beyond The Frontier, kterej mám ze steamu (binárku ve steamapps/common/..../) a spustil se Steam.
-
To je stejně validní argument jako bych se divil že v dnešní době nemá někdo řidičák.
-
No ta enhanced edice asi nebude žádnej zázrak.
Čím víc o tom čtu, tím víc jsem přesvědčenej, že to ti vývojáři naprosto zmrší. Pokud něco udělají s level capem např., tak by to mohlo dělat problémy. Pokud ty jejich nový oblasti, který chtějí přidat, budou používat novou hudbu, tak to bude působit imho divně.
Nevím no. -
Stane se :) Jinak souhlasím, také nevidím žádný základ pro tvrzení o tom, že na hře dělali sotva vyšlo Diablo 2, tedy 11-12 let, to ne nepodložené, podle zdrojů se ten rok pohybuje kolem roku 2003/2004, kdy tam asi rok vypadl kvůli WoW.
-
To je jako kdyby si řekl, že kdyby neexistovalo Valve neměli bychom FPS s inteligentníma protivníkama pořádným příběhem a mluvícíma NPC, nebo bych mohl říct že nebýt Warhammeru tak by nebyl žádný Warcraft a tudíž nejspíš ani dnešní Blizzard.
Tudíž je irelevantní řešit co díky Blizzardu máme a co ne. Modovací nástroje dnes vydává hodně firem, to nic neznamená. -
Proboha on ma dneska jeste nekdo komp bez trvaleho pripojeni k netu, ze tu resite takovou ptakovinu.
-
Steamworks není DRM, Steamworks je API, pro využívání Steam služeb v aplikaci. Statistiky, achievmenty a podobně.
-
Hry které nejsou přímo od Valve a nevyužívají přímo steamworks se dají přes vlastní binárku spustit nezávisle na Steamu.
-
Jo promiň, přehlédl jsem:)
-
Ee to co máš na PC není nic jiného než klient. Vše probíhá na serveru. :)
-
Souhlasím a musím říct, že nebýt tý pitomý ochrany, tak už mám hru doma. Ochrana, která dělá ze hry prakticky poloviční produkt, protože vám nestačí hra a počítač, ale další serepetičky, jako připojení, dělá z lidí blbce. To už SC2 měla alespoň offline mód...
-
šak píšu ze širšího spektra *3*
-
Nejde to hrát offline za žádných okolností.
-
Myslíš BG? To je "jiný" typ RPG. To není Diablovka ala zabij miliardu nepřátel. Tam člověk msí i přemýšlet, ale taky se na to těším:)
-
Já mám Origin kvůli třem hrám:)Sice bych nejraději je měl na Steamu, ale co nadělám. Chtěl jsem si to zahrát, chtěl. Sice je to ústupek, ale kvůli pitomé politice se nepřipravím o hry, které jsou skvělé.
-
LoL si můžeš zahrát právě proto, že Blizzard uvlnil vývojářské nstroje pro komunitu. Kdyby nebylo Blizzardu, neexistovala by dota a neexistoval by HoN a ani LoL.
-
Ja novej PC nekupoval uz 6 let (díky pitomejm konzolím), a hraju porad vse na max. detaily.
Rozsireni mozne bude, nekomu to vyhovuje vice ze koupi napr. RPG dohraje a da to do bazaru .. alespon na konzolich to tak dela hodne lidi. Ja osobne takove veci nemam rad a nedelam. Ale je fakt ze je na trhu par her ktere stoji za jedno dohrati ale ne za plnou cenu. -
Jj, to je ono. Testovali to na Eurogameru myslím na 5 Mb (už to bude nějakej půlrok) a fungovalo to celkem obstojně.
Ale nikdy jsem to nezkoušel. Dovolím si ale předpokládat, že se tyhle technologie celkem rozšíří, vzhledem k tomu, že je mnohem levnější hry streamovat, než je kupovat a asi to výjde pak i levněji, než každé čtyři roky kupovat nový herní PC. -
Nejspis mas na mysli OnLive a pod. Momentalne bez sance na uspech. A v dohlednu si nemyslim ze by se to zmenilo. Maximalne to vyuziji lidi co si nechcou kupovat silny PC a chcou hrat hru ve vysokych detailech na své plečce s 100Mb/s připojením.