Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa
    protoze ti nakupujici funguji jako stado dobytku, co honak zaveli, to dela cele stado
    blizzard celou svoji politiku zaklada na silene propagande
  • Veskoslav
    Valve je sice králem, ale už by zase mohl vydat nějakou herní pecku:) L4D bylo fajn, ale nebylo to ono:)
  • Kr.Pa
    tohle se ale deje od te doby, co je koupilo Activision !
    plny souhlas s celym textem co jsi napsal, blizzard jde proste pomalu do haje, krali studii jsou ted Valve a CD Projekt
  • Kéž by bylo víc lidí, kteří nejenže na nějakou feature strašně nadávají, ale taky si kvůli tomu tu hru nekoupí.
  • Ale lidi D3 za cenu, za kterou je nabízený vykoupili. I s tím,že je nutný být permanentně online. Takže to očividně nakupujícím moc nevadí.
  • Není, jelikož by ti nefungovala AI.
  • těžší netěžší to je víceméně jedno. To je jen nastavení sily potvor apod. Mě zajímá RPG systém. Skilly, rozdělování atributů a další věci. Že si v životě neviděl krásnější hru? Tak to máš asi něco s očima nebo s neuronama (mozkem).
  • v pohodě, sto lidí sto chutí, mně to prostě přijde nenažrané a problematika pirátství by vydala na stonásobně delší diskuzi a to by se zhruba jen lehce načrtla. Přesto- nebylo by lepší se vydat jinou cestou? Místo omezování hráčů a pálek jako prase spíše ukázat přívětivou tvář? Jistě, piráti byli, jsou a budou, ale ne každej, ktrej něco upirátí, by to upirátil vždy. Podívej se na situaci ve filmovým a hudebním průmyslu, až teď těm géniům došlo, že když dají menší ceny, nebudou se zbytečně pachtit za ochranama, který stejně někdo prorazí (a tu u D3 taky, byť to bude emulátor serveru, je spíš otázkou kdy bude a jak to bude kvalitní, popřípadě jak dlouho to vydrží), tak se prodá víc kopií za méně peněz, ale zisky porostou.

U D3 to není dobrý příklad, protože tady funguje hype, hysterie a haldy fanboyů, ale je to trend, který má budoucnost. Vezměte si Grimrock, prodává se dobře a to s prakticky nulovym marketingem. Dřív Torchlight. Titan Quest měl co si pamatuju taky docela dobrý čísla a rozhodně tě nedržel za ocas a nenutil tě být na netu 24/7 když chceš hrát.

Na podobnou nenažranost nakonec dojela EA s NHL, Bontonfilm, Bontonmusic a další a další.

Rozum místo restrikcí.
  • Alone in the Dark 5 taky podlehl
  • smejki
    u SC2 se offline možnost objeví až poté, co hra zjistí, že se nelze připojit. Není do v D3 stejné? Zkus se na chvíli odpíchnout a zapnout hru.
  • chaou tvuj nazor, ale za sebe nesouhlasím ovšem to už je jen na nazoru jednotlivce

myslím že jako fanda Diabla příjdeš o hodně, ke hře samotné je jasné že diablo 2 je překonáno, hrací doba je delší, obtížnost je vyší, a znovuhratelnost je stejná, u tehle hry se straví jeste víc času než u D2 a třeba já by jsem se o to nenechal připracvit kvuli politice firmy, ale je to tva volba.

jinak muj nazor k tomu tvemu problemu, ja sem na straně blizzu, nejde o to že by neměli peníze, ale jde o princip ty piraty nak zastavit. a tohle je boužel asi jediná možnost, i když to donáší i poctivý hrači, taky mě mrzí to připojení, ale co už, ta hra za to stojí, znovu zažít to co za dob D2 ještě ve větším měřítku stojí i za tu nutnost netu, a má to i dost výhod, zatím jsem spokojen a jsem rad že tam ten net je, díky cchatu mohu při hraní zdílet zažitky i ze svejma kamošema ze kterejma sem davno hraval D2

myslím že přijdeš o hodně, ale nutit ti to taky nemužu, prostě ne každemu to vyhovuje, ale pro mě je to krok v před, a velké + oproti D2
  • njn me nutnost pripojeni nevadi, stejne mam komp pripojeny porad, takze to ani neregistruju
  • Veskoslav
    A proto na tom pracovali 2 měsíce s 8 lidmi?:)
  • Můj pohled jako fandy D1 a D2.

Na hru jsem se těšil, zahrál jsem si u kámoše dvě hodiny za barbara. To připojení na net mně štve, ale není to zas takový problém. Jde spíše o princip. Co problém je, že po chvilce hraní, zhlédnutí streamů a cinematics, už prostě nějak nemám motivaci k dalšímu hraní, a to ani v případě, že by to někdo náhodou někdy "cracknul". Stejně, jako mně nikdy nebavilo WoW, a to ať už na placenym, nebo free serveru, mně asi nebude bavit ani toto. Asi jsem už starší a mění se mi vkus, ale nedokážu si představit, že bych touhle hrou strávil tolik času co s D2. Fakt ne. JE to hezký, hejbe se to, jsou tam barvičky, spousta supr megagigaultra blesčíků, ale fakt ne. Koupím si Trochlight, ne proto, že to bude lepší než Diablo 3, bude to stejná ptákovina, ale proto, že nesouhlasím s politikou Bilzzardu (a taky proto, že Torchlight bude možnost koupit v akci za oproti Diablu malý prachy). Nutnost online připojení je jen takovej výstřel do tmy ze stran korporací. A hráči to akceptují a kupují. A bohužel už dlouho. Přitom je to naprostá zhovadilost, kdy z lidí dělají voly a aby si mohli zahrát svou hru, tak musejí čekat, až se Blizzardí servery uklidněj. Přijde mi blbost být i v dnešní internetový době neustále online, abych si sám zahrál singleplayer kampaň. A navíc ty lagy... Fakt to je na hlavu. K tomu si připočítám, že pro mně druhá polovina produktu, tedy co-op, aukce a podobně, představuje spíše otravu, než nějakou věc, po které bych prahnul. Suma sumárum, D3 vypadá na dobrou, ale rozhodně ne přelomovou hru (kdo by to taky čekal) a ve výsledku jsem podobně zklamanej, jako u Duka. Prostě jsem čekal víc, ani ne tak od hry samotný, byť tam mezery jsou, ale v případě D3 mně naprosto znechutila nenažranost Blizzardu a nekoupím si od nich nic do té doby, než udělají svou protipirátskou politiku víc user friendly. A neříkejte mi, že to jsou chudinky, které si musejí půjčovat peníze a svačinu od maminek. Dřív jsem měl Blizz rád, měl jsem jí jako firmu hráčů pro hráče, ale stali se z nich klasičtí kravaťáci. To není obvinění, ale konstatování. A tydle zmetky já podporovat nebudu. Ano, mých 1300 kč je nevytrhne, ale jsem rád, že když se dívám na různá fora, tak lidí s podobným názorem přibývá.

Graficky mi to nevadí, co od takový hry čekat, naprosto dostatečný vizuální zpracování.

Snad se tam nahoře chytnou za rypák, ale jak tak vidím vyprodanost zboží v obchodech, tak spíš budou on*n*v*t nad pytlema bankovek a bude jim všecko jedno.

Srsly? on*n*va* zakázaný slovo? *1* *1* kam ten svět spěje.
  • Ataker
    Díky moc
  • Hmm, z nějakého důvodu jsem si myslel, že "před 4 roky" byl rok 2007 a ne 2008..nevadí :) . I tak ale pochybuju, že by před rokem 2008 měli na Diablo 3 nějak moc prostředků - dost lidí dělalo na WoW, Starcraft 2. Intenzivně se práce rozjely beztak až chvíli před oznámením práce na hře. To ale samozřejmě nic nemění na tom, že hru vyvíjeli nadprůměrně dlouho (ale rozhodně ne 11 let) - a během toho času hodněkrát přepracovávali (takže verze z roku 2008 může mít klidně s tou dnešní společné pouze jméno), měnili/upravovali engine atd., protože technologie samozřejmě nečekaly na to, až se Blizzard uráčí hru po letech vydat, že.

Ještě jsem bohužel neviděl hru, která by se vyvíjela déle než 3-4 roky a "čas, který na to padl" byl (v dobrém) vidět. Snad překvapí Half-Life 3.
  • co sem koukal jak to funguje, tak to jede pres server, jako wow, takže by na crackle diablo musel bejt server

doufám že se to cracknout nepovede, aspon konečně naka hra zavře hubu pirátům
  • Mrzí mě, že jsem si jí jak je zvykem nepřečetl přímo u instalace, takže není jisté, zda to třeba nezměnili a nepoužívají těch licencí více a tahle je třeba starší. Jinou se mi ale nepodařilo najít, takže předpokládám, že by to mělo být totožné, hlavně tato licence už je také z doby kdy se dávno o nutnosti být online vědělo, to bylo tuším ohlášeno někdy červen nebo červenec 2011 a tahle licence je z října. Zatím to vypadá na pěkný podvod na hráče a každý kdo by chtěl vrátit peníze a není spokojen ať už z toho či onoho důvodu s Diablem 3 by mohl teoreticky využít této informace obsažené v licenci, parádní.
  • hra na normál je o něco těžšínež D2 na normál, takže to ujde

a co se grafiky týče je to pastva pro oči, neviděl jsem v životě krásnější hru !
  • Nebojte určitě vyjde nějaký crack. Sice crackovat origošku je trochu ulítlí ale dneska je to normální.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit