Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SnakePlisken
    To bude známá chyba mezi klávesnicí a židlí. :)
  • Ringwraith
    Ale hry co jsou na OnLive můžeš koupit i jinde... na OnLive většina lidí tím pádem kašle.

Ale u Diabla 3 tě Blizzard prostě nutí hrát online po jejich službě.

Jestli chceš něco porovnávat, tak to porovnávej se Steamem. Ale ten tě taky nenutí hrát online.

Povím ti to takto, kámo. Prostě to nezachráníš, nutnost 100% připojení online je sračka, takže lidi se jenom rozhodují, co v nich převáží - chuť dělat kliky kliky kliky nebo nechuť k hrozným business praktikám Blizzardu.
  • Zrovna jsem tomu na Metacritic dal 0/10
  • GlaDOS
    Právě mě napadlo, že vlastně Diablo 3 a OnLive fungují skoro na stejným principu, akorát že Diablo renderuje grafiku na klientovy. A u článků (a poslední době skoro žádných), kde se zmiňuje OnLive jsem nečetl žádné hejty, zatímco u Diabla 3 na podobném principu to všem vadí.
  • Mě vůbec, dokud mi ho někdo nezačne vnucovat jako jedinou možnost jak si zahrát hru, která mě zajímá. Potom mi bude vadit asi jako šíp v koleni.
  • Alex81
    Je nějakej veřejnej českej kanal na pokec?
  • Jo, otázka času.... kdo bude čekat půl roku, rok na funkční verzi?
  • Podpoř Games,třeba ti to opraví
  • Proč jen já mám takovej pech *11*
  • kdyz se podivas jaky nick ti poslal ten CDkey, tak je asi jasne proc ti to nechce vzit
  • Asharak
    Nedočkávej času, jako husa klasu.
  • DÍKY MOC!!! Naneštěstí mi to účet nějak nechce vzít *8*
  • Když tak hezky prosíš:

CDM7K-SSDXD-775DC-112RZ-CEDE3
  • DavRed
    Dělat ze sebe blbečka? *15* Jen hráči Diabla ze sebe dělají blbce *15* Já ne *15*
  • SEM S TÍM GUEST PASSEM! Neserte mě! *12*
  • Mě vůbec, jenom jsem ho nikdy neměl možnost vyzkoušet.
  • GlaDOS
    Mám otázku. Jak moc vám vadí OnLive?
  • Lidi nezbyl vám tu někomu volnej guest pass? mám nainstalovanýho clienta, chci to prubnout, ale všechny guest passy už sou fuč *16*
  • No to, že se to takhle rychle prodalo vůbec neznamená, že to lidem nevadí. Ale i když jim to třeba vadí, tak se na Diablo těší už dlouho (sám sem teda nic z toho nikdy nehrál, ale asi to nebude špatný) a místo toho, aby to bojkotovali a vůbec si to nekoupili nebo s koupí počkali, jsou ochotni tohle snést... To ale neznamená, že jim to nevadí! Bohužel na tu hru se lidi těší asi tolik, že jsou ochotni tuhle šikanu snášet.
  • Ano, je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší