Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale je otázka, nakolik pak lze takový paskvil nazývat plnohodnotnou hrou...
  • Myslím, že kolega avp8 pochopil můj příspěvek lépe *15*
  • Veskoslav
    Tady se řeší všechno:)Od detailů, připojení, délka hry, konkurenční hry až po ochrany jiných studií:)
  • *4*
  • Co máte sakra všichni s těmi 1300,- korunami za novou hru? Neřeknu proti politice $rovná se €. Ale je to přece nová hra, a ty jsou vždy přemrštěné :) Hlavně že hry na konzole o 500,- dražší nikomu nevadí a nijak se neřeší *6*
  • Gooooooooool !!!! *1*
  • Nevím jak to myslíš, ale přijde mi to vtipné. :-D
  • Zdá se mi to, anebo se v této diskuzi řeší pouhé detaily?
  • @gri: Justin Timberlake? No nevím z Tebe zpěvák nebude.
  • ale správně by tam mělo bejt PERMANENT INTERNET CONNECTION REQUIRED. Internet connection required bylo i u W40k her, ale tam to chtělo jenom autorizaci.

Jen tak btw, je mi to celkem jedno, když něco kupuju, tak si o tom zjistim info, to dá rozum.
  • Eurogamer.net, takže v GB, tady to údajně vyšlo s manuálem, takže krabice byla pravděpodobně v češtině.
  • avp8: cry cry cry me a river.
  • Spíše ignorují. A druhou věcí je že INERNET CONNECTION REQUIRED u nás nic neznamená pokud to není přeložené do češtiny. A dál, to pořád nic nevypovídá o tom, že to bude vyžadovat nonstop připojení jako MMO hry. Dnes se tohle uvádí téměř na každé hře pro aktivaci.
  • Já jsem četl to stejný na Eurogameru. Na přední straně je obrovským fontem "INTERNET CONNECTION REQUIRED". Komu to vadí, tak neměl kupovat. Ale jak jsem psal, buď zákazníci neumí číst, nebo jim to nevadí.
  • pulka pitomcu co si D3 koupila takhle breci. ubozaci.
  • Pochybuju, že se něco změní. Jestli si správně pamatuju info z jednoho staršího Fight Clubu, tak se používá nějakej univerzální Tiscali systém a nechtějí s ním nic dělat. Ale ta omezená hloubka mě taky štve.
  • Prý to tam je napsané i vepředu, ne jen vzadu u minimálních požadavků 6px písmem. Ale nemám ověřené.
  • Hmmm ... divné. Já jsem našel několik her které šli pustit bez toho. Ale už je to déle. Mohlo dojít ke změnám.
    Momentalně si bohužel nepamatuji o kterou hru šlo, tak ber můj argument jako nevalidní. Nedokáži ho obhájit v tuhle chvíli.
  • Veskoslav
    Nemohlo by prosím už Games udělat něco s těmi vlákny? Je to dost debilní pak luštit, kdo na koho reaguje, když na to, na co člověk pořebuje reagovat, tak už to nejde.
  • Sni dál :D. Emulace serverů, tady byla už před dlouhou dobou :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší