Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky mam 2 grafiky na notesu a to HD3000 na chipu, a dedikovanou GTX580. prepinaji se naprosto automaticky. kdyz jsi ve hre, sama se zapne dedikovana.
  • risa2000
    SC2 jde hrát offline, ale jednou za měsíc se musí připojit k netu a něco ověřit. Bez toho přestane fungovat. (Respektive začne psát nějakou zmatenou hlášku o tom, že vypršela licence zkušební verze nebo tak něco.) Stačí jednou spustit s připojením a je to zase OK.
  • tak se to pokusím vysvětlit naposledy - hra tě nutí stále hledat cestu a stále se probojovávat vpřed. Což je super protože i dkyž hraješ tu pasáž po několikáte je pořád jiná a stále je v ní co dělat. Když by to bylo dle tebe tak bych to po těch deseti letech proběhl i se zavřenýma očima a to - řekněme si to na rovinu - by byla pěkná nuda. Takhle je ten svět pořád jiný a přesto důvěrně známý. KDyž ti to nevyhovuje tak to holt musíš doběhnout na jeden zátah a i to jde (vyzkoušeno, teda nevím jak u trojky) ale musíš být buDˇškolou poviný a mít prázdniny nebo nezaměstnaný.
  • Ataker
    To není možné koupím si nový noťas a Diablo se mi zasekává... pořád nerozumím tomu, jak se přepínají ty grafiky z integrované na dedikovanou... mně to připadá jako kdyby se nepřepínaly. Mám: NVIDIA GeForce GT 555M 3 GB DDR3, Intel Core i7-2670QM, 6 GB rozlišení Full HD nevěděl by někdo o nějaké radě? Díky moc
  • Ringwraith
    Uprav si formulaci. Plnohodnotná hra to je, ale je kolem toho hysterie, jako by to to bylo něco mnohem mnohem víc. Prostě se to prodává v závislosti na jméně.

http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/05/14/5-reasons-torchlight-2-is-a-better-bang-for-your-buck-than-diablo-3/
  • Kr.Pa
    diabo 3 je AAA hra ??
  • Máš samozřejmě pravdu: jednou za rok se objeví hra, která možnosti PC grafických karet zohleďnuje *5*
  • Aj ja pracujem na mojej krasnej postave.. uz iba 30 kilo a bude idealna....ale ci sa mi to niekedy podari... :-P
  • Kr.Pa
    nehraj diablovky, tam nic takoveho nenajdes ...
  • Veskoslav
    A v čem to není plnohodnotná hra?
  • NE ale je kolem toho takova hysterie jak kdyby tp byla plnohodnotna hra
  • opravdu nechapu co je na tom zbavneho to mohly byt ve hre jen dve mistnosti jdnu byste vycistili projdete dvermi a voala vse vypada jinak nahodne generovana monstra opet ozili a zase clic clic Fakt nechapu co na tm koho bavi?
  • ta monstra obecne jsou dost zakerna...ty ruzne pritahovacky, zmrazovacky, teleportace, jed a podobne, no na HC to bude celkem nervak ;]
  • Veskoslav
    Diablo bylo někdy něco jiného než clic, clic clic?
  • Bohuzel mate pravdu neni tam nijak zvlast markantni rozdil ta hra vypada na nejvissi nastaveni furt HNUSNE to i ten i 6 let stary Titan Quest ma lepsi grafiku *3* A ta hratelnost? clic clic clic right clic *6* za tuhle nudu jsem vyhodil 1300,- a uz to ani prodat nemuzu *10*
  • Wow je ciste online hra tam bez serveru nejede vubec nic a presto existuji tisice free serveru *1* je to jen otazka casu
  • však já to beru jako plus, protože za a.) člověk se pořád musí snažit a být ve střehu a za b.ú vždy padne nový loot a třeba jen hrobky na hřbitově v D2 jsem takhle čistil nespočetněkrát abych si zajistil lepší vybavení do konce 1. aktu Nemužéš Diablo řadit mezi regulérní RPG. Má sice RPG prvky ale je to prachsprostá rubačka a je tak i navržená, proto pořád "rubeš".
  • Myslel jsem to tak, že každá nová hra ať je jedinečná, ale ať se jednou vygeneruje herní svět a ten už pro tu postavu zůstane stejný. A ne, že se odhlásím, jsem na hřbitově, kterej má hrobky uspořádaný nějak a je bez monster, přihlásím znova, měl bych být na tom stejným hřbitově, ale hrobky jsou uspořádaný úplně jinak a potvory, který jsem zabil jsou zpátky.

Tohle mi opravdu celkem vadí.
  • navíc řekněme že si ho někdo bude chtít zahrát po X letech (já staré hry hraju, tak co by ne)... a výsledek bude že bude moct chtít... ale to bude tak všechno co s tím bude moct udělat
  • prepac, ale trolluj si s 2 hodinami niekde inde, mam 13 level po 7 hodinach normalneho hrania - nic nevynechat - a som highlands. Ano da sa prejst za 2 hodiny, ale nie tak ze chodis naozaj vsade. To ze si hru sam kazis je tvoja vec, ale nekaz ju tim co si to este neskusili...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit