Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
taky mam 2 grafiky na notesu a to HD3000 na chipu, a dedikovanou GTX580. prepinaji se naprosto automaticky. kdyz jsi ve hre, sama se zapne dedikovana.
-
SC2 jde hrát offline, ale jednou za měsíc se musí připojit k netu a něco ověřit. Bez toho přestane fungovat. (Respektive začne psát nějakou zmatenou hlášku o tom, že vypršela licence zkušební verze nebo tak něco.) Stačí jednou spustit s připojením a je to zase OK.
-
tak se to pokusím vysvětlit naposledy - hra tě nutí stále hledat cestu a stále se probojovávat vpřed. Což je super protože i dkyž hraješ tu pasáž po několikáte je pořád jiná a stále je v ní co dělat. Když by to bylo dle tebe tak bych to po těch deseti letech proběhl i se zavřenýma očima a to - řekněme si to na rovinu - by byla pěkná nuda. Takhle je ten svět pořád jiný a přesto důvěrně známý. KDyž ti to nevyhovuje tak to holt musíš doběhnout na jeden zátah a i to jde (vyzkoušeno, teda nevím jak u trojky) ale musíš být buDˇškolou poviný a mít prázdniny nebo nezaměstnaný.
-
To není možné koupím si nový noťas a Diablo se mi zasekává... pořád nerozumím tomu, jak se přepínají ty grafiky z integrované na dedikovanou... mně to připadá jako kdyby se nepřepínaly. Mám: NVIDIA GeForce GT 555M 3 GB DDR3, Intel Core i7-2670QM, 6 GB rozlišení Full HD nevěděl by někdo o nějaké radě? Díky moc
-
Uprav si formulaci. Plnohodnotná hra to je, ale je kolem toho hysterie, jako by to to bylo něco mnohem mnohem víc. Prostě se to prodává v závislosti na jméně.
http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/05/14/5-reasons-torchlight-2-is-a-better-bang-for-your-buck-than-diablo-3/ -
diabo 3 je AAA hra ??
-
Máš samozřejmě pravdu: jednou za rok se objeví hra, která možnosti PC grafických karet zohleďnuje *5*
-
Aj ja pracujem na mojej krasnej postave.. uz iba 30 kilo a bude idealna....ale ci sa mi to niekedy podari... :-P
-
nehraj diablovky, tam nic takoveho nenajdes ...
-
A v čem to není plnohodnotná hra?
-
NE ale je kolem toho takova hysterie jak kdyby tp byla plnohodnotna hra
-
opravdu nechapu co je na tom zbavneho to mohly byt ve hre jen dve mistnosti jdnu byste vycistili projdete dvermi a voala vse vypada jinak nahodne generovana monstra opet ozili a zase clic clic Fakt nechapu co na tm koho bavi?
-
ta monstra obecne jsou dost zakerna...ty ruzne pritahovacky, zmrazovacky, teleportace, jed a podobne, no na HC to bude celkem nervak ;]
-
Diablo bylo někdy něco jiného než clic, clic clic?
-
Bohuzel mate pravdu neni tam nijak zvlast markantni rozdil ta hra vypada na nejvissi nastaveni furt HNUSNE to i ten i 6 let stary Titan Quest ma lepsi grafiku *3* A ta hratelnost? clic clic clic right clic *6* za tuhle nudu jsem vyhodil 1300,- a uz to ani prodat nemuzu *10*
-
Wow je ciste online hra tam bez serveru nejede vubec nic a presto existuji tisice free serveru *1* je to jen otazka casu
-
však já to beru jako plus, protože za a.) člověk se pořád musí snažit a být ve střehu a za b.ú vždy padne nový loot a třeba jen hrobky na hřbitově v D2 jsem takhle čistil nespočetněkrát abych si zajistil lepší vybavení do konce 1. aktu Nemužéš Diablo řadit mezi regulérní RPG. Má sice RPG prvky ale je to prachsprostá rubačka a je tak i navržená, proto pořád "rubeš".
-
Myslel jsem to tak, že každá nová hra ať je jedinečná, ale ať se jednou vygeneruje herní svět a ten už pro tu postavu zůstane stejný. A ne, že se odhlásím, jsem na hřbitově, kterej má hrobky uspořádaný nějak a je bez monster, přihlásím znova, měl bych být na tom stejným hřbitově, ale hrobky jsou uspořádaný úplně jinak a potvory, který jsem zabil jsou zpátky.
Tohle mi opravdu celkem vadí. -
navíc řekněme že si ho někdo bude chtít zahrát po X letech (já staré hry hraju, tak co by ne)... a výsledek bude že bude moct chtít... ale to bude tak všechno co s tím bude moct udělat
-
prepac, ale trolluj si s 2 hodinami niekde inde, mam 13 level po 7 hodinach normalneho hrania - nic nevynechat - a som highlands. Ano da sa prejst za 2 hodiny, ale nie tak ze chodis naozaj vsade. To ze si hru sam kazis je tvoja vec, ale nekaz ju tim co si to este neskusili...