Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi jsi je měl vypnuté :((
  • Přesně jak píše hm, otravný maintenance, včera jsem logoval kolem půl deváté večer a musel jsem čekat frontu, navíc to zhruba půlhodinku nechutně lagovalo, takže zatímco já nemohl trefit jediné monstrum, do mě vesele mlátilo vše kolem (představa že takhle hraju hell/inferno), nemohl jsem sbírat itemy respektive mohl, ale s 10 sekundovou odezvou. Někdy kolem desáté jsem musel ze hry a při zpětném přihlašování opět fronta. Ale jinak jsem šel spát spokojený, zabij jsem pavoučí královnu a začal se dostavovat takový ten pocit "ještě jeden level a půjdu spát", tak jsem to raději vypnul, abych vůbec vstal do práce *15*
  • Mě při hraní bety (k plné se dostanu někdy na začátku června) štvalo hlavně to, že při odhlášení a opětovným přihlášení se respawnovaly všechny mnou zabitý potvory a přegeneroval se herní svět.

Sice předpokládám, že tohle všechno bylo i v D2 (už si to nepamatuju a moc jsem ho nehrál), ale mnohem víc by se mi líbilo mít jeden herní svět a do toho se vracet. Vidět v něm těla nepřátel, který jsem zabil, vidět prozkoumanou mapu a objevený místa... prostě jako v každým RPG.
  • Ok, dík.
  • Nahráno 12 hodin a jsem v půlce druhého aktu, holt někteří lidí to hrají trochu divně asi.
  • Já jsem teda v Diablu 3 žádné detaily neviděl.
  • Tak to tedy nevím, ale já prolézal také všechno (tak, abych měl vždy a všude objevenou kompletní mapu) a mám zatím nahráno zhruba 5 hodin, level 14 a stále jsem v prvním aktu, zabil jsem Araneae a začínám v Highlands.
  • To teda fakt nechapu, se vsema moznejma zakoutima mi takovejch 4-5 hodin urcite trval.
    Kazdopadne cela hra mi zabrala tak 20 hodin a to jsem nakonec ani neprolezl uplne kazdy kout protoze cast druhyho aktu jsem hral coop s kamosema. Umřel jsem jednou když mě hra vyhodila a použil jsem za celou hru asi 2 potiony, takze jsem se rozhodne nezdrzoval.
  • MrSanta
    Myslím, že to neprolomili. Darkspore je snad pořád bez cracku. Ale nemůžu to říct s jistotou, pirátskou scénu nesleduju, hry kupuju. Uvažuji jenom podle diskuzích tady na games.cz, kde se to už několikrát probíralo.
  • Jak dopadli Skidrow s Darkspore?

Jinak D3 má soubory na disku a zabírá nějakých 15 GB, ale AI a myslím že i loot se tahá z Battle.netu. Co není lokální jsou postavy.
  • Tak jsem vcera dohral 1 akt trvalo mi to neco okolo 2 hod a to jsem prolezl vsechna mozna zakouti, abych co nejdele natahl hraci delku.
    No jestli ostatni akty budou take otazkou cca 2 hodin, tak ta hraci delka hry je opravdu plivnuti od blizzardu do tvare vsem hracum cekajici na Diablo.
    A jestli si nekdo mysli, ze na tezsi obtiznost prochazet stejny obsah hry je relevatni nahrada, tak to je s promnutim obycejny blb nic jineho.
    Nadruhou stranu hru vyvijeli teprve 11 let, tak co od toho cekat ze.
  • Musím nesouhlasit v jednom bodě - D2 byla na HW šíleně náročná hra, u které byla plynulost v mnoha místech utopií a to i přes na svou dobu maximálně průměrnou grafiku. Jinak to byla a je perla, to je jasné.
  • Takto, vzhledem k tomu, že to není tvoje, ale máš jenom licenci k užívání. Někde v ní bude určitě napsaný (já jsem to nečetl, ale klidně bych se vsadil), že potřebuješ Battle.net, ten je Blizzardu a může si s ním dělat co chce.

A Blizzard chce prostě vydělat víc peněz (ten AH nebo co to tam mají). Takže se jim nediv, že vyžadují být permanentně online. To, že udělali z D3 online hru (neříkám MMO) tím, že generují spoustu věcí online, je jiná věc.

Osobně bych to vyřešil tak, že by si singl hráč mohl v klidu hrát single u sebe a postava by měla někde v konfiguraci schovanou proměnnou singlePlayerChar nastavenou na true a tím by nešla použít online. Je teda fakt, že s tím by si asi každej šikovnej hacker poradil, pokud by to nebylo nějak brutálně zabezpečený.
  • MrSanta
    Škoda že část svého úsilí nevěnovali takovým věcem jako jsou některé postavy, kterým při útoku mizí vybavené zbraně a místo nich používají zbraně které vůbec nemají.
  • Co se týče grafického srovnání, minimum až téměř žádné rozdíly jsou pochopitelné, ona ta grafika je na takové úrovni, že neni ani kde ubírat.
  • Njn, to je mrzuté, ale mě jejich problémy zajímají asi tak jako Blizzard ty moje, tohle je opravdu na hlavu.
  • problémům*
  • Zrovna to vypli no kvůli nějakým problemům se servry :/
  • "Battle.net is down for maintenance" - tohle je jeden z důvodů, je velice prostý, nemůžu hrát svojí zakoupenou hru, protože jejich battlenet je v údržbě, která mě vůbec nezajímá, mě zajímá to abych mohl užívat to za co jsem zaplatil.

Já zas opravdu nechápu proč lidé akceptují nebo dokonce schvalují tenhle online nesmysl a ještě se blbě ptaj, chtěl to snad někdo? Žádali si to hráči? Je to k něčemu dobrý být online když chci hrát single? Kde je problém nechat hrát lidi offline když je jejich úžasnej battlenet v pytli a ti co se chtěji crcat s jejich battlentem ,ať si to klidně užijou ale těm co nechtějí to prostě nenutit a neznemožňovat jim užívání jejich zakoupeného produktu? Jsou z nás fakt ovce a tahle srágora s online připjením a centralizací u nich je jenom kvůli $$$ kvůli kterým serou hráčům na hlavu.
  • Koupeno, vyzkoušeno a říkám si zahraju si až později, ale nemohu, protože "Battle.net is down for maintenance" ale zajímá mě to? Mně je jejich battlenet u prde*le, koupím si hru, chci si zahrát kdy já chci a oni se mnou takhle vyjebou a budou mi určovat kdy si můžu zahrát hru za kterou dostali moje prachy? Dělaj si kozy? A kde jsou ti fanboys co měli hubu plnou řečí jak neustálý připojení neni problém a že o nic nejde a že to je jen trapný vymlouvání a stěžování si?

V takový chvíli člověk opravdu jen lituje, že takovým blbům dal peníze, Blizzardu už vyloženě jeblo a my hráči, místo toho abychom je poslali s timhle neustálým připojením do hajzlu, tak to kupujeme jak o život a bude čím dál hůř. Být k dispozici možnost to obejít, tak to beru okamžitě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit