Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
Hele u diabla 2 jsem strávil hodně času(roky) a je to přesně tak jak popisuje, nezlepší se AI nepřátel ani styl boje, jen jejich damage se zvýší plus přibudou odolnosti případně imunity na určité poškození, nedokázal jsem s barbarem akorát porazit Bhalea na obtížnost hell, ale ani mě to nemrzí když je obtížnost vytažená takhle. A d3 inferno, lepší dropy, to je revoluce nebo co? Selfexpression *1* *1* *1* *1* dobrý pr kecy, buďto si to video neviděl nebo neumíš anglicky
-
GGG: Tohle jsou argumenty pětiletého dítěte. A podle tvého písemného projevu ti stejně odhaduji méně.
-
zalez z5 na salaš janošik
-
Pro některé byly ty tvé hry srágory už tenkrát:)Je to pouze tvůj subjektivní názor. Rád si zahraji staré hry, ale nemůžu a ani nechci jenom je. A mimoto třeba nový Rayman Origins (cca 650 Kč) je mnohem lepší než starý Rayman.
-
Ludia ako ty si dovod preco niektore diskusie na games nedaju citat,absolutne neobjektivny nazor,ktory nie si schopny ani napisat tak aby sa na to dalo aspon normalne reagovat,alebo chces jednoducho zalozit flame alebo trollovat co v podstate znamena absolutne to iste,neda sa to citat,podobne posty by sa mali mazat.
-
vracet se k dobrejm hram to ne ale hrat novy předraženy sragory to jo ? tak to už je potom každeho boj hlavně pak nezapomente hykat u dalšího COD nebo jiné sragory jak jsou ty dnešní hry hrozně debilní mužete si za to samy
-
Mohu srovnávat pouze s betou Diablo III, ale podle mě kecáš:)
-
Jde videt, ze jsi hru opravdu nehral a jen trollujes.
-
No jo, ale zase si vem v potaz, že to jsou hry mého "mládí" a ne každý se chce k tomu vracet.
-
je jich dost a ja osobně dohrávám klasiky co jsem nestihl wizardry 7, Jagged aliance 2 atd.... to jsou hry za par šupu a nabydnou toho víc jak usrany D3
ale holt hype je svina a lidi jsou ovečky -
Proč to má horší grafiku než 6 let starý titanquest?
-
No po pravdě rád podpořím nezávislé studia, ale popravdě moc her, co by skutečně za to stály, neznám. A Diablo III stojí od 1099:)
-
proč se divat po velkejch firmách
Spiderweb software, Runic atd... je jich spousta nemusim cpát nenažranejm svinim svoje prachy abych si dobře zahrál v době kdy se hry dají hrát i zadarmo budu cpát 1300kč blizznam a jeste mi neumožní ani hrat offline ? šak by si za par let vzpomenete a budete se mlatit do hlavy že jste podporovali takovy ku vy -
A které studio ty kvalitní hry potom dělají?:) Valve? Skvělé studio, ale posledních pár let taky "žádná" sláva. EA? Dokázat zmrvit sérii NFS, zmrvit katastrofálně konec ME3, nevydávat NHL např. na pc, odfláknout např. Euro poslední?
Jediná firma, co mě napadá je CD Projekt se svým Zaklínačem, jelikož jinak podle tvé "definice" jsou ostatní studia docela mrtvá. -
jen proto že je sc 2 jednookej mezi slepejma neznamena že ho budu hajit a vychvalovat
jestli si někdo myslí že blizzny jsou dnes ta samá firma jako v době wc3 případne wow plus bc
tak je dobrej naivka všichni ti lidi co dělali dobry hry jsou davno někde jinde a blizzny se jen vezou na znamejch značkách ale kvalitu už udržet nedokážou -
"vyblitě wowkoidní" - to si nech patentovat *1*
-
ja len suhlasim, som sice len lvl 19
-
Nemám vysoké nároky? Ano W3 je luxusní záležitost, kde kampaň je o hodně delší a zklamáním je i rozdělení na 3. díly. Ale řekni mi nějakou RTS v rámci "klasiky", která by mi nabízela takové možnosti. Ať už SP či MP. Já takových moc neznám:)
P.S: Navíc u Sc II je ta výhoda, že člověk nakonec stejně stráví X desítek hodin spíše v MP než v SP (tam mě třeba bavilo plnit "doprovodné" úkoly, na obtížnost, celou kampaň mám jinak na Brutal) -
Hram to grafika je presne tak ako tu obrazky ukazuju ziadny rozdiel
Ja osobne vidim problem v tom, ze je aj SP online a ako som cital forum diabla tak je to dost problem hlavne tym, ze vela hracov sa nevie lognut, dalej mnohym to laguje (ako aj mne, nie kvoli netu) dalej grafika nie je celkom idealne odladena, tzn sa tak kus trha ci seka, lepsie sa to neda popisat a naposledy mne sa hra paci, hral som ako D1 tak D2 a to som niekolkokrat presiel, a paci sa my aj D3, neviem preco niektory nariekaju, ze je to take a hentake, hra sa bud paci alebo nie, mne sa paci aj napriek evidentnym nedostakom, co sa casom odstrania -
Tuž já nevím, mám nahráno 12h herního času, lvl 23, začátek druhého aktu a chytlavější hru jsem nehrál ani nepamatuju. Že to nějací blázni dohráli za 5 hodin, no asi si hru moc nevychutnali :) To nemluvím o tom, že chci polevelit tak tři postavičky do 60ky, vylevelit kováře a toho bižuterijníka a nakonec zkusit, se kterou postavičkou prorazím na Hardcore v Hell obtížnosti nejdál. Achievementy mně taky nikdy nebavily sbírat tak jako teď. Příběh, no spíš celé příběhové pozadí tam nějaké je a moc hezké btw., ale stejně se 92% času kliká, seká, sbírá a běhá a o tom to celé je (i při několikerém hraní) a celkově to vystačí na hodně dlouhé gamení. Už jenom s jednou postavou (monk) střídám herní styl a zůstávám u té kombinace, která mi nejvíce vyhovuje. Zbytek je o equipu.
Grafika není sice last hi-end, ale pro tenhle žánr akorát. Nic přeplácaného, alespoň na mé oči to působí magicky. Ambient Occlusion, Antialiasing a hned to vypadá lépe a ty různé negativní ohlasny na ten sharpening mod taky nechápu. Každý má jiný monitor a je to jen další featurka navíc, se kterou se dá grafika doladit podle preferencí toho či onoho, no ni? Já si to třeba vyladil tak, že skoro není poznat rozdíl, jen je to malinko ostřejší a velmi decentně méně barevné (všechny ty přednastavené configy mi přišly moc). Tak jako tak síla téhle hry spočívá v hratelnosti a ta je chytlavá a propracovaná. Nemůžu si pomoct, ale z tohohle typu her mně takhle chytl akorát God Of War 3, což je sice čistě mlátička, ale myslím spíše z pohledu chytlavosti a propracovanosti té akce. No a D3 na první pohled možná působí jednoduše, ale uvnitř je skrytá vypilovanost do nejmenších závitů. Ty naopak někde vypadly při vymýšlení té ochrany, pač tady je to hlavní podstatné mínus. Jistojistě se to zlepší, ale ty první dny, kdy to před koncem mapy odpojí hru (naštěstí aspoň itemy zůstají), to není nic příjemného. Je fakt, že u jiné hry (a firmy) bych už pyskoval horem dolem, ale D3 je alespoň pro mně takový skvost, že to ze začátku přejdu bez špytnutí... Tak jsem se po skoro dvou dnech vykecal a zas máte na 3 dny pokoj :) Myslím, že stejně ti, co se jim hra líbí a mají ji koupenou hrají a zbytek buď rozumně namítá nedostatky, či sděluje své rozpaky jako fanoušek jedničky a dvojky (což je very O.K.) a nebo závidí to naše nerdské nadšení a hatuje, hledá chyby i tam kde nejsou a podobně :)
Edit: Teď ještě kámoš zašpekuloval, že si to taky koupí, no koukám na obchod, kde byla půlnočka a další várka za 3 týdny, to o něčem asi taky svědčí ;o)