Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě při hraní bety (k plné se dostanu někdy na začátku června) štvalo hlavně to, že při odhlášení a opětovným přihlášení se respawnovaly všechny mnou zabitý potvory a přegeneroval se herní svět.

Sice předpokládám, že tohle všechno bylo i v D2 (už si to nepamatuju a moc jsem ho nehrál), ale mnohem víc by se mi líbilo mít jeden herní svět a do toho se vracet. Vidět v něm těla nepřátel, který jsem zabil, vidět prozkoumanou mapu a objevený místa... prostě jako v každým RPG.
    • Převážně Barbar a Necromancer. Občas Druid. Ostatní postvy jsem jen vyzkoušel.
    • smejki
      V d2 se mapa generovala pro každou započatou postavu jen jednou - na začátku aktu a jen na normal. mapa pak byla pro všechny další obtížnosti stejná.
    • Kr.Pa
      nehraj diablovky, tam nic takoveho nenajdes ...
    • Kdyz ono D je spis grindhouse nez rpg.
      • Jasně *3*

Ale aspoň ten svět by se nemusel přegenerovávat.
        • ale to bylo na D2 zplně to nejlepší. Proto to hraju už víc než 10 let. To že když to zapnu je pokaždé vše tak nějak jinak. KLdyby to bylo pořád to samé tak by to bylo o ničem. A ještě když si do Diabla 2 přidáte Median XL nebo jak se to jemnuje tak to je pak teprve parádní nářez, který předčí ve všech směrech diablo 3.
          • Myslel jsem to tak, že každá nová hra ať je jedinečná, ale ať se jednou vygeneruje herní svět a ten už pro tu postavu zůstane stejný. A ne, že se odhlásím, jsem na hřbitově, kterej má hrobky uspořádaný nějak a je bez monster, přihlásím znova, měl bych být na tom stejným hřbitově, ale hrobky jsou uspořádaný úplně jinak a potvory, který jsem zabil jsou zpátky.

Tohle mi opravdu celkem vadí.
            • @Luke: A ty hraješ pořád se stejnou postavou?
            • tak se to pokusím vysvětlit naposledy - hra tě nutí stále hledat cestu a stále se probojovávat vpřed. Což je super protože i dkyž hraješ tu pasáž po několikáte je pořád jiná a stále je v ní co dělat. Když by to bylo dle tebe tak bych to po těch deseti letech proběhl i se zavřenýma očima a to - řekněme si to na rovinu - by byla pěkná nuda. Takhle je ten svět pořád jiný a přesto důvěrně známý. KDyž ti to nevyhovuje tak to holt musíš doběhnout na jeden zátah a i to jde (vyzkoušeno, teda nevím jak u trojky) ale musíš být buDˇškolou poviný a mít prázdniny nebo nezaměstnaný.
            • opravdu nechapu co je na tom zbavneho to mohly byt ve hre jen dve mistnosti jdnu byste vycistili projdete dvermi a voala vse vypada jinak nahodne generovana monstra opet ozili a zase clic clic Fakt nechapu co na tm koho bavi?
            • však já to beru jako plus, protože za a.) člověk se pořád musí snažit a být ve střehu a za b.ú vždy padne nový loot a třeba jen hrobky na hřbitově v D2 jsem takhle čistil nespočetněkrát abych si zajistil lepší vybavení do konce 1. aktu Nemužéš Diablo řadit mezi regulérní RPG. Má sice RPG prvky ale je to prachsprostá rubačka a je tak i navržená, proto pořád "rubeš".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit