Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Legend: Hand of God HD Gameplay
    http://www.youtube.com/watch?v=wNcjKoclDrc
    • vtip ?
  • Nové Diablo vypadá jak šit, to víme všichni, co tam máte dál?
    • Tvoje standardní reakce koukám. Minule jsi pyskoval na co? Na Battlefield 3 tuším. Parchante rozmazlenej! Ohrnovat nos by ti šlo, ty buzno...
      • to neni parchant to je pouhopouhej i d i o t !
  • moje prachy už blizzny nikdy nedostanou po tom co udělali z SC 2
    nikdy mě nenapadlo že by D2 šlo ještě víc očesat ale blizznám se to povedlo klobou dolu
    dám předsnot torchlight 2 nebo grim dawn blizzny ad jdou do ha jzlu poslední dobrá hra byl War 3 FT
    • Preed
      Ludia ako ty si dovod preco niektore diskusie na games nedaju citat,absolutne neobjektivny nazor,ktory nie si schopny ani napisat tak aby sa na to dalo aspon normalne reagovat,alebo chces jednoducho zalozit flame alebo trollovat co v podstate znamena absolutne to iste,neda sa to citat,podobne posty by sa mali mazat.
      • zalez z5 na salaš janošik
        • Veskoslav
          Aha.....A já si myslel, že chceš normálně diskutovat, ale ty jsi trolí dvojče......
          • mě stačí když z nás nebudou dělat nesvépravny hov da. jako hrat STRATEGII kde mužu maximalně produkovat jednotky ktere pak auto attackem pošlu na nepřítele případně musím přesně dělat to co po mě autoři mapy chtějí (SC2 kampan) tak to ad jdou do haje
            chytrá fps je bioshock nebo system shock half life a jeste by se par naslo takže to evidentně taky jde a rpg ? rozhovory dobrej přiběh vyvoj postavy ukoly zajímavej svět jako vzit starou hru, očesat ji o vše zajímavé a pak to z velkou slavou vydat si mužou dovolit jen hodně velky hov da
            • jenže v sc2 je to šileně okaty věčinou je to na čas bud doopravdy nebo z někym zavodiš
              jako pravdu zajimave mise tam byly tak 3. větší obtížnost je furt stejna pisnicka akorad comp posila vic jednotek to navic ukazuje na fakt že blizny i za ty roky nedokazali udělat aspon trochu obstojne AI
            • Veskoslav
              Je vidět, že jsi Sc hrál na nejlehčí úroveň, jelikož taktika auto attack nefunguje na těžší obtížnosti. A Sc vžy byl natěž, postav a pošli. Stejně jako AoE, C & C série (RA či TS či TW). Navíc kapaň Sc je více než různorodá. Vyzvedni, ochraň, znič, vybuduj, pak máš mise jenom s hrdiny, bonusové mise za Prottosy. Klasické Sc se vším všude, navíc s vybalancovanými jendotkami.

P.S: Která strategie není mapa, kde děláš to, co tam navrhli autoři? A jinak by mě třeba zajímalo, jak jsi auto attack dojel třeba misi, kdy dostaneš poprvé battleship a musíš proleťet bariérou, která ničí vš, co nemá štít (Tossové imunní). Hrál jsi to vůbec? Podle toho, jak Tě tak čtu, tak ne.
          • ja bych diskutoval ale na pičmína co nepřida svuj nazor jen mele sra ky reaguji zasadně podražděně
            • Jenom si dovolím krátce zareagovat na něco, co padlo ve vedlejším vlákně a vlastně se to ani netýká D3, ale té poznámky ohledně EA a ME3.

Konec ME3, pokud jsem dobře seskládal informace, se dodělával hodně pozdě a BW prostě a jednoduše nestíhalo. Dostali od EA skoro půl roku navíc (o tom se rozhodlo +- rok před vydáním). Takže EA nezmrvila v tomhle ohledu IMHO vůbec nic.
            • Veskoslav
              A co od her očekáváš. Napiš mi, co má přinést žánr FPS či RTS či RPG aby Tě to bavilo:)
            • jenže nebýt vas tak nemusim hrat stary hry
            • Veskoslav
              Jednoduchá rada, ignoruj to:)Své staré hry si spustíš, dokud to bude podprovat OS tvého pc, takže se Tě naše problémy netýkají.
            • jednoduše to schrnu blizny rejžujou ti co jim cpou prachy jsou nejenom hloupí ale navic podporuji firmy ktery jim pak ještě vic serou na hlavu
              takže ad si to přebere po svém
    • Veskoslav
      A co udělali s Sc, smím-li se zeptat? Nechali to tak, jak to bylo:)
      • tak kromě toho že ta kampan stala za totalní ho no ??? vlastně neudělali vubec nic a to je ta chyba
        • Veskoslav
          Kampaň stála za hovno? No asi se rozcházíme v názorech, jelikož kampaň v Sc II považuji za jednu z nejlepších v žánru RTS. A že nic neudělali je špatně? Hráči nechtěli změny, chtěli pokračování. Kdyby to dopadlo jak se sérií AoE, tak by asi nebyla většina hráčů ráda. Tam taky chěl Microsoft změny a všichni bohuel víme, co to s AoE udělalo.
          • vracet se k dobrejm hram to ne ale hrat novy předraženy sragory to jo ? tak to už je potom každeho boj hlavně pak nezapomente hykat u dalšího COD nebo jiné sragory jak jsou ty dnešní hry hrozně debilní mužete si za to samy
            • Veskoslav
              Pro některé byly ty tvé hry srágory už tenkrát:)Je to pouze tvůj subjektivní názor. Rád si zahraji staré hry, ale nemůžu a ani nechci jenom je. A mimoto třeba nový Rayman Origins (cca 650 Kč) je mnohem lepší než starý Rayman.
          • je jich dost a ja osobně dohrávám klasiky co jsem nestihl wizardry 7, Jagged aliance 2 atd.... to jsou hry za par šupu a nabydnou toho víc jak usrany D3
            ale holt hype je svina a lidi jsou ovečky
            • Veskoslav
              No jo, ale zase si vem v potaz, že to jsou hry mého "mládí" a ne každý se chce k tomu vracet.
          • chacha dobry no to asi na RTS nemaš vysoke naroky
            30 skirmish map slepenejch dohromady trapny přiběhem navic polovina těch map byla na čas a další byla jak nějakej tutorial jde vidět že z povodnich blizzen nikdo nezustal protože starej dobrej wc3 měl 3 nabouchany kampaně za jednu cenu a FT byl naprosto užasný tohle je jenom prach sprosta zlodějna
            • Veskoslav
              No po pravdě rád podpořím nezávislé studia, ale popravdě moc her, co by skutečně za to stály, neznám. A Diablo III stojí od 1099:)
            • proč se divat po velkejch firmách
              Spiderweb software, Runic atd... je jich spousta nemusim cpát nenažranejm svinim svoje prachy abych si dobře zahrál v době kdy se hry dají hrát i zadarmo budu cpát 1300kč blizznam a jeste mi neumožní ani hrat offline ? šak by si za par let vzpomenete a budete se mlatit do hlavy že jste podporovali takovy ku vy
            • Veskoslav
              A které studio ty kvalitní hry potom dělají?:) Valve? Skvělé studio, ale posledních pár let taky "žádná" sláva. EA? Dokázat zmrvit sérii NFS, zmrvit katastrofálně konec ME3, nevydávat NHL např. na pc, odfláknout např. Euro poslední?

Jediná firma, co mě napadá je CD Projekt se svým Zaklínačem, jelikož jinak podle tvé "definice" jsou ostatní studia docela mrtvá.
            • jen proto že je sc 2 jednookej mezi slepejma neznamena že ho budu hajit a vychvalovat
              jestli si někdo myslí že blizzny jsou dnes ta samá firma jako v době wc3 případne wow plus bc
              tak je dobrej naivka všichni ti lidi co dělali dobry hry jsou davno někde jinde a blizzny se jen vezou na znamejch značkách ale kvalitu už udržet nedokážou
            • Veskoslav
              Nemám vysoké nároky? Ano W3 je luxusní záležitost, kde kampaň je o hodně delší a zklamáním je i rozdělení na 3. díly. Ale řekni mi nějakou RTS v rámci "klasiky", která by mi nabízela takové možnosti. Ať už SP či MP. Já takových moc neznám:)

P.S: Navíc u Sc II je ta výhoda, že člověk nakonec stejně stráví X desítek hodin spíše v MP než v SP (tam mě třeba bavilo plnit "doprovodné" úkoly, na obtížnost, celou kampaň mám jinak na Brutal)
  • Ataker
    To není možné koupím si nový noťas a Diablo se mi zasekává... pořád nerozumím tomu, jak se přepínají ty grafiky z integrované na dedikovanou... mně to připadá jako kdyby se nepřepínaly. Mám: NVIDIA GeForce GT 555M 3 GB DDR3, Intel Core i7-2670QM, 6 GB rozlišení Full HD nevěděl by někdo o nějaké radě? Díky moc
    • To je optimus od nvidie, uisti sa, že máš najnovšie drivery, performance mod (+ kábel v zásuvke, nie že ideš na baterku) a diablo vo whiteliste pre dedikovanú grafu.

Neviem či to pôjde na max na tej grafike, ale med-high by to mohlo dať s dobrým fps. Ak ti to bude klesať pod 30 fps, stiahni tiene alebo aa.
      • Ataker
        performance mod? drivery mám a hraju s káblem v zásuvce...
        • Ak hraješ s káblom v zásuvke je to ok, ale predsa len čekni, či nemáš v možnostiach napájania nejaký power saving mód, ktorý núti hru spúšťať s integrovanou grafikou.

Ale myslím, že nie, takže jednoducho whitelistuj diablo 3 pre dedikovanú grafiky v nastavení pre optimus (dakde v nvidia control panel - "add diablo3" - "run with" nvidia gt555) , reštartuj. Možno bude stačiť aj kliknúť na diablo3.exe a dať run with gpu a vybrať gt555m.
          • Ataker
            Díky moc
    • Ringwraith
      Ujisti se, že to jede na dedikovanou.

Já mám Ideapad Y570. Má to hardwarovej přepínač, kterej musí svítit, aby hra mohla volit mezi grafikami. Pokud ho máš vyplej, tak automaticky volí integrovanou. Tak se ujisti, že ho máš zaplej, pokud ho tvůj notebook taky má.

Pak dej Ovládací panely -> Ovládací panel NVidia -> Spravovat 3D nastavení. Tam se dá ručně nastavit jakou grafiku bude používat které hra. Nahoře budeš mít klikátko Plocha, kde se dají nastavit různé ukazatele a i třeba možnost pravým klikem na exáč vybrat jakou grafiku bude používat.

A když si koupíš drahej notebook, tak předem se ujisti, že víš jak ho ovládat a jak vše funguje. Do budoucna ti to ušetří nervy a starosti.

http://i50.tinypic.com/9ht4lk.jpg
      • Ataker
        Já jsem někde četl, že by to bylo možné vypnout i v Biosu... a jelo by to prostě jen na tu dedikovanou.
        • ano toto je opravdu mozne.
          • Ataker
            Akorát jsem se nikde nedočetl co se tam má přesně vypnout :/
            • Ringwraith
              No tak pravděpodobě to poznáš až v tom BIOSu. Bude tam nějaký on/off pro integrated graphics card nebo tak něco.

Kdyžtak určitě nejsi jedinej na světě, kdo má ten typ noťáku co ty. Na netu najdeš spoustu rad..

Začni tady:
              http://forum.notebookreview.com/
      • mam AW notebook, a zadny HW prepinac tam neni. prepina se to naprosto automaticky samo.
        • Ringwraith
          Tss, AW. Tam platíš třetinu ceny a značku a za nablýskanou šaši. Ale to vem čert, když máš vatu, tak proč ne.

Hmm, no jo no, asi se to liší noták od noťáku. Já stejně preferuju obecně ve všem ruční nastavení a kontrolu, tak mi vyhovuje jak to mám já.
          • no jo platis, ale ja tu vatu mel, a tak jsem nevahal. mel jsem hodne notesu a to sasi, je proste uzasny, lenovo c kovovkama se muze jit zahrabat. ale to uz jsme OT.
    • taky mam 2 grafiky na notesu a to HD3000 na chipu, a dedikovanou GTX580. prepinaji se naprosto automaticky. kdyz jsi ve hre, sama se zapne dedikovana.
      • Ringwraith
        Hmm, to chce mít updatovaný drivery, aby tam byly přednastavený profily pro hru.

A někdy mi to prostě hru nechytne, zvláště u exotičtějších kousků.

Proto to vždy kontroluju a radši i nastavuju ručně, pak máš klid.
        • asi zalezi na typu notesu.
  • ješte 4 hodiny než to ztáhnu, pak me tady už neuvidíte. si je pravda že sem ted prispivají jen lide co to nehrají
  • Ta hra je nejen ubohá, nudná a neoriginální ona je i hnusná jak poblitej bezďák no jo blizsrá* se zase předvedl
    • Veskoslav
      A opět tu máme GGG, člověka co jediné komenty píše ke hře, která ho dle jeho slov absolutně nezajímá:)
      • Sem znechucenou tou zaslepeností lidí ale i pohlavárů z games kteří zřejmě od blizsrá*e příjmaj úplatky stejně jako je příjamaly od blioware a jejich fuhrera Evil Alien (EA)
        PS smozřejmě tu vystupuju i pod jinými přezdívkami ale to už ti určitě došlo.
        Někdo musí říct jak trapná je ta firma i všechny produkty od ní
        • GlaDOS
          A čeho tím jako chceš dosáhnout? Těm, co se hra líbí nedají na tvoje neustálé stupidní spamování.
          • Muze to pomoci tem, co vahaji. Protoze je cim dal zrejmejsi, ze se jedna o prehypovany titul se spoustou nedostatku.
            • GlaDOS
              GGG: Tohle jsou argumenty pětiletého dítěte. A podle tvého písemného projevu ti stejně odhaduji méně.
            • Epic Fail Bro!
            • Souhlas konečně někdo prozřel ta hra je humus.
              1. trapná klikací nuda
              2. neoriginální prostředí a směšné postavičky přesně jak se dalo od blizsr*če čekat
              3. předceňování hry která NENÍ legenda
              A hlavně jim to ani pořádně nejede blbounům haha a to sem si myslel že po mašš defektu už nic horšího nepříjde ale zapoměl jsem na blizard. A to maj ještě drzost vydávat 2. část SC II hru která si hraje na strategii. Soufám že kolem těch jejich směšnejch univerz vzniknou i nějaký Zkový knížky od rádoby spisovatelů typu knaak co by mohli tak leda psat děj ordinace v růžové šitce.
            • Je čím dál více zřejmé podle čeho? Podle trollů typu GGG a whinerů, že to nejde hrát offline? Cool story bro. Jo, podle nich to má tu spoustu nedostatků. To bych fakt rád viděl ten seznam nedostatků. :-)))
            • ucho
              blbost, ti, co váhají, si vyzkouší "demoverzi".
      • za ten čas co jsi tady jsi mohl klidne dat prvni akt...
        • a nebo tu hru hodit do drtičky odpadu
        • A predat háknuté legendary predmety za 500€. *15*
        • Veskoslav
          Já tu nejsem pořád, už to pochop, že je to rozdíl. A já vím, že bych nezůstal jenom u 1. aktu a rozhdně bych nezůstal u toho, že bych to jel jednou.
    • súúhlas e to keketina
  • je nekdo z cechu uz na infernu ?
    • No,stále nevím k jakému cechu se přidat.. *1*
      • Nejlepsi vzdy byl cech zlodeju a vrahu :-)))
        • Veskoslav
          Ale tam furt hrozilo nějaké riziko:(
  • Alex81
    Je nějakej veřejnej českej kanal na pokec?
    • po městech je kanálů... stačí si vybrat
  • Zrovna jsem tomu na Metacritic dal 0/10
    • janchor
      Watch out, we got a badass over here.
      • Vždycky když vidím stádovité šíření memů, vzpomenu si na Johna Masona: You were born an original, don't die a copy.
        • smejki
          u've just copied, kinda *2*
          • Rozdíl mezi memem a citátem: Základní literatura - Dawkins, R.: Sobecký gen, Blackmore, A: The meme machine.
          • MrSanta
            pšt *3*
        • janchor
          Haters gonna hate.
          • MrSanta
            Pro úplnost č. 2: http://static.fjcdn.com/pictures/Haters+Gonna+Hate_c3d412_3470077.jpg
            *15*
          • No vždyť říkám... A kromě toho to prasí angličtinu.
            • janchor
              Trolling is a art.
        • MrSanta
          ?
          • Je to newspeak v pravém slova smyslu.
      • MrSanta
        Pro úplnost: http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/508/watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png
    • Asharak
      A já zase vyprázdnil sklenku s vodou se štávou *7*
      • Alex81
        Radši si dej sedmičku vína:-)
        • Myslíš tzv. Rathovu sedmičku? *1* *1*
    • Tak hlavně že to víme ty troubo *2*
    • Alex81
      Fíha, vostry! Hlavně to zmiň při pracovním pohovoru, na tohle každej zaměstnavatel dost slyší.
      • Jo pokud bych někdy chtěl pracovat u blizsr*če tak to řeknu
  • Jediné co chybí je hate článek od Danečka :D
    • yuri.sidius
      to přijde, stromy má blizzard sice pěkné, ale nevšiml sem si záchodů *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit