Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
Lidi nezbyl vám tu někomu volnej guest pass? mám nainstalovanýho clienta, chci to prubnout, ale všechny guest passy už sou fuč *16*
-
-
Pokud to tu ještě někdo shání, taky si napište na filias[at]centrum.cz (mám dva)
-
SEM S TÍM GUEST PASSEM! Neserte mě! *12*
-
-
Když tak hezky prosíš:
CDM7K-SSDXD-775DC-112RZ-CEDE3 -
-
DÍKY MOC!!! Naneštěstí mi to účet nějak nechce vzít *8*
-
-
Proč jen já mám takovej pech *11*
-
kdyz se podivas jaky nick ti poslal ten CDkey, tak je asi jasne proc ti to nechce vzit
-
Nedočkávej času, jako husa klasu.
-
-
-
-
-
Já mám doma dvě mašiny (no asi jako každej...) Quad corový herní PC a "13 MacBook Pro se Sandy Bridge. A musím říci že v betě jsem byl překvapen že i na integrované grafice HD 3000 to vypadalo obstojně, ale současně překvapen že když jsem ji spustil na velkém počítači (sic jen s GTX 275 ale na max detaily IMHO stačí.) tak jsem neviděl téměř žádný rozdíl ! Což je docela překvapující, ale asi se to čekalo. Nicméně atmosféra už v open beta byla docela fajn, těším se až si pořídím ful verzi.
-
-
Na max detaily na 1080p stačí 5770ka a core 2 duo na 3ghz - 90% času locknuté fps na 60, zvyšných 10% poskakuje od 40-60, predpokladám, že to spôsobuje fyzika alebo tiene. Ani cpu ani grafika nie je vyťažená na 100%, ani keď fps klesne pod 60.
-
-
urcite by si nektere objeky ve hre zaslouzili vetsi rozliseni textur, nebo vice polygonu, ale graifka v pohybu vypada perfektne. tady jedno delsi video proc diablo 3 vypada, tak jak vypada: http://gdcvault.com/play/1015306/The-Art-of-Diablo
-
jak je to kdyz nekdo ma level 40 a nekdo level 12, a zacnou hrat coop ? jaky level maji monstra ? 40 nebo 12 ?
-
-
Jestli je to jako u Darspore, tak podle toho, kdo založí hru:)
(Ale tam bylo omezení, že rozdíl mezi hráči nesmí být více jak 5 levelů) -
-
jak je to tedy v diablu3 ? je tam taky nejaky limit mezi levely na coop ?
-
-
Netuším, u mě se Diablo hřeje jenom na poličce kvůli školy:)
-
-
Reakce na tvůj poslední příspěvek. Každopádně přeju, ať ti vůle vydrží. Já byl při rozehrání trochu skeptický, ale včera už se dostavil takový ten pocit "ještě jeden level a půjdu spát" (jak už jsem tu někde psal) no a kdybys s tím začal, tak se asi těžko budeš vracet zpět k učení *1*
Vždyť i já už se dneska těším, až vypadnu z práce a zapnu to *15* -
-
Já bych to měl stejně, dokud bych nedojel Diablo III aspoň na hell, tak bych to nevypnul:-D
-
-
Člověče ty tu všude píšeš, jak si zaneprázdněný kvůli škole a že D3 musí počkat až po zkouškách či co, ale na diskuzích visíš furt *1*
-
-
Čekám na výsledky další zkoušky:)Od 9 d 14 mám volno, ale bohužel nejsem doma:)Ale jinak máš pravdu, že v podstatě bych to i hrát mohl. Ale pořád mi přijde jednodušší sem psát a pak zpátky přepnout na učivo než hrát. To bych nepřepnul vůbec. Jinak ode mě +:)
-
-
-
-
-
podle toho, kdo zalozil hru
-
-
Tak je jasný, že Diablo 3 fandům to nevadí, těm nevadí nic.
Dokonce existuje i na první pohled celkem logická omluva, že Blizzard prostě slabší grafiku zvolil, aby to jelo co nejvíce lidem. (= aby si to co nejvíc lidí mohlo koupit a oni měli prachy)
No to ale moc neomlouvá, proč nejvyšší nastavení mění jen detaily a stíny. Správně měli prostě udělat hru tak, aby na nízký jela všem a na nejvyšší vypadala skvěle. No, ale Blizzard moc dobře ví, jaké fandy má, a že jim špatná grafika vadit nebude... tak proč by se otravovali, že... -
-
A dokonce existují lidi, kteří se tomu diví a i tací, kteří to považují za špatné. Netvrdím, že si to ty.
Jinak si nemyslím, že by Diablo 3 mělo špatnou grafiku. Vizuální dojem není jen o texturách a polygonech. Tahle hra je ta poslední na světě, jejíž grafika by se měla měřit podle screenshotů. Tahle hra se musí hrát a vidět v pohybu. Co se týče animací, efektů a různých detailů (které jsou pro hratelnost takové hry nejdůležitější), tak ta hra imho nemá ve svém žánru konkurenci. -
-
Tak já neříkám, že celkový dojem je špatný, při betě to vypadalo docela dobře.
Jen to mohlo vypadat ještě líp. Přece jen to dělají na PC a už několik let. U konzolových konverzí vždycky lidi nadávají jak jsou hnusný a jak by vypadaly skvěle jako PC-only. A tady je slavné a očekávané PC-only Diablo a...
Jak jsme psal výše... měli klidně udělat hnusný nastavení pro lidi se slabýma PC, ale s vysokýma si extrémně vyhrát. Je rok 2012 a oni dělají PC-only hru. Podívejte se co dokázal CD Projekt se Zaklínačem 2, kterýho dělali s myšlenkou na konzolovou verzi.
Ale tohle je prostě Blizzard, že ano? -
-
Důvod proč to tak neudělali je naprosto jasný a já to tu už opakoval několikrát, že ani nemám sílu to opakovat dál. :-)
-
Pokud hraješ delší dobu, tak by si mohl vědět, že Blizzard vždy táhnul PC scénu, ale nikdy ne přes grafiku. S tím přišel Crytek aspol. a jak to dopadlo. Navíc při takto extrémně dlouhém vývoji je jasné, že se tam technická zastaralost enginu musela podepsat.
-
-
U konzolových her je jasné, že se technická zastaralost konzolí musela podepsat na PC verzích.
Ale lidi na to stejně pokaždé a bez výjimky nadávají.
Já jen rád sleduju ten dvojí standard, podle kterého Blizzardu bezproblémů prochází to, za co jsou jiní ostře kritizováni. *3* Hej, ale je to přece Blizzard. *3* -
-
Lofas: Pravda. Na grafiku nadává dost fandů. Sepisovaly se i petice, pokud si někdo nevzpomíná.
-
Jde o to, jestli je grafika technicky zastaralejší ale stylová a v pohybu vypadá dobře a nebo je čistě špatná bez jakékoliv atmosféry. Diablo 3 má sice grafiku technicky zastaralou, nicméně vypadá dost pěkně, stejně tak jako Source engine u Portalu 2, který už má taky něco za sebou ale samotná hra v pohybu prostě vypadá skvěle. Takový MW3 má taky technicky zastaralý engine a není v tom ani špetka stylu, prostě je grafika špatná a nedá se obhájit ani atmosférou, ani stylem, prostě ničím.
-
Tohle ale není zas tak úplně pravda, na grafiku lidi nadávali hodně a to snad na každým fóru....nebyl článek o D3, kde by si někdo nezačal stěžovat na to, jak ta hra vypadá.
-
-
-
-
-
Já si tedy všimnul více rozdílů než jen detailů a stínů. Diablo 3 ti asi leží hodně v žaludku. Zajímalo by mě, jestli jsi tu hru taky hrál?
-
-
Ano hrál, open betu za několik charů.
V žaludku mi leží fanatičtí fanoušci. Jakékoliv hry. A tak nějak jich má Diablo 3 opravdu hodně. -
-
To mě taky ale tady jsem si všimnul jen fanatiků, co si chtějí do hry jen kopnout. A vytahují tu aspekty, co jim u jiných her evidentně nevadí. I když se tomu ani nedivím. Něco podobného bylo i u Skyrimu.
-
-
Jo, máš pravdu, že tady někdy působí hůže odpůrci Diabla.
Zkus ale jinde po netu... takový Blizzard fóra... tam jen naznačíš, že něco na hře není skvělé a hned jsi Satan. -
-
No jo, tomu dost věřím. Tam je to zase naopak.
-
-
-
-
-
Ja grafiku taky zatracoval, open beta byla diky mlze vyblita, svetla. Proste fuj. Hraju ted ale origo, vsechny 4 akty na normal projity a jedna vec se tomu neda vzit. Sice mi atmosfera neprijde tak temna jak u dvojky ale v urcite umelecke kvalite je to o kus dal nez jakakoliv jina hra. Pirpomina mi to RAGE, to melo taky nic moc grafiku ale v urcitych scenach vypadalo perfektne.
-
-
No, tak jsem to zvládl za kouzelníka po hell. Nevím jak Vás, ale mě D3 trochu zklamalo. 1 (a teď bacha bude to spoiler, kdo to nedohrál raději nečtěte dál) Poslední akt - myslím město a jeho design, jako by vypadl protosanům ze StarCraftu. Diablo samotný vypadá, tedy mě velice připomíná Carrigan, dokonce bych řekl, že má i podobnou chůzi. Dále grafický kabátek - kreslené textury jsou fajn, je to mnohem pracnější, než je dělat reálné, ALE hlavní charaktery mi ve hře bez brnění, která se ukazovala v promo videích, s klasickými věcmi příjdou přebarvená, nejde si nastavit žádné neutrální barvy, pouze křiklavé a věřte mi můj kouzelník můžského pohlaví vypadá strašně teple lituji, že jsem si to nezapl za female postavu (nic proti homosexuálům). Menu z D3 mi příjde jako z Wow - a to jsem wow nikdy nehrál jen si matně pamatuji, když jej zapnul kamarád. a co je nejdůležitější, udělali z toho hru pro blbce, ztratily se ty tisíce možností jak postavu vést. Ano, před každým bosem, popř multi VS single player si přepnete skilly. Ale to je vše, mám pocit že každá postava potřebuje to samé - vitality , svůj atribut (u mého kouzelníka inteligence) attack speed a čím jak nejsilnější damage zbraně. To je vše no ... nevím v D2 jsem tyto věci velice kombinoval, mám pocit, že si z mého kouzelníka udělám jakýkoliv build jen díky věcem. Zdá se Vám tohle v pohodě ?
-
-
pro mě je třeba prave diablo 3 to prave diablo, to co hybělo v D1,2, je už kompletní a D3 je pro mě nejlepší díl serie, obtížnost těžší, herní doba delší, grafiak krasná, MMO prvky (aukce, coop, chat) cheavy, je to prostě bomba, pro mě number 1, a to sem odehral dost hodin a nocí u D2
-
-
A vidíš, pro mne je ta coop stránka největším zklamáním. Limit pro 4 hráče je hrůza pokud má váš kamarád další známé a vy to samé. Je to vlastně asi největší zápor. Jinak i přesto, že hře něco chybí, je tam ta diablovská atmosféra a hratelnost. A to i přes ono hrozné zjednodušení statistik.
-
-
tím jsem chtěl říci samozřejmě s politováním, že diablo jako takové ztratilo atmosféru diabla a je to překopané wow a sc. :(((
-
Píše se to Kerrigan, nicméně s tebou souhlasim. Křídla z čepelí a "podpatky" z ostnu. Fakt upřímně doufám, že se mi to zdálo ten podpatek.
Protosskej design mi to ale moc nepřpomínalo teda. -
-
mozna ho udelali schvalne vic jako zenskou...vite proc
-
jo pardon Kerrigan - já jsem SC i SC2 hrál hrozně dávno
-
-
-
A sakra! :-D
http://www.ign.com/wikis/diablo-3/Whimsyshire
Nejhorší na tom je to, že ty postavy tam pasujou jak vyšitý. Skoro to vypadá jak kdyby to tak fakt mělo bejt. -
Nelibi? Nekupuj... me se nutnost byt online libi, protoze mam aspon jistotu, ze nepotkam zadne idioty s modifikovanou postavou, kteri by mimo jine znehodnotili i aukci.
Mate nejake lepsi reseni jak se zbavit cheateru bez zbytecnych DRM systemu ktere nakonec obtezuji majitele legalnich licenci?
Libi se mi jak se tento system nakonec ukazuje byt velmi efektivni. Znam totiz pomerne hodne jiz starsich hracu, kteri napr WoWko nikdy nehrali, ale na D3 se tesili... prekvapive s timto systemem nikdo z nich nema sebemensi problem. Nevidim potom za vasima kecama nic jinyho nez knourani ze hru nemuzete zpiratit.
Enjoy. -
Gooooooooool !!!! *1*
-
A koho to zajímá? *11*
Mně je nějaké Diablo na nejvyšší a nejnižší detaily úplně ukradené *12*
A navíc jediný rozdíl jsou stíny *15* -
-
A komu to cpeš? Mě to třeba zajímalo :)...To takhle normálně píšeš u ostatních hrách co tě nezajimají, jen aby to ostatní věděli? *12*
-
Když odejde trol tak musí otravovat a dělat ze sebe hlupáka jiný blbeček *7* ...
-
-
Dělat ze sebe blbečka? *15* Jen hráči Diabla ze sebe dělají blbce *15* Já ne *15*
-
Trol neodešel, jenom teď machruje pod jiným nickem s tím, že se na střední naučil anglicky...
-
-
Hmm Černá zmije? :-)
-
-
-