Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
Ruzne prehnane reakce směrem nahoru i dolu jsou mi u zadku, tak jen nazor za me. Pro me je to opet to ono Diablo a po prvnim aktu jsem vice mene nadseny a velmi spokojeny. Opet muzu za sebe rict, ze nemusim rozpitvavat jednotlive herni principy, staci mi, ze me hra bavi a bavi a bavi. Jak to ta hra dela, to je jeji vec :)
-
Hram to grafika je presne tak ako tu obrazky ukazuju ziadny rozdiel
Ja osobne vidim problem v tom, ze je aj SP online a ako som cital forum diabla tak je to dost problem hlavne tym, ze vela hracov sa nevie lognut, dalej mnohym to laguje (ako aj mne, nie kvoli netu) dalej grafika nie je celkom idealne odladena, tzn sa tak kus trha ci seka, lepsie sa to neda popisat a naposledy mne sa hra paci, hral som ako D1 tak D2 a to som niekolkokrat presiel, a paci sa my aj D3, neviem preco niektory nariekaju, ze je to take a hentake, hra sa bud paci alebo nie, mne sa paci aj napriek evidentnym nedostakom, co sa casom odstrania -
Nemohlo by prosím už Games udělat něco s těmi vlákny? Je to dost debilní pak luštit, kdo na koho reaguje, když na to, na co člověk pořebuje reagovat, tak už to nejde.
-
-
Taky mě štve, když chcu na někoho reagovat a ono už to nejde. :(
-
Podpoř Games,třeba ti to opraví
-
Pochybuju, že se něco změní. Jestli si správně pamatuju info z jednoho staršího Fight Clubu, tak se používá nějakej univerzální Tiscali systém a nechtějí s ním nic dělat. Ale ta omezená hloubka mě taky štve.
-
-
Já jsem teda v Diablu 3 žádné detaily neviděl.
-
-
Asi jsi je měl vypnuté :((
-
-
Zdá se mi to, anebo se v této diskuzi řeší pouhé detaily?
-
-
Tady se řeší všechno:)Od detailů, připojení, délka hry, konkurenční hry až po ochrany jiných studií:)
-
-
Myslím, že kolega avp8 pochopil můj příspěvek lépe *15*
-
-
Nevím jak to myslíš, ale přijde mi to vtipné. :-D
-
-
*4*
-
-
-
Mohl by me nekdo poradit, jak mam na tabletu nejet mysi na obrazek? Zvlaste na mobilni verzi webu je to ponekud paradoxni reseni. Co to takhle prepinat kliknutim?
-
nevím, já když zapnul density z low na high, tak sem nestačil valit oči. grafika je o moc hezčí. z těch screenů to tak nevypadá no. možná to je mým noťasem s 15,6" displejem
-
Jednička i dvojka byly moc dobré hry, ale trojce už se asi vyhnu, zajímavější a zábavnější bude pro mě spíše Torchlight II, soudím podle skvělé jedničky. (Jen názor, né pokyn k startu války mezi fanoušky D a Torchlight *3* )
-
-
Každá konkurence dobrá:) Bohužel u T II je problém s datem vydání. Ještě není ani upřesněno.
-
-
Až to zlevní možná to koupím. Blizardu fandím stahovat to nebudu, diablo však není moje srdcovka a tak za plnou cenu to riskovat nebudu.
-
Haha, uz i CCP si dela p*del z Blizzu: http://i.imgur.com/OK7UQ.jpg *1* *1*
-
-
Tak zrovn oni by měli někdo potichu zpytovat svědomí......
-
-
jojo, to by měli zbytovat!
-
-
CCP? To su ti, čo im po jednom patchi nešli servery asi 4 dni a oni potom davali ako odškodnenie skillpointy? *15*
-
-
Klasika. Vždycky, když si mistr utne, tak z toho mají učňové p*del.
-
Ne, to jsou ti co pri jednom updatu smazali boot.ini:)
-
-
ccp trolling best trolling *15*
-
-
-