Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    Tak Diablo bylo vzdycky spis o tom kdo drive zlikviduje vetsi pocet mysi nez o grafice:-)
  • No já bych řekl, že některé legendy by se na scénu vracet neměli. Beta mě nebavila, bylo to příšerné a o grafice se vyjadřovat nebudu. To je jak s hudbou, starší desky má člověk většinou radši než novější. Diablo mělo radši zůstat pohřbené...
    • Inquisitor
      Ale Diablo nikdy pohřbené nebylo.
    • A to já zase nesouhlasím..hrál (a dohrál) jsem kdysi Diablo 1 a bavilo mě..Diablo 2 jsem několikrát rozehrál, ale nikdy nedohrál, většinou jsem končil někdy v 2.aktu/kapitole s tím, že mě to nebaví. Betu Diabla 3 jsem nehrál, ale nakonec ze zvědavosti koupil a..jsem celkem spokojený. Momentálně jsem po 9 hodinách asi (odhadem) někde v polovině druhého aktu a baví mě to zhruba stejně jako první díl.

Grafika mi nevadí, naopak se mi líbí (pokud ji člověk nezkoumá pixel po pixelu) a lokace mají velmi dobrou atmosféru..obzvlášť poušť, město a oáza (a vlastně i stoky pod městem) mají téměř dokonalou atmosféru (alespoň dle mého názoru).

Podle bety bych si nikdy nedovolil jakoukoliv hru hodnotit. Zahraj si plnou, alespoň po začátek druhého aktu a pak si můžeš teprve stěžovat na neúspěšné oživování legend.
      • Presne ako hovoríš... grafika nieje podmienka dobrej hry
        • Mechwarrior_bw
          ja ti neviem, hrať videohru ktorá nemá grafiku je docela problém *1*
    • Ty si sa najskôr s koňom zrazil, o chvilu tu bude članok o tom, kolko to zarobilo, sa tu všetci po*erete...prachyyy *1*
  • Ja som s permanentným pripojením na net spokojný. Hral som pár rokov wow, zvykol som si nato, že som stále pripojený. Po čase kamaráti premigrovali na iné servery, bolo fajn, že sme mohli pokecať cez Real ID službu, niekto hrá wowko, iný sc2, druhí D3, vidím kto je online, môžem kedykoľvek pokecať bez toho, aby som používal nejaký messenger.
    Blizzard chce na D3 zarobiť to je jasné. Chceli tam mať Auction House, aby si hráči za skutočné peniaze predávali gear a nemuseli ísť na cudzie stránky a vystavovať sa zbytočnému riziku. Z každej transakcie budú mať % tak je normálne, že byť online je povinné pre každého. Popri tom sa im podarilo vysporiadať sa s pirátmi a takisto znemožniť cheatovanie.
    Ja som spokojný, nato že niekto ide do lesa na chalupu a nemôže tam hrať svoje hry bez internetu, nato Vám kašlem, pár hodín bez PC nikomu neublíži.
    • Si takhle hraju diablo na single, najednou lag a smrt. Nebo mam rozjetou kapitolu a (nastesti sem si toho vsimnul) blizzard vypina server, tak tak sem dobehnul k dalsimu checkpointu. Nastesti sem jeste kvuli jejich blbosti neprisel o zadny item, ale i to je jenom otazka casu. Takze ne, ja nejsem s permanentnim pripojenim spokojeny. Jedna vec je, ze by se mi to nelibilo ani kdyby jim vsechno slapalo. Druha vec je, ze jim to slape naprd, a clovek by si myslel ze snad nikdy predtim onlinovku nedelali...
      • To sa dalo čakať, že budú problémy so servermi v hre, ktorá sa v prvý deň predá na milióny. Ale Blizzard má nato kapacity a skúsenosti, do 2 týždňov to bude fičať ako hodinky a ani si nevšimneš, že si online. Bioware mali takisto problémy s TOR. Nie je to jednoduché zabezpečiť taký traffic a kapacity, keď v jeden deň sa ti pripája naraz milióny ľudí.
        • Nez killnes finalniho bosse trva to tak 15-25 hodin. Tak o jakych dvou tydnech to tady mluvis? Ano jsou lide co travi cas prochazenim stale stejne hry dokola, ale bezny (rozumej se zamestnanim, skolou) hrac uz za dva tydny bude hrat neco jineho... A i kdyby se to melo projit na vsechny obtiznosti tak to vyjde tak akorat na tech par tydnu (behem kterych udajne podle tebe blizz vyladi servery)
          • Prave ze on je vyladi tim ze to prestane dost lidi hrat. :-D
      • Musím to zaťukat na dřevo, ale mně se to zatím nestalo, ale kamarád, který je o pár levelů výše si na to stěžuje také, včera ho to během nějakých pěti hodin hraní vykoplo asi 3x, z toho jednou musel procházet celou jednu oblast znovu, navíc ho to koplo po nějakém souboji, kde mu padl rare a legendary item z bose a nestihl je samozřejmě sebrat. Chápu, že třeba chtěli omezit pirátství a nevím co ještě, ale tohle je opravdu trošku extrém, kor když se pak stanou takovéhle věci.
        • Pokud vím, tak hlavní důvod je nějakej ten coop (co jsem včera četl tak zběžně na eurogameru, tak je strašně jednoduchý to nějak založit...) a pak AH (čti další peníze pro Activision Blizzard).

Ale vemte si, že mají X milíónů hráčů WoW, na ně zacílí ten Annual pass, co probíhal někdy minulej rok, takže je jasný, pro jakou skupinu hráčů AB vyvíjí hry. Tím pádem se nelze divit, že D3 vyžaduje permanentní připojení. Pro hráče MMORPG to žádnej problém není. A jakmile se jim stabilizují servery, tak už nikdo nepozná, že se něco streamuje ze serverů.
          • az se jim stabilizuji servery, tak uz to zustane hrat jen par noliferu a zoufalcu... beznej hrac zazije akorat to padani a lagy...
    • "Blizzard chce na D3 zarobiť to je jasné. Chceli tam mať Auction House, aby si hráči za skutočné peniaze predávali gear a nemuseli ísť na cudzie stránky a vystavovať sa zbytočnému riziku. Z každej transakcie budú mať % tak je normálne, že byť online je povinné pre každého."

Samozřejmě, vždyť hlavní produkt je ta aukce, tu hru na to už jen tak nabalili. Zanedlouho bude i ve WoWu, Starcraftu (kam zajisté dají nějaké předměty), v té All-Stars hře a i v dalších rychlokvaškách po D3.
      • Veskoslav
        A jak by jsi prosím Tě chtěl narvat předměty do Sc II, když MP je zcela o něčem jiném a hrdinové v něm nejsou......
        • Nevím, ale jsem si jistý, že v Blizzardu by na to snadno přišli. Proč ses zaměřil zrovna a jen na SC2?
          • Veskoslav
            Jelikož Sc je jediná RTS, je to jediná z těch her, kdy sebemenší zásah naruší vyváženost MP a to blizzard nikdy nedovolí. Jsou v tom příliš veliké peníze a prestiž. Přece jenom dotace turnajů pro Sc byla za rok 2011 3,5 milionu euro. A v těch turnajích rozhodují schopnosti, každý má stejno šanci vyhrát. Proto mluvíš zcesty ohledně Sc. A Dota All Star? Ta bude fungovat jako Doty doteď ve W3 a Sc II. Dota 2 má mikroplatby (ale i zde si to človk může pořídit herní cestou a výhody taky nejsou vidět:))
          • Protože Blizzard tu hru designuje jako E-Sport hru a ma dost solidni provize ze vsech lig co se na svete hrajou, jakože jich je sakra dost. Ted se dokonce po dvou letech dohodnul i s Kespou v Korei.
            Do SC2 multiplayeru nikdy neboudou zadny itemy ani boosty ani "lepsi" placeny mapy, to by absolutne zabilo to kvuli cemu se to hraje.
          • Asharak
            Za mě proto, že pokud by se tam něco takového objevilo, a ovlivnilo to balanc hry, tak by šel SC2 do háje a to blizz určitě nechce.
            A taky proto, že jde o strategii, né o RPG. Tahle hra je o strategiích a balancu ras, ne o obchodování, zabíjení bossů a dalších RPG prvků.
        • Můžeš si koupit dočasné boosty pro nějaké jednotky.
          • Jak myslíte pánové.
            • Věř tomu že hodně. Odlišení je hlavní důvod proč se hraje tolik MMO a podobně. Každý chce být originální a myslí si že tím že si vybere něco přednastaveného výrobcem že bude.

Valve prodává čepičky do Portal a TFT a jak mu to jede. :)
            • Jako to je jediná možnost nějaký kosmetický změny. :-) Třeba když si člověk koupil sběratelskou edici tak jednotka Thor vypadala jinak než normálně. Nevim, netušim kolik lidí by si něco takovýho koupilo :-D
              A jak jsem psal v jiném vláknu, peníze co Blizzard dostává z licencí u turnajů jim asi stačí.
            • PENÍZE. PENÍZE. To je jediné na co Activision Blizzard slyší. Vše ostatní je podružné.

Ale chápu uvedl jsem hloupý příklad. Mají větší peníze z toho že je to jak to je. Tak by třeba mohli prodávat čepičky pro zergy. :-D
            • Fakt vůbec nevíš o čem mluvíš, boost jednotek by se mohl prodávat možná tak do Singlu kde by si ho opravdu koupilo jen promile lidí. Cokoliv, co by narušilo balance hry v multiplayeru je u SC2 absolutní nesmysl.
              Pamatuju si jak všichni křičeli když výchazelo SC2, že je uplne jasny ze tam budou novy mapy a jednotky za poplatky. Už je to 2 roky a nic takovýho se neobjevilo.
          • Veskoslav
            Aha. A Sc II jsi viděl z rychlíku, ne?
          • Asharak
            Kdyby si něco o SC2 věděl, tak nikdy neplácneš takovou kravinu *15*
  • kubi-wan
    Chápu, když po vás chce hra jednorázovou online registraci na začátku... ale bejt non-stop připojenej k netu, když chci hrát singleplayer?! What the f*ck? To už jsou herní společnosti opravdu tak zoufalý, že vymejšlej takovýhle pitomosti? Blizzardi asi moc nevěřej tomu, že udělali tak dobrou hru, aby si ji hráči chtěli koupit...
    • Já teda diablo jako single player hru neberu pro mě je to coop hra s možným(v diablu 3 zatím nemožným) PvP. Opravdu nechápu proč lidem to neustálé připojení vadí. I kdyby tam byla možnost to hrát na lokálu, tak ji stejně nevyužiju.
      • navíc řekněme že si ho někdo bude chtít zahrát po X letech (já staré hry hraju, tak co by ne)... a výsledek bude že bude moct chtít... ale to bude tak všechno co s tím bude moct udělat
      • Přesně jak píše hm, otravný maintenance, včera jsem logoval kolem půl deváté večer a musel jsem čekat frontu, navíc to zhruba půlhodinku nechutně lagovalo, takže zatímco já nemohl trefit jediné monstrum, do mě vesele mlátilo vše kolem (představa že takhle hraju hell/inferno), nemohl jsem sbírat itemy respektive mohl, ale s 10 sekundovou odezvou. Někdy kolem desáté jsem musel ze hry a při zpětném přihlašování opět fronta. Ale jinak jsem šel spát spokojený, zabij jsem pavoučí královnu a začal se dostavovat takový ten pocit "ještě jeden level a půjdu spát", tak jsem to raději vypnul, abych vůbec vstal do práce *15*
      • "Battle.net is down for maintenance" - tohle je jeden z důvodů, je velice prostý, nemůžu hrát svojí zakoupenou hru, protože jejich battlenet je v údržbě, která mě vůbec nezajímá, mě zajímá to abych mohl užívat to za co jsem zaplatil.

Já zas opravdu nechápu proč lidé akceptují nebo dokonce schvalují tenhle online nesmysl a ještě se blbě ptaj, chtěl to snad někdo? Žádali si to hráči? Je to k něčemu dobrý být online když chci hrát single? Kde je problém nechat hrát lidi offline když je jejich úžasnej battlenet v pytli a ti co se chtěji crcat s jejich battlentem ,ať si to klidně užijou ale těm co nechtějí to prostě nenutit a neznemožňovat jim užívání jejich zakoupeného produktu? Jsou z nás fakt ovce a tahle srágora s online připjením a centralizací u nich je jenom kvůli $$$ kvůli kterým serou hráčům na hlavu.
    • Veskoslav
      Poslední hra, co neměla stále připojení k netu byla W3 FT:) Sc II sice lze hrát offline, ale ztrácíš veškeré online fuknce.
      • risa2000
        SC2 jde hrát offline, ale jednou za měsíc se musí připojit k netu a něco ověřit. Bez toho přestane fungovat. (Respektive začne psát nějakou zmatenou hlášku o tom, že vypršela licence zkušební verze nebo tak něco.) Stačí jednou spustit s připojením a je to zase OK.
  • "Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily?"

No jak. Pěkně zastarale *1* Za jak dlouho se tak může D3 dostat na cenu za tisícovku? Vzhledem k tomu, že se jedná o Blizzard, tipuju, že sakra dlouho...
    • Veskoslav
      No když W3 pořád stojí 499 a Daiblo Edice (všechny díly) taky tak:) A Sc II stojí od 799-999:)Tak si myslím, že tak minimálně 1 až 2.
  • Odulin
    Ja nevim, mne se to takhle libi. Neni to to zrovna nejmodernejsi technologie, ale jestli je to dan zato, ze to pujde skoro kazdymu, tak proc ne. Navic grafika mi prijde pekne detailni a s atmosferou urcite zadnej problem nemam, ale zatim jsem teprve na konci 1. aktu.
    • Bodejt by se ti to nelibilo, kdyz si za to vysolil takovy prachy *1*
  • yuri.sidius
    No tak když příšlo D2 tak už to taky nebyl grafický zázrak, ale jelo to prakticky všem, ale co pro mě bylo to hlavní, že bylo opravdu hodně propracované a bylo propracované na ukor právě té grafiky. A D3 je totéž. Opravdu dost pochybuji, že některá z her co bude mít lepší grafiku než D3 bude zároveň tak dobře propracovaná jako D3. Myslím tím všechny ty různé modely brnění a zbraní pro každou třídu, ale i takový blbosti jako smrti nepřátel a dynamika prostředí, no dost o tom pochybuju. Blizzard vždycky obětuje moderní grafiku ve prospěch hratelnosti a nároků na hardware a vychází mu to. Grafika d3 plně stačí na zobrazení toho co je u izometrické mlátičky potřeba a mě osobně nevadí ani ten styl wow, ještě se drží ve snesitelných mezích narozdíl od torchlight, což je jak D2 na tripu, může to mít sice zajímavější skill system, ale vizualně je mi to už moc protivné. No aco se týče skillů, nedávno sem si zhrál D2 abych si zavzpomínal a upřímně už to nebylo ono a došlo mi, že všechny změny v d3 jsou opravdu k lepšímu. Pokud chtěl člověk hrát D2 i na nightmare a hell tak si musel udělat konkrétní build, což znamenalo bušit body do cca 5 skillů a tím byl odsouzenej hrát furt dokola a dokola. V d3 si to prostě člověk přepne až se mu to odemče o nic nepříjde a kdykoliv si to může zase změnit. Jako dlouholetý hráč D2 říkám tohle je fakt lepší.
    • Musím nesouhlasit v jednom bodě - D2 byla na HW šíleně náročná hra, u které byla plynulost v mnoha místech utopií a to i přes na svou dobu maximálně průměrnou grafiku. Jinak to byla a je perla, to je jasné.
    • MrSanta
      Škoda že část svého úsilí nevěnovali takovým věcem jako jsou některé postavy, kterým při útoku mizí vybavené zbraně a místo nich používají zbraně které vůbec nemají.
  • Grafika je praveze paradni podle me, je videt jak se s každym detailem vyhráli. A myslím že je vyspela i po technicke strance.
  • Veskoslav
    Jo jinak Metacritict některé komenty ohledně Diabla III:

Sc is better RTS then Diablo III. 1/10
    Bad FPS! 0/10
    I try play with Chaos. It is boring.... 0/10
    • Odulin
      Dobytkové. *4*
  • Co máte sakra všichni s těmi 1300,- korunami za novou hru? Neřeknu proti politice $rovná se €. Ale je to přece nová hra, a ty jsou vždy přemrštěné :) Hlavně že hry na konzole o 500,- dražší nikomu nevadí a nijak se neřeší *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit