Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
Proč to má horší grafiku než 6 let starý titanquest?
-
-
Mohu srovnávat pouze s betou Diablo III, ale podle mě kecáš:)
-
-
kecám *4* tohle má lepší (ne ale o moc) ale na svojí dobu měl TQ úžasnou grafiku, přece jenom blizardi mohli trochu přitlačit, není to mmorpg
-
-
Já jsem si ho právě před týdnem znova nainstaloval, došel jsem sice jenom do Sparty (kvůli škole) ale i teď vypadá grafika úžasně.
-
-
Je to super hra, akorát jsem udělal chybu a před rokem si dokoupil datadisk a za thane je to nehratelny a to mám jedny z nejlepších vybavení, možná by to šlo dohrát na netu ale já jsem sólo hráč
-
-
Mnohé lokácie v titan quest vyzerajú lepšie ako d3 ale tiež naopak. Napríklad hades realm v tq je vizuálna katastrofa - fialové huby, ružové stromy atd. Ale tie grécke farmárske oblasti, kde sa divé sv*ne (nemôžem napísať sv*ne...) pretláčali cez obile vyzerali úžasne. Musím povedať, že v "púštnej krajine" si d3 pohoršilo, ale zase ten prvý akt vyzerá o dosť lepšie ako prvý akt v dvojke.
Tiež napríklad modely kostlivcov boli v tq urobené omnoho lepšie. Pamätám si, že po odstrelení grupy kostlivcov distortion vlnou alebo podobným silným kúzlom sa skupinka doslova rozpadla na kostičky ktoré jedna po druhej padali na zem. V d3 ostane kostlivec v celku. *9*
Uprimne, čo sa týka grafiky, moc ďaleko pred tq diablo 3 nie je. -
Datadisk se mi pořád válí na poličce, přiznám se, že jsem ho nikdy nehrál:-X
-
-
-
-
-
Jde videt, ze jsi hru opravdu nehral a jen trollujes.
-
-
no po grafickej stránke to nie je boh vie čo... ale na druhú stranu bolo jasné že to nebude ani niaké CRYablo... preto s quadkórami tu moc vody nenamútite hardcore gameri :D
-
Souhlasím a musím říct, že nebýt tý pitomý ochrany, tak už mám hru doma. Ochrana, která dělá ze hry prakticky poloviční produkt, protože vám nestačí hra a počítač, ale další serepetičky, jako připojení, dělá z lidí blbce. To už SC2 měla alespoň offline mód...
-
Dohrané za 'monk'a (lvl 31). Grafika je na typ hry úplne postačujúca, skôr som bol sklamaný z príbehu a konca. Ten mi prišiel slabší a nemastný-neslaný, pripravený na datadisk. Na obtiažnosť 'normal' to nebol až taký problém. Zakapať sa mi podarilo asi 4x, najma zásluhou lávovej mláčky (pri veľkých melách), 'bossa' so zmrazením a raz Diabla. Proste, keď sa monk nemôže hýbať, je s ním amen :)
Herná doba sa môže zdať kratšia oproti predchádzajúcim častiam, ale veľa spravilo aj to, že sa nemusíte vracať cez už vyčistené levely a hra plynulo nadväzuje jednou časťou na druhú. Nechodíte teda zbytočne a naprázdno.
Opustenie systému priamej distribúcie bodov do 'skill tree' nie je problém. Veľmi dobre to kompenzujú možnosti brneni a zbraní. Spolu so 'socketovanim' predmetov sa dá postava nastaviť ako potrebujete. -
Co se týče grafického srovnání, minimum až téměř žádné rozdíly jsou pochopitelné, ona ta grafika je na takové úrovni, že neni ani kde ubírat.
-
Bez ohledu na rozlišení či detaily, tato grafika jednoduše postrádá atmosféru předchozích dvou dílů. Nicméně jsem rád, že si to budu moct zahrát i na svým starým železe. *3*
-
-
Jak to vis kdyz si to jeste nehral? Na zaklade bety se to posoudit moc neda
-
s tou atmosferou nesouhlasim, podle me se trefili tak akorat. co se tyce grafiky tak detailu pribylo minimum...treti obrazek par krovicek...jinak sou modely identicke, jen pribylo nasviceni a lepsi textury
-
-
Ten rozdíl je skutečně minimální. Nicméně mi je líto, že to spíše vypadá jako Torchlight než Diablo *7*
-
-
Torchlight? Nie, oveľa viac sa to podobá na titan quest.
-
-
-
-
Pokud někdo také četl licenci, jak na Vás zapůsobila tato pasáž:
"The Game is capable of both offline and online player modes, both of which require that you obtain authorized access to the Service."
http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/d3_eula.html
Na mě jako podvod hodný žaloby Vzhledem k tomu, že offline mod tam není jak známo a bez online připojení se prostě hrát nedá. Nebo může mi to někdo osvětlit tak aby z toho Blizzard vyšel čestně a ne jako podvodník klamající hráče? Nebo je to trik kdy hra toho je schopna ale už nenapsali, že to zprovozní až třeba za 20 let? -
-
u SC2 se offline možnost objeví až poté, co hra zjistí, že se nelze připojit. Není do v D3 stejné? Zkus se na chvíli odpíchnout a zapnout hru.
-
-
Ee to co máš na PC není nic jiného než klient. Vše probíhá na serveru. :)
-
Nejde to hrát offline za žádných okolností.
-
Není, jelikož by ti nefungovala AI.
-
-
a není tam ještě nějaký tajný dodatek v mikrotečce nad i?
-
Hmm zajímavé. To by mě také zajímalo. Protože hra neběží offline ani po tom co se naloguješ na BN....škoda že licence dnes nikdo nečte, myslím že po prvním a druhém dni by bylo reklamací dost. Na žalobu to asi není, ale na vrácení peněz ano.
-
-
Mrzí mě, že jsem si jí jak je zvykem nepřečetl přímo u instalace, takže není jisté, zda to třeba nezměnili a nepoužívají těch licencí více a tahle je třeba starší. Jinou se mi ale nepodařilo najít, takže předpokládám, že by to mělo být totožné, hlavně tato licence už je také z doby kdy se dávno o nutnosti být online vědělo, to bylo tuším ohlášeno někdy červen nebo červenec 2011 a tahle licence je z října. Zatím to vypadá na pěkný podvod na hráče a každý kdo by chtěl vrátit peníze a není spokojen ať už z toho či onoho důvodu s Diablem 3 by mohl teoreticky využít této informace obsažené v licenci, parádní.
-
Nebojte určitě vyjde nějaký crack. Sice crackovat origošku je trochu ulítlí ale dneska je to normální.
-
-
co sem koukal jak to funguje, tak to jede pres server, jako wow, takže by na crackle diablo musel bejt server
doufám že se to cracknout nepovede, aspon konečně naka hra zavře hubu pirátům -
-
Sni dál :D. Emulace serverů, tady byla už před dlouhou dobou :).
-
Alone in the Dark 5 taky podlehl
-
-
-
-
-
Kdo by chtěl prosím vás od Blizzardu super grafiku? U Diabla jde o to, aby to šlo hrát na všem, přičemž si musí zachovat relativně pěkné vizuální kvality. Na low při nízkém rozlíšení to je bída... ale když na průměrném herním PC máte 100 fps ukažte mi někoho kdo to hraje na low. Viz. úspěšné hry málokdy oslní grafikou... League of Legends? Batman: Arkham City/Asylum? Mass Effect? Dragon Age? The Sims? Zaklínač 1? WoW? L4D?
-
-
tak to prrr s těma hrama ala grafika.
Mass Effect 1 měla na svojí dobu neskutečnou grafiku... Snad na tu dobu jednu z nejlepších :)
Batman Arkham A-C je hra která se snaží vyždímat z Unreal Enginu maximum, takže bych řekl, že to je taktéž velice pěkné. -
-
Ano, a to taky vyždímala... ale na svou dobu to, žádný zázrak není. Nicméně je to hratelnost, která táhla tu hru. Mass Effect ve své době nebyl graficky špatný, ale to není ani Diablo... copak StarCraft je nějaká grafická bomba?
-
-
-
uz sa tesim na Path of exile a ked bjude schopny emulator na diablo 3 tak vyskusam aj to
-
Nemůžu souhlasit s názorem, že pro fanouška to bude za jakýkoliv situace TOP hra bez chyb. Myslím, že u fandy je to přesně naopak. Že on, jakožto "znalec" série, vidí chyby jako první. Je tomu tak u filmů, hudby, her...
-
-
+1
Přesně tak. Pohybuju se dost doluho na Diablo 3 fórech a hodně fandů si stěžuje taky. Denní menu: grafika, staty, offline. -
-
A nechtějí si to někteří přiznat.Pod stolem si drží pindoura u dvojky..
-
-