Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadá Diablo III na nejnižší a nejvyšší detaily
16.5.2012 | levis
488 příspěvků
-
zajímá mě jak je to stim připojováním se k sobě, zda se to bude nerfovat, protže ted mi prijde divné že semohu pripojit na kamoše co zabijí diabala, dostanu na 17 lvlu achiv, a i mi padne EQ, včera jsem to udělal, jsem na zacatku 22 aktu ale už mam achiv killu Diabal, mam to v hight progressu, a mam z něho zbran :-D to mi prijde prdlé, mělo by se to omezit lvlem
-
hmmm, v nastaveni grafiky neni nic jineho než zapnuti/vypnutí stínů? *15* ale jako chápu, tady jde o hratelnost a né o grafiku.
-
-
Nastavení je asi 10, polovica má low/med/high možnosť.
-
-
Které jsou ty lepší..?
-
nestahuje tedkom někdo taky hru z battlenetu? mě to jede směšně pomalu ...
-
-
jo, stahování z battlenetu byl porod. Ale vzhledem k nepřítomnosti dvd mechaniky v mém pc mi nic jiného nezbylo.
-
-
Myslím že jedna z věcí proč Diablo nikde nedostane plný hodnocení v recenzích je pravě zastaralá grafika. *12*
-
-
A není v češtině, že?
-
-
Jak to čtu tak mě to ani nemrzí. *6*
-
-
a proto že to je nudná trapná klikací blbost se směšným univerzem ala blizsr*č pro malý uslintaný děcka co chcou bejt velcí HC hráči -10/10
-
-
Nezapomněl sis dnes vzít prášky?
-
-
Ne zato ty sis asi nějaký vzal když se ti líbí ta blbost od totálně předceňovaný firmy blizsr*č
-
-
-
-
Zajímalo by mě, jak se v D3 generuje loot, na levelu 15 mi padaly věci lvl +/- 9, kolem levelu 20 mi padají věci lvl +/-/15. Tohle mě docela štve, nakonec jsem věci pro svůj level koupil v aukci a že to je hodně znát, jestli máte dps 100 nebo 180 a HP 800 nebo 2000,
-
-
Generuje se tak, abys byl nucen používat aukce. ^^
-
-
Jsem rád že to někdo napsal, já jsem měl děsné pokušení, ale už sem se napsal dost a nikdo to stejně nevnímá. :-)
-
Jo, tak tohle vysvětlení sedí *15* Ale zatím to jde, než se ustálí komunita a ceny a není tolik lidí na vysokých levelech, tak to bude pohoda, takže zatím se tam dají nakoupit zajímavé věci za směšné ceny.
Jenže člověk už z toho pak nemá takovou radost, jako když si nějaký dobrý equip pro svůj level vymlátim někde sám.
-
-
Řekl bych že to bude odvyslé od hrané obtížnosti a podle zóny. Podle toho pro jaký level je zóna určena. Jinak lepší výbavu si můžete vyrobit u Artisianu, já mám level 16 a už můžu u Artisiana dělat věci pro level 17-18, které zatím nemůžu ani nosit.
-
-
OMG to jsou všichni tupí nebo co? Dělat tak mrňavé snímky pro srovnání grafiky je demence. Kdyby na to ještě někdo čuměl na tabletu s 10palci a rozlišením 2500x1600 tak vidí ještě větší h*vno (ale to už je extrém, který ale bude brzy normálním) Jinak co z toho vidím. To je klasika. Takhle vypadají 7 let starý hry s podobným nastavením úrovní detailů. Každopádně pokud Diablo bude zjednodušené kvůli dnešnímu cosi mainstreamu (tedy i pro hráče pod 80 IQ) tak na to z vysoka s*ru.
-
-
hra na normál je o něco těžšínež D2 na normál, takže to ujde
a co se grafiky týče je to pastva pro oči, neviděl jsem v životě krásnější hru ! -
-
těžší netěžší to je víceméně jedno. To je jen nastavení sily potvor apod. Mě zajímá RPG systém. Skilly, rozdělování atributů a další věci. Že si v životě neviděl krásnější hru? Tak to máš asi něco s očima nebo s neuronama (mozkem).
-
-
-
Mám otázku. Jak moc vám vadí OnLive?
-
-
Mě vůbec, dokud mi ho někdo nezačne vnucovat jako jedinou možnost jak si zahrát hru, která mě zajímá. Potom mi bude vadit asi jako šíp v koleni.
-
Mě vůbec, jenom jsem ho nikdy neměl možnost vyzkoušet.
-
-
Právě mě napadlo, že vlastně Diablo 3 a OnLive fungují skoro na stejným principu, akorát že Diablo renderuje grafiku na klientovy. A u článků (a poslední době skoro žádných), kde se zmiňuje OnLive jsem nečetl žádné hejty, zatímco u Diabla 3 na podobném principu to všem vadí.
-
-
ne, nefungují ani trochu podobně, pokud za podobnost nepovažuješ to, že "si něco taháš z netu".
-
Ale hry co jsou na OnLive můžeš koupit i jinde... na OnLive většina lidí tím pádem kašle.
Ale u Diabla 3 tě Blizzard prostě nutí hrát online po jejich službě.
Jestli chceš něco porovnávat, tak to porovnávej se Steamem. Ale ten tě taky nenutí hrát online.
Povím ti to takto, kámo. Prostě to nezachráníš, nutnost 100% připojení online je sračka, takže lidi se jenom rozhodují, co v nich převáží - chuť dělat kliky kliky kliky nebo nechuť k hrozným business praktikám Blizzardu. -
-
je sranda, jak se někteří rozčilují, protože hru nemůžou ukrást :)
-
-
Je sranda ze kdyz nekdo napise svuj nazor, ze se mu neco nelibi, tak je znej hned hater.
A kdyz nekdo nesouhlasi s stim co napsal nekdo jiny je znej hned troll.
Kdyby si nebyl takove ucho, tak by ses dokazal zamyslet nad tim co rikas. -
Brouk Pytlík se nás tu snaží všechny zapytlíkovat. Výborně!!! Svět je přece černobílí...
-
Ringwraith: zloděj nebo hater, to je jedno...
-
Gratuluju k naprosto baseless assumption. Nějaká další střela od boku? Zkus něco širokospektrálnějšího... třeba, že nenávidím Diablo 3, protože nenávidím zábavu a Diablo 3 přece je zábava.
Naopak si myslím, že tohle je asi jediné pozitivum systému jaký Blizzard zvolil.
-
-
a jsou lidi, kterym to vyhovuje
-
-
To že si slabomyslný že se od toho nedokážeš odtrhnou je jen tvůj problém. To chceš aby veškerý hraní bylo hlídáno přes net a jakmile překročíš denní stanovený limit tak tě to odpojí od hry? Pokud ano tak bych přemýšlel o psychiatrovy a zbavení své právnosti.
-
me to vyhovuje prave z toho duvodu, ze to nemuzu hrat tam kde nemam net a proto si aspon na chalupe a podobne, od toho v klidu odpocinu ;]
-
Na to není nic co by ti mohlo na to vyhovovat. Naprostý nesmysl
-
Tak kdyby tě Blizzard hypoval dlouhá léta, tak bys to taky cítíl ten Diablo 3 craving.
-
nejsou!!! Jsou jen ti co to potřebují nehladě na nic. Stejně jako feťák potřebuje svou dávku nehledě na nic.
-
-
-
-
-
-
Když už někdo musí mít cool anglické hlášky, tak trolling is AN art
-
-
dalsi nachytanej...v tom je prave jadro toho vtipu... trolluje te spatnou gramatikou *3*
-
sorry, mělo být jinam
-
-
Bohuzel mate pravdu neni tam nijak zvlast markantni rozdil ta hra vypada na nejvissi nastaveni furt HNUSNE to i ten i 6 let stary Titan Quest ma lepsi grafiku *3* A ta hratelnost? clic clic clic right clic *6* za tuhle nudu jsem vyhodil 1300,- a uz to ani prodat nemuzu *10*
-
-
Diablo bylo někdy něco jiného než clic, clic clic?
-
-
NE ale je kolem toho takova hysterie jak kdyby tp byla plnohodnotna hra
-
-
Uprav si formulaci. Plnohodnotná hra to je, ale je kolem toho hysterie, jako by to to bylo něco mnohem mnohem víc. Prostě se to prodává v závislosti na jméně.
http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/05/14/5-reasons-torchlight-2-is-a-better-bang-for-your-buck-than-diablo-3/ -
-
Říkáš tedy něco podobného jako Guild Wars 2?
-
-
No pokud myslíš reakci fandů, tak celkem ano.
Oboje jsou dobrý hry, Guild Wars 2 dokonce opravdu hodně, ale fandové to přehánějí. -
neprovokuj ho :o)
-
-
-
A v čem to není plnohodnotná hra?
-
-
-