Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DeDy
    hospoda bez hospodského? to ani komunisté nezavedli *2*
  • Přeji pirátům hodně zážitků z hraní ještě více záludně schovaných virů!
  • Je mi to jasné. Ten ubersampling je v každom prípade riadny HW killer. Niekoľkokrát renderovaná scéna... uff. Som zvedavý, či to dá vôbec 580 GTX (s konštantne plynulým fps).
  • Jestli si tuhle hru nekoupite a jenom stahnete, tak jde PC hrani skutecne do hajzlu.... Takovy pristup autoru uz nikde neuvidite, tak to koukejte ocenit....
  • Stáhlo kde? Na gog nebo přes torrent? Tato hra si zasluhuje jen spravedlivé hráče kteří si ji koupí. Bohužel těch ubývá. *9*
  • Tím full myslím UBER, což podle mě nezvládne ani moje 470 SuperOC... Ale tak uvidíš, rozhodně ta hra nebude vypadat špatně. *3*
  • s tim muze machrovat jen kkt *5*
  • Vďaka za odpovede!
    Ad Corwin: prečo by nemala zvládať na full? Grafika síce vyniká textúrami vo vysokom rozlíšení a to by mohlo mať vplyv, no 1 Gb pamäti sa mi zdá celkom dosť.
    Ad Whisp@tiscali.cz: dal si mi nádej :) Dúfam, že to ešte tá 285 GTX plynule vo full HD a max detaily rozbehá.
    Ad dabing- :( Veru ste ma nepotešili. Našťastie z videí vyzerá byť anglický dabing celkom schopný.
    Ad laker: veď toto. Silokryštály sú však všade vypredané a v Ageme je dodacia doba 1 rok. A ten dabing... Hold, na to mi asi nepomôže ani silnejší comp.
  • no ja tam nikde v tom videu nevidim hospodskeho. to aoze zoltan chivay, jeho verny dwarfsky spolocnik s ktorym sa tam oziera? to ma byt ten hospodsky? vy ste nacisto mimo? co ste to za herny web ze taketo zaklady neviete a chujoviny bez hanby trepete?
  • skap ty kkt prasivy
  • Tak tak... uz sa to instaluje :D
  • si musis vypozicat silokrystaly z velina zapojit do kompu a morfovat ho. potom ti to pojde. a ked chces dobry cesky dabing tak skus inu realitu, na to budes ale potrebovat vykonnejsi komp.
  • Schválnost. Teďka někdy by mělo vyjít LA Noire a já mám zrovna maturu
  • no nič, vidím to tak, že budúci týždeň si skočím do Brlohu.
  • Whisp
    a) pozri doporučené požiadavky *4*
    Na C2D 6750... ti hra pôjde hratelne v rozlíšení 1280x1024 a medium detailoch, pri "full hd" , čiže v rozlíšení 1920×1080 ti pojde na low detaily.
    Na i7 2600K... pôjde hratelne aj v rozlíšení 1920×1080 a max detaily.
    b) český dabing nebude, budú len české titulky.

Na prvej zostave ti to pôjde tak ako je napísané na Win XP (najlepšie udržiavanom), pri druhej zostave je to jedno.
  • dabing není, jen titulky... osobně bych si tipnul, že ta grafika to na full nerozjede, bez ohledu na procesor. 2GB ram asi taky budou trochu zpomalovat.
  • ja si vzal dovolenou do konce tydne , at muzu hrat *2* *5*
  • krasne se to pres noc stahlo, zbyva nainstalovat a jde se hrat *4*
  • Zdravím,chcem kúpiť CZ verziu, len ma zaujíma niekoľko vecí:
    Ad a) HW nároky. Čo je nevyhnutné na plné detaily v rozlíšení 1280x1024 a na FULL HD rozlíšenie (oficiálne doporučené požiadavky ma nezaujímajú)
    Je dostačujúci C2D 6750 (default), 2Gb DDRII RAM, GF 285 GTX?
    Prípadne tá istá grafika, len procesor i7 2600K a 8 Gb DDR II RAM?
    Ad b) Ako je na tom český dabing???
    Vopred všetkým ďakujem za postrehy a odpovede!
  • No chtěl jsem na toho kripla zlodějského něco napsat, ale nestojí mi za to.

Akurát teď zvoní pošta *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit