Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No taky to nechápu. Možná se někdo nudí?
  • Závidím. Ty kurv.. z JRC mi to neposlaly *10*
  • Aby jste zjistili co je to za práci....
  • Podpořit pirátstvím? To jim napiš do dopisu... Určitě je to za tu všechnu práci uklidní....
    Já bych vám tak přál, abyste si třeba zkusili namalovat jenom pitomej artwork.
  • Amylee.Anderson
    Taky pirátim. O Zaklínači 2 nemám bůhví jaký mínění, ale stejně tak jako jednička, kterou mám, si i dvojka zaslouží podpořit.
  • Když těm pokušením se tak těžce odolává *1* Člověk otevře učebnici a už ho někdo někam tahá :-D
  • kotty
    Lidi, tohle je na 99% troll a na 100% blb. Ze se pokazdy toho chytne tolik lidi. Jednodusse takovy lidi ignorujte, logika na takovy nefunguje.
  • Tolik mínusek u skoro kazdyho komentare? Nice
  • takoví jako ty by se měli střílet. to že si to stahuješ je tvoje blbost ale aspoň s tim nemachruj na webu
  • ty jsi ale chytrák!!!! to se musí nechat!!!! opravdu hlavu dolů!!!! jen nechápu, že na takovém webu je něco takového nefunkčního.
  • Zaklinac je jedna z mala hier ktore sa drzia svojej vytycenej cesty, AAAckovy titul nezatazeny zjednodusovanim nariadenym od kravatakov, vyvojari cely cas komunikovali s hracmi a pytali sa aka hra ma byt... tym ze piratis jednu zo skutocne kvalitne urobenych PC hier ktorej vyvojari si zasluzia hracsku plnu podporu, si moc kamaratov neziskas.

Ja sa uz len neviem dockat kedy mi zajtra pri dverach zazvoni kurier pri dverach, ved 40e nieje az tak moc za skvost ktorym zaklinac je (ak bude aspon tak dobry ako Witcher 1)
  • Core
    Zhyň! *12*
  • Core
    Ještě jednou se vyspinkám a sběratelská edice je doma! Juche!! *1*
  • Příští semestr už to vyjde *1*
  • To jsem chtěl zkusit tenhle semestr, den před zápočtem to vypadá, že se to moc nepovedlo *7*
  • uz mam stahnuto 1% ze zaklínače *2* *5*
  • Kdyby tam byl konec jak Zaklínače odstřelují katapulty, hmm. *1*
  • Just got a ... boner :D
  • V takovém tom rámečku... Stačí tam zmáčknout trojúhelníček, případně F5 a znovu zkusit trojúhelníček... Připadaně být trošku aktivnější a vygooglovat si ho... Umíš to ne ? *2*
  • a to video je kde?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit