Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě před 10 min byl přivezen:) pořád čumím na warforum a je tam ke stáhnutí jenom EN verze, takže doufám aby to aspoň půl dne vydrželo:D kdo si to stáhne, je pro mě dmnt:) každej kdo v dnešní době vydá hru, kterou nezfouknete za 4h i s pauzou na záchod a obědem by se měla podpořit a ne stahovat. Ámen:D
  • Akorát te mince je trošičku dost malinká *1*
  • Chlapi, pařim už od něděle a je to mazec největší, kdo ještě nemá objednáno ať rychle kliká a kupuje *3*
  • Teda že se ten co krade,směje těm co platí a financují hru, to je docela vrchol ne ? :). Bez platícíh bys nehrál nic.
    Jinak objednal jsem si taktéž, potom co jsem dohrál jedničku jsem si nemohl neobjednat. Už se moc těším.
  • Teda že se ten co krade, směje těm co platí a tím pádem financují hru, to je docela vrchol ne ? :). Bez platícíh bys nehrál nic.
    Jinak objednal jsem si taktéž, potom co jsem dohrál jedničku jsem si nemohl neobjednat. Už se moc těším.
  • sorry to bylo na ty trolly piráty
  • no na konzolích sou většinou hry na netu o tejden dřív :-D
  • Amylee.Anderson
    Ty by si střílel tyhle lidi? To si ještě krutější než já, já bych střílela pouze hnědé obyvatelstvo, těžce postižené, apod. :D
  • Amylee.Anderson
    Trolololoútok :D
  • Pocit, že nejsem ubohá čorka a parazit mi ten jeden den vynahradí.
  • No tak si ten náskok jednoho dne užij. To nás poctivě platící opravdu vytrhne, počkat dneska ráno na pošťáka nebo až to odemknou na Steamu a GOGu...
  • smejki
    my head is full of fuck!
  • Ještě jsi to nehrál, tak to nehodnoť. Nad Mafií 2 se taky chcalo magi v kostkách a nakonec se z toho vyklubala totální srаčka.
  • No a? My co chodíme do práce taky nehrajeme od rána do večera.
  • Jsem si jistý, že kdyby vývojáři tušili, že vydání bude kolidovat se zkouškami kdejakého puberťáka, vydání by posunuli na prázdniny. /konec sarkasmu
  • SKIDROW :-) Je to k vzteku, že piráti (mezi něž patřím) už hrají a poctivě platící (mezi něž nepatřím) ještě musí čekat, ale tak už to holt na PC chodí :-)
  • jakej troll si splet Zoltana s hospodkym *1*
  • smejki
    video not found or acces denied
  • Aha sorry... je to smutné :-D
  • Amylee.Anderson
    Já myslela podpořit penězmi, chytráku. Jestli si to pochopil "podpořit pirátstvím" tak je to hodně smutné. Jedničku mám originálku a uvidim jak to bude s dvojkou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit